Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 efsaneymis olaraktan nitelendirip sonuca baglayabiliriz mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Kurnaz adam karıya kıza yavşarken bu kadar belli etmez . Yeni nick lazım sana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kime yavşadığım görülmüş ulan. adım süleyman kalmaz, çok daha esaslı bir adım var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Xaenin said: Kurnaz adam karıya kıza yavşarken bu kadar belli etmez . Yeni nick lazım sana . belli edemio ki ztn yazamıo direk o yüzden belli de olmuo fazla kurnaz olucam derken yazmayı unutuo genco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 =( doğru söze lafım yok pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 salyavan diyorum kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 daha esaslı ad? kabazullah geldi aklıma ilk esaslı ad diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 initiallarım o.c. öyle diyim. daha esaslısını bul adımı bağışlayacağım sana. ama arkadaşlar kamasullah da derler kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 benim nikiminde yıllardır şifresi cozülemiyor.bir arkadaş oldürücü demişti ama tam tutturamadı.en cok yaklaşan oydu. bu arada ekmek te ekmek galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 sly one o o.c. nin snndaki c bnm nc ile bi ilişkli mi acaba düşündüm şimdi hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Killer said: benim nikiminde yıllardır şifresi cozülemiyor.bir arkadaş oldürücü demişti ama tam tutturamadı.en cok yaklaşan oydu. bu arada ekmek te ekmek galiba? Yok. Ekmek o Hani ekmek fiilnden geliyo. Ektim Ektin Ekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Killer belli işte kilin çoğulu. Kil-ler. Toprakla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 dogru...kesin toprakla alakali bencede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kısaltması amk olan arkadaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 arkadaşının adı abdulmuttelif kıllı ise benim de arkadaşım o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 adem mehmet kozalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 sly-one>sılayvan>HAYVAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Sly-One said: initiallarım o.c. öyle diyim. daha esaslısını bul adımı bağışlayacağım sana. ama arkadaşlar kamasullah da derler kısaca. kahraman maraslı abdullah? o senmisin senden öğreniceğimmiz çok şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ogrenilmez dogulur =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Sly-One said: ogrenilmez dogulur =( siz de çocuğunuza süleyman adını koyun, o da sly-one olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 büyük puntoyla bt yazıyo sora batuhan oluyo yeterlimidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 o da kötü değil tse den onaylıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 o zaman gidip çalışmalara başlayayım sağol kamasullah gene günü kurtardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 sen kama diyebilirsin zheldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar