_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Arkadaşlar; Ben bi kızı çok seviyorum.Evlenmeyi isteyecek kadar.Daha sevgili bile değiliz ama uzun süredir çok iyi arkadaşız.Ne yapmam konusunda kararsızım.Teklif etsem ve kabul etse bile ben bu kızı bırakamam.Öyle basit bir hoşlantı,of şu kızı bi yesem,takılayım vakit geçireyim tarzı bi durum değil.Yaşlarımız da malum 20.Evlilik imkansız şu an için:).Bu kızdan ayrılsam çok çok üzülürüm ve en azından şu an normal arkadaşlığımız çok anormal bi durum olmadığı sürece hep sürecek ama ayrılıktan sonra geri dönüş yok bir daha göremem malum Benimki nasıl bir durumdur ve ruh halidir.Siz ne düşünürsünüz böyle bir durumda olsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 kıza teklif etme.ama hoşlandığını belli et.hal ve hareketlerinden yani.kız senden hoşlanmıyosa oda cevap verir sana tavırlarıyla.ama teklif ederseniz arkadaşlığın bile yıkılabilir. kafan da karışmış.evlenicek kadar filan diyosun ama o evlenince hatta 3 ay beraber olunca bile değişir.sıkılabilirsin filan,belli olmaz.neyse.tavsiyem bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Arkadaşım aynı şeyi yaşıyorum desem =/.Benimde aynı derecede sevdigim bir "arkadaş" ım vardı.Ortaokuldan kalma arkadaşlık/aşk karışık bişeylerdi bu sene başlarında açıldım onunda ortaokuldan beri bana aşık oldugunu ögrendim ama çıkamayacağımızı söyledi nedenini söylemedi.Onun dışında muabbetlerimiz hep sevgili gibiydi ilerde evlenirsek fln tarzı hayallerimiz bile vardı herşey çok güzeldi.Ama benim biraz ısrarlarım çeşitli tartışmalarımız sonunda ben madem olmıcak bundan sonra sadece iki arkadaş gibi konusalım fln dedim öyle olduk.Bu arada benim arkadaşlarımdan biriyle konusmuş işte çıkarsak ayrılırsak dayanamam fln demiş benim arkımda buna akıl vermiş işte çıkmayın ilerisini bekleyin ikiniz içinde daha iyi olur fln demiş 10 yıl çıkamazsınız çünkü demiş kızda zaten öyle düşünüyodu.Sonra bu biriyle çıkmaya başladı kavga ettik fln.Bilmiyorum neler oluyo olucam ama yaklaşık 1 aydır hiç konsmuyoruz.Onu çok özledim hergün düşünüyorum onunda düşündüğünü sanırım ama tabi sevgilisi beni unutturmadıysa..off damar girdi şimdi..neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 arkadaş adı altında iseniz hiç sevgili olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Arkadaş var arkadaş var sonucta ikiside birbirinden hoşlanıp açılamıyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Zor durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Zor hatta çok zor bir durum. Yukarda da denildiği gibi hoşlandığını, normal bir arkadaş olmadığını belli et ona. Bir erkek muhabbeti geçtiği zaman atacağın bir trip durumu anlamana yardımcı olacaktır. Zaten tribine verdiği tepkiye göre bir ayar çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 _TaYFo_ cum 3 tane aynı evde yaşama ilişkisi gçeridm hatta 4 sanırım sayısın artık karıştırıyorum sürekli. Hepsiyle evlenmeyi düşündüm. istedim. Evlilik vs konuşuldu. Çocuk yapmak bile mevcuttu. hatta 4 kere 100 de 99 baba olucam dediğim zamanlar oldu ama şans benden yana oldu ve hamile kalmadılar. Bu kadar ileriye bile gidebilmişken ayrılabiliyorsunuz insanlardan. O yüzden yaşın daha 20 iken kalkışma skaın böyle birşeye demek isterdim ama yazarken bile tiksindim kendimden. Aşıksanız, istiyorsanız sonuna kadar gidin. Yoksa ömrün boyunca merak ediceksin. üzülüceksin olmadığı için. Benim tavsiyem doğru zamanı anı kolla. burdada konuşalım. destek olalım sana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Sana bunu armağan ediyorum arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Angelotti kötü hissettim kendimi bu ne be abi:D Bu konuda yalnız olmadığımı bilmem iyi oldu tavsiyelerinizi gözden geçiriyorum ama çok uzun zaman geçti zaten okullar da ayrıldı artık üniversite muhabbetine ama şehir aynı hala.İçimi aylardır bu sıkıntı kemiriyor geç kaldığım için kendimi çok suçluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 -Dark_Angel- said: Arkadaş var arkadaş var sonucta ikiside birbirinden hoşlanıp açılamıyo olabilir. yaşımız 24 büyük artık.. buda demek oluyorki eğer karşı taraflı bişey varsa zati açılmana gerek yok bi bakmışın el ele bi bakmışın aynı yataktasın anladınmı yada anlata bildimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Llama öyle doğal bir akış olması en güzeli.. Benim durumum Beşiktaş'ın durumuna döndü biraz ya söyledikten sonra ya sevgili olacağız Beşiktaş'ın gruptan çıkması gibi ya da arkadaşlığı da kaybedeceğim her şey bitecek Beşiktaş'ın tamamen elenmesi gibi.Normal arkadaşlık şansı yok Beşiktaş'ın Uefaya gitmesi gibi Tabi çaresizlikten ben de sapıtmış durumdayım gördüğünüz gibi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 olayı akışına bırakıcaksın o halde.. kesin ve tek çözüm çaktırmadan nabiz yoklıcaksın ki ona göre açılcaksın, kople kaybetmeyi göze ala bilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 angelotti efsanesin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Komple kaybetmeyi tabiki göze alamıyorum çünkü o benim en başta taa ilkokul 1.sınıftan arkadaşım çıktı.Ona çok alıştım.Aslında fiziksel bir çekimden pek bahsedemem yani onu görmeye sesini duymaya çok alışmıştım ama yollar ayrıldıktan sonra çok etkilendim onun yokluğundan.Tek isteğim onu daha çok görebilmek ama bir ad da koyamıyorum net bu duruma.Şu an yok diye biliyorum ama bir sevgilisi olursa ve öğrenirsem çok üzülürüm.Artık bu durumun adını siz koyun. Gerçekten zor durumdayım.Pişmanlık ta cabası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 esasında hiç bişey dmeeye gerek yok boşunada lafı uzatmanında anlamı yok sonuç olarak her iki anlamdada kaybediceksin o yüzden ne yapmak istiyorsan onu yapki ilerde ahh keşke şunu yapsaydım böyle olurmuydu demezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ama arkadaşlığını da kaybedersem çok ağır bi bunalım bekliyor beni çünkü onun hayatımda yer almasına çok alıştım.Direk onu sevdiğimi söylemeden bariz bir şekilde niyetimi belli etmem gerekiyor ama nasıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 unutur gidersin kankulit. hep böle olur genclikte. aynı olay, sevgili mi olayım? arkadas mı kalayım? ya kaybedersem ? geç bunları.unutursun olmazsa. direk olaya gir sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 fistan da demiş bak.. bir an önce girmelisin ama hala arkadaşlığını kaybederim diyip durursan sen çok şeyi çözememiş olcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Fistan kardeş takip ettiğim kadarıyla sen patinin demirbaşlarından birisin her zaman tavsiyelerine saygı duyarım:) Ama unutmam gerçekten çok zor.İnsandan insana değişir ya hani.Ben bu kızı dershanenin ilk günü tanıdım.Aradan 12 yıl geçmesine rağmen.Yani hafızam çok çok kuvvetlidir.Sevdiğimi bariz belli etmem konusunda bi düşüncen varmı senin? Bu arada kızın doğum günü de yaklaşıyor.Beni de davet etmişti son görüşmemizde.Şimdi ondan önce bi de tak söylesem,her şey bitse,sonra davet edilmesem tabi doğal olarak,msninde doğum gününde mutlu haliyle ilgili ileti görsem.....Görün işte halimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Haklı olabilirsin Llama kardeş,belki de şu an göremiyorum durumu bi 5-10 yıl sonra falan daha iyi anlayacağım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 kızın sagında solunda erkekler varsa bi ara "seni kıskanıyorum ben ya çevrende erkekleri görünce" de, anlar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 önce şunu düşün her an yanında olupta ona dokunamamak mı koyar adama yoksa beraberken ayrılma korkusumu ? beraberken ayrılma korkusunu atlatabilirsin. ayrılmak yada ayrılmamak senin elindedir. sıfıra düşen bir ilişkiyi bile toparlayabilirsin. ama ilk seçenek adamı parçalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Kızla daha bir ilişki kurmadan "onu kaybetmeyi düşünemiyorum" deme bence . Büyük konuşma yani , arkadaş olarak gördüğün kız sevgili olarak bambaşka biri olabilir yani , belli olmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 _TaYFo_ said: Haklı olabilirsin Llama kardeş,belki de şu an göremiyorum durumu bi 5-10 yıl sonra falan daha iyi anlayacağım sanırım ya senin yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar