Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 slayer77 said: Improved Mend Pet belki kişin kullanıma göre değişir ben kullanmıyorum ve problem yaşamıyorum gayet ii dps yapmakdayım ve peti sağlam tutmaktayım. Improved Revive Pet ise bana göre gayet gerksiz.Peti kullanmayı bil ve öldürme bm özelliği bu sadece düz dps değil pet'i kullanma yeteneğide gerekir. gayet iyi dps ten kastın nedir öğrenebilirmiyim ? mesela hangi bossta kaç dps ? revive pet gereksiz de thick hide mı gerekli ? thick hide ın getirisi max %3 mitigation oda physical damage için. peti kullanmayı bil demişsin, emin biliyorum kullanmayı fakat işler sandığın kadar kolay ileride. şimdi bana gelipte bütün bt yada hyjal boyunca petim hiç ölmüyor dersen kusura bakma ama ben sana inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Hunterin talenti nasil sorun oluyor ki. Hunter yani ok at birak fasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 doğru didin :P pazar günü açıorm cnbc-e heroes bsg smallville derken aa raid bitmiş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 buradan yola cikarak şöle bişe yapmaya çalıştım yorumlarınızı bekliyorum http://www.wowhead.com/?talent=ccZExVRVuGest0h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 @Coder; ben hunter değilim ama talentleri çok yanlış dağıtmışsın. Şimdilik bu kadar söyliyim de Aluriel falan benden çok daha iyi bilgilendirirler seni talentler konusunda. Bir de kanımca şu an oynamıyorsun WoW, oyuna başladıktan sonra kısa sürede çözersin sen de zaten neyin ne işe yaradığını tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ya inan ext packi az once aldım main wow da arkadaşımda yolda getiriyor 1 saate kadar başlamış olacam :) bi örnek talent dağıtımı yapıp linkleseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Coder said: ya inan ext packi az once aldım main wow da arkadaşımda yolda getiriyor 1 saate kadar başlamış olacam :) bi örnek talent dağıtımı yapıp linkleseniz :) ne iş yapacağına bağlı olarak çok değişik buildler mevcut aslında. daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olmamız kolaylaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 İlk mesaja eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar