komik_soon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 counter i baska sayfadan gozlemlemek gibi bisey varmi? index.htm i gezen kisiler counter.htm sayfasinda gozuksun gibi simdiden tesekurler.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bahsettiğin 'Web Page Counter' Frontpage extensions (?) daki mi? oysa tuttuğu başka bir dosya var diye hatırlıyorum. O dosyayı yorumlayabilirsin. tabii bunların yanlış olma ihtimali de var hatırlamıyorum frontpage i çok.
komik_soon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 frontpage yuklu degil zaten hazir bisey yokmudur ya
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 http://www.statcounter.com isine yarar mi peki
komik_soon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 sole hazir cod yokmudur baska bir siteye guvenmek dogru degil arastiriyorum ama duzgun bisey bulamadim henuz
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ne anlattıgını anlamadım pek. web page counter dediğin sayfayı ziyaret edenlerin sayısı değil mi?
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 http://extremetracking.com çok kral trackerdır. ekran çözünürlüklerine kadar gösterir girenlerin. sorunsuz, güvenilir, stabil.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 öhm niye türkçe başlık açmıyorsun o zaman sayaç istiyorum diye aa :)
haydari Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 $veri = "sayac.txt"; $baglanti = fopen("$veri", 'r'); $sayi = fread($baglanti,10); $yenisayi = $sayi+1; echo ""; echo "Gösterim Sayısı: "; echo ""; echo $yenisayi; echo ""; $yaz = fopen("$veri", 'w'); fputs($yaz, "$yenisayi"); fclose($yaz); fclose($baglanti); ?> 1-eğer php desteliyorsa hostun,bunu index dosyana ekle. 2-index dosyanın uzantısını php yap (index.php) 3-bide sayac.txt dosyası yarat, txt dosyasına da 3 yaz benden, at ftp den indexin olduğu klasöre tamamdır :D
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 databaseinde bir table açarak çok daha kolay halledebilirsin. --KOD-- $q=mysql_query("update counter set cnt=cnt+1" ); $q=mysql_query("select cnt from counter" ); $record=mysql_fetch_array($q); $val=$record['cnt']; ?> --/KOD-- bunu indexin en üstüne koy yeterli. refreshlerde değişmesin dersen, session variable eklersin bir tane. --KOD-- if(!isset($_SESSION[cnt_check])) $q=mysql_query("update counter set cnt=cnt+1" ); $_SESSION[cnt_check]=1; $q=mysql_query("select cnt from counter" ); $record=mysql_fetch_array($q); $val=$record['cnt']; ?> --/KOD--
Öne çıkan mesajlar