dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 hiç olmadı bu ya .. avrupadan futbol'u onsuz seyretmeyi düşünemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 kermit said: ya bu adamı severimde her real madrid maçında higuen maça çıkınca beşiktaşlı higuen in kardeşi diyen bu mu ? yanlız rahat 4 maçtır aynısını diyo sürekli diyo salakmıyız biz anladık yani =[ bi tek sana söylemiyo, maçı sadece sen izlemiyosun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 büyük kayıp .umarım iyi bir yere geçer bizler için iyi olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 24'e mi geçti? NTVden bir kadro sanırım 24'e geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 habertürke geçmiş spor müdürü olucakmış. ben moto gp anlatımını sevmiyordum zaten eurosporttan izliyorum ntv moto gp yi verirse yeni bi elemana anlatırırlarsa iyi olur. bide ntv her yönüyle kullanıyodu etinden sütünden yararlanıyodu futbol maçı anlatıyodu + formula 1 moto gp spor programı sunuyodu ayrılmasa basket maçlarınıda anlatmaya başlardı yakında murat murathanoğlu ile yiğite uluğ ayrılmıştı çünkü. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 24 zaten NTV'nin değil mi? Ya da ortak falan öyle bişey olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=46680&cat=170&dt=2007/12/06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 24 NTV'nin değil, fetullah'a yakın bir kanal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hayırlı olsun süper olmuş,bi adam vardı eskiden şampiyonlar ligi maçlarını anlatırdı starda,yaşlı başlı bi adam bülent karpat'mıydı neydi? habertürkün spor müdürü oydu işte onun yerine geldi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 pardon ben e2 ile karıstırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 24 fettullah'ın mı? çok düzgün sanat programları oluyor o kanalda emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Kocaman edit: Ben olayı arkamla okumuş ehe yok varsayın bunu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 toggie said: kermit said: ya bu adamı severimde her real madrid maçında higuen maça çıkınca beşiktaşlı higuen in kardeşi diyen bu mu ? yanlız rahat 4 maçtır aynısını diyo sürekli diyo salakmıyız biz anladık yani =[ bi tek sana söylemiyo, maçı sadece sen izlemiyosun yani :) hadi ya ben sadece bana diyo sandım bak. ntv bana özel yayın yapıyo biliyodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 kermit said: salakmıyız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar