Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter Stat ve Talent Rehberi

Gangren

Öne çıkan mesajlar

slayer77 said:
Improved Mend Pet belki kişin kullanıma göre değişir ben kullanmıyorum ve problem yaşamıyorum gayet ii dps yapmakdayım ve peti sağlam tutmaktayım.
Improved Revive Pet ise bana göre gayet gerksiz.Peti kullanmayı bil ve öldürme bm özelliği bu sadece düz dps değil pet'i kullanma yeteneğide gerekir.

gayet iyi dps ten kastın nedir öğrenebilirmiyim ? mesela hangi bossta kaç dps ? revive pet gereksiz de thick hide mı gerekli ? thick hide ın getirisi max %3 mitigation oda physical damage için.

peti kullanmayı bil demişsin, emin biliyorum kullanmayı fakat işler sandığın kadar kolay ileride. şimdi bana gelipte bütün bt yada hyjal boyunca petim hiç ölmüyor dersen kusura bakma ama ben sana inanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

@Coder; ben hunter değilim ama talentleri çok yanlış dağıtmışsın. Şimdilik bu kadar söyliyim de Aluriel falan benden çok daha iyi bilgilendirirler seni talentler konusunda. Bir de kanımca şu an oynamıyorsun WoW, oyuna başladıktan sonra kısa sürede çözersin sen de zaten neyin ne işe yaradığını tam olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:
ya inan ext packi az once aldım main wow da arkadaşımda yolda getiriyor 1 saate kadar başlamış olacam :)

bi örnek talent dağıtımı yapıp linkleseniz :)

ne iş yapacağına bağlı olarak çok değişik buildler mevcut aslında. daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olmamız kolaylaşır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...