Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevsem bile sonunda ayrılık varsa....

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar;

Ben bi kızı çok seviyorum.Evlenmeyi isteyecek kadar.Daha sevgili bile değiliz ama uzun süredir çok iyi arkadaşız.Ne yapmam konusunda kararsızım.Teklif etsem ve kabul etse bile ben bu kızı bırakamam.Öyle basit bir hoşlantı,of şu kızı bi yesem,takılayım vakit geçireyim tarzı bi durum değil.Yaşlarımız da malum 20.Evlilik imkansız şu an için:).Bu kızdan ayrılsam çok çok üzülürüm ve en azından şu an normal arkadaşlığımız çok anormal bi durum olmadığı sürece hep sürecek ama ayrılıktan sonra geri dönüş yok bir daha göremem malum

Benimki nasıl bir durumdur ve ruh halidir.Siz ne düşünürsünüz böyle bir durumda olsanız?
Sosyal ağlarda paylaş

kıza teklif etme.ama hoşlandığını belli et.hal ve hareketlerinden yani.kız senden hoşlanmıyosa oda cevap verir sana tavırlarıyla.ama teklif ederseniz arkadaşlığın bile yıkılabilir.

kafan da karışmış.evlenicek kadar filan diyosun ama o evlenince hatta 3 ay beraber olunca bile değişir.sıkılabilirsin filan,belli olmaz.neyse.tavsiyem bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım aynı şeyi yaşıyorum desem =/.Benimde aynı derecede sevdigim bir "arkadaş" ım vardı.Ortaokuldan kalma arkadaşlık/aşk karışık bişeylerdi bu sene başlarında açıldım onunda ortaokuldan beri bana aşık oldugunu ögrendim ama çıkamayacağımızı söyledi nedenini söylemedi.Onun dışında muabbetlerimiz hep sevgili gibiydi ilerde evlenirsek fln tarzı hayallerimiz bile vardı herşey çok güzeldi.Ama benim biraz ısrarlarım çeşitli tartışmalarımız sonunda ben madem olmıcak bundan sonra sadece iki arkadaş gibi konusalım fln dedim öyle olduk.Bu arada benim arkadaşlarımdan biriyle konusmuş işte çıkarsak ayrılırsak dayanamam fln demiş benim arkımda buna akıl vermiş işte çıkmayın ilerisini bekleyin ikiniz içinde daha iyi olur fln demiş 10 yıl çıkamazsınız çünkü demiş kızda zaten öyle düşünüyodu.Sonra bu biriyle çıkmaya başladı kavga ettik fln.Bilmiyorum neler oluyo olucam ama yaklaşık 1 aydır hiç konsmuyoruz.Onu çok özledim hergün düşünüyorum onunda düşündüğünü sanırım ama tabi sevgilisi beni unutturmadıysa..off damar girdi şimdi..neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

_TaYFo_ cum

3 tane aynı evde yaşama ilişkisi gçeridm hatta 4 sanırım sayısın artık karıştırıyorum sürekli.

Hepsiyle evlenmeyi düşündüm. istedim. Evlilik vs konuşuldu. Çocuk yapmak bile mevcuttu. hatta 4 kere 100 de 99 baba olucam dediğim zamanlar oldu ama şans benden yana oldu ve hamile kalmadılar.

Bu kadar ileriye bile gidebilmişken ayrılabiliyorsunuz insanlardan. O yüzden yaşın daha 20 iken kalkışma skaın böyle birşeye demek isterdim ama yazarken bile tiksindim kendimden. Aşıksanız, istiyorsanız sonuna kadar gidin. Yoksa ömrün boyunca merak ediceksin. üzülüceksin olmadığı için.

Benim tavsiyem doğru zamanı anı kolla. burdada konuşalım. destek olalım sana ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Angelotti kötü hissettim kendimi bu ne be abi:D

Bu konuda yalnız olmadığımı bilmem iyi oldu tavsiyelerinizi gözden geçiriyorum ama çok uzun zaman geçti zaten okullar da ayrıldı artık üniversite muhabbetine ama şehir aynı hala.İçimi aylardır bu sıkıntı kemiriyor geç kaldığım için kendimi çok suçluyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

-Dark_Angel- said:
Arkadaş var arkadaş var sonucta ikiside birbirinden hoşlanıp açılamıyo olabilir.

yaşımız 24 büyük artık..
buda demek oluyorki eğer karşı taraflı bişey varsa zati açılmana gerek yok bi bakmışın el ele bi bakmışın aynı yataktasın anladınmı yada anlata bildimmi
Sosyal ağlarda paylaş

Llama öyle doğal bir akış olması en güzeli..

Benim durumum Beşiktaş'ın durumuna döndü biraz ya söyledikten sonra ya sevgili olacağız Beşiktaş'ın gruptan çıkması gibi ya da arkadaşlığı da kaybedeceğim her şey bitecek Beşiktaş'ın tamamen elenmesi gibi.Normal arkadaşlık şansı yok Beşiktaş'ın Uefaya gitmesi gibi

Tabi çaresizlikten ben de sapıtmış durumdayım gördüğünüz gibi:D
Sosyal ağlarda paylaş

Komple kaybetmeyi tabiki göze alamıyorum çünkü o benim en başta taa ilkokul 1.sınıftan arkadaşım çıktı.Ona çok alıştım.Aslında fiziksel bir çekimden pek bahsedemem yani onu görmeye sesini duymaya çok alışmıştım ama yollar ayrıldıktan sonra çok etkilendim onun yokluğundan.Tek isteğim onu daha çok görebilmek ama bir ad da koyamıyorum net bu duruma.Şu an yok diye biliyorum ama bir sevgilisi olursa ve öğrenirsem çok üzülürüm.Artık bu durumun adını siz koyun.

Gerçekten zor durumdayım.Pişmanlık ta cabası..
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan kardeş takip ettiğim kadarıyla sen patinin demirbaşlarından birisin her zaman tavsiyelerine saygı duyarım:) Ama unutmam gerçekten çok zor.İnsandan insana değişir ya hani.Ben bu kızı dershanenin ilk günü tanıdım.Aradan 12 yıl geçmesine rağmen.Yani hafızam çok çok kuvvetlidir.Sevdiğimi bariz belli etmem konusunda bi düşüncen varmı senin?

Bu arada kızın doğum günü de yaklaşıyor.Beni de davet etmişti son görüşmemizde.Şimdi ondan önce bi de tak söylesem,her şey bitse,sonra davet edilmesem tabi doğal olarak,msninde doğum gününde mutlu haliyle ilgili ileti görsem.....Görün işte halimi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...