komik_soon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 counter i baska sayfadan gozlemlemek gibi bisey varmi? index.htm i gezen kisiler counter.htm sayfasinda gozuksun gibi simdiden tesekurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bahsettiğin 'Web Page Counter' Frontpage extensions (?) daki mi? oysa tuttuğu başka bir dosya var diye hatırlıyorum. O dosyayı yorumlayabilirsin. tabii bunların yanlış olma ihtimali de var hatırlamıyorum frontpage i çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 frontpage yuklu degil zaten hazir bisey yokmudur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 http://www.statcounter.com isine yarar mi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 sole hazir cod yokmudur baska bir siteye guvenmek dogru degil arastiriyorum ama duzgun bisey bulamadim henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ne anlattıgını anlamadım pek. web page counter dediğin sayfayı ziyaret edenlerin sayısı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 http://extremetracking.com çok kral trackerdır. ekran çözünürlüklerine kadar gösterir girenlerin. sorunsuz, güvenilir, stabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 öhm niye türkçe başlık açmıyorsun o zaman sayaç istiyorum diye aa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 $veri = "sayac.txt"; $baglanti = fopen("$veri", 'r'); $sayi = fread($baglanti,10); $yenisayi = $sayi+1; echo ""; echo "Gösterim Sayısı: "; echo ""; echo $yenisayi; echo ""; $yaz = fopen("$veri", 'w'); fputs($yaz, "$yenisayi"); fclose($yaz); fclose($baglanti); ?> 1-eğer php desteliyorsa hostun,bunu index dosyana ekle. 2-index dosyanın uzantısını php yap (index.php) 3-bide sayac.txt dosyası yarat, txt dosyasına da 3 yaz benden, at ftp den indexin olduğu klasöre tamamdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 databaseinde bir table açarak çok daha kolay halledebilirsin. --KOD-- $q=mysql_query("update counter set cnt=cnt+1" ); $q=mysql_query("select cnt from counter" ); $record=mysql_fetch_array($q); $val=$record['cnt']; ?> --/KOD-- bunu indexin en üstüne koy yeterli. refreshlerde değişmesin dersen, session variable eklersin bir tane. --KOD-- if(!isset($_SESSION[cnt_check])) $q=mysql_query("update counter set cnt=cnt+1" ); $_SESSION[cnt_check]=1; $q=mysql_query("select cnt from counter" ); $record=mysql_fetch_array($q); $val=$record['cnt']; ?> --/KOD-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar