horten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Platini istifa be o nasıl penaltı. Tebrikler genede. Wien'e e 3 tane çakıyolardı en son. Gs rahat yener içerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 oha ya 1. olmalıyız kolay rakip gelmeli mantığı üzerinde konuşmak yerine şöyle şöyle olmasın ki çıkabilelim diye düşünüyoruz gs yi bu hallere düşürenlere yazıklar olsun büyük ihtimal 3.olcaz ve zor rakip gelcek:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 2. olmaktan her şekil iyidir 3. olmak bence bayern dışında tabi aman rakip makip önemli deil adam gibi oyna büyük takıma elen bişi olmaz ama mal mal futbol kadrolarla futbol oynucaksak istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 gs 3. olursa muhtemel rakipler büyük olasılıkla everton panathinaikos villareal hamburger bayern munchen tottenham çok da kolay değil sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 UEFA Cup - Group H November 29 FT Panionios 0 - 3 Galatasaray FT Helsingborg 3 - 0 Austria Vienna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 eagle_dnz said: gs kazanamayıp havlu atacak eagle_dnz said: gidişat iyi değil eagle_dnz said: bi gol yese kazayla gs mümkün değil çıkartamaz eagle_dnz said: panionios geliyor ilk yarı sağ salim bitemeyebilir gs kapandı yarı sahasına eagle_dnz said: ilk yarı 0-0 gs rezalet bye bye feldkamp bye bye uefa hello emptiness i think gs gonna cry senden çok rica ediyorum artık gs maçlarına yorum yapma. burda bi ton fenerli var ama hiçbiri senin kadar art niyetli yorumlarda bulunmuyor, lig maçlarında bile. sen avrupa maçlarında galatasaray'ın yenilmasi için öyle bir can atıyosun ki, her yorumundan heyecanın belli oluyor. o heyecanı kendi tuttugun takımın maçlarına sakla, insanların sinirlerini gereksiz yere bozma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 3. olabiliyoruz en iyi ihtimal zaten, müstahaktır iyiki de birinci olmadık şimdi çıksın zor takım yenerlerse alınlarının akıyla devam ederler yenilirlirse de geçmiş olsun baştan düşünüceklerdi. Ama önce Vien'i yenelim bunları sonra konuşuruz.. Bu arada eagle acınacak bir adamsın, Şu mantığı neden anlamazsınız bir Türk takımı bir yabancı takıma oynuyor kaybedilecek her puana üzülmeniz lazım.. Bari bunu beceremiyorsunuz şöyle gereksiz mesajlar atıp buna inananları germeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 acınacak adam gibi hakaretlere giriyorsun ağzımı acmıcam saçma sapan konusmayın hiçbirinize hakaret etmiyorum ben... toggie siz fb maclarında bi bakın mesajlarınıza gözünü seveyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bak abicim ne demişim getir koy önüme. rica ediyorum galatasaray maçlarına bir daha yazmassan çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 seni mi kırcam ama sunu söyliyim son o cover dışında gs kötü oynadı gidişat iyi değilken kötü yazdım ilk yarı sutu yok hadi hakem demiyim sansı olmasa cok zordu galibiyeti kötü futbol oynuyor gs abicim yazdıklarım kıllık olsun diye değil arada yapıyorum o da belli oluyordur zaten... ayrıca the_cio gsnin kazanmasını isterim aksi bir tavır takınmadım asla sion macı topiğine bak istersen acıkca görürsün bordeaux macına da aynı sekilde bakabilirsin bjknin kazanması dün beni cok mutlu etti edit: ben sadece iyimser davranmıyorum o kadar bu da stres altındayken sizi sinir ediyor olabilir... kötüye kötü diyorum ne var bunda ama peki toggie yazmıcam bundan sonra sırf güzel bir dille istediğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hayır sen daha maç başlamadan önce gs aleyhine yorumlar yapmaya başlıyosun zaten. niyetini belli ediyosun bir anlamda. şu alıntı yaptıgım mesajlarındaki anlatım şeklin sanki maçın gidişatı hakkında bir tahmin değil de, gönlünden geçenleri yazmışsın gibi. hatta gibi değil öyle oldugunu dusunuyorum ben, diger arkadaslar da oyle dusunuyor. ya gercekten gönlünden geçenleri yazıyorsun, ya da yorum yaparken içinden gelenleri aktarmakta başarısızsın. edit: simdi ben istedim diye yazmamazlık falan olacak, yazma demiyelim hadi ama bari iyimser ol, kendi tabirinle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 sen öyle olduğuna inanmak istediğin öyle inanıyorsun illa smiley falan mı koyayım sonucta ses tonum mimiklerim olmadan nerden bilceksin söyleyiş tarzımdan nasıl anlayacaksın ön yargıdan dolayı öyle algılıyorsun mactan önce bunu dememim sebebi gsnin iyi futbol oynamayısı haklı da çıkıyorum kimse 0-3 e aldanmıyordur umarım... gruplar acıklandığında da söyledim böyle baya sinirlendim bana uzaklasıtrma aldın hatta sinirlerinize hakim olun biraz gerçekçi yorum yapıyorum ben ve kötü niyetli değilim bunu böyle bilin istiyorum ülkenin puanının yükselmesi için basarıyı italya ispanya ingiltere gibi olsak kazanmasın ama ihtiyacımız var... neyse artık iyimserliği arttıralım arada smiley falan kullanıyım bari anlayın orda da dalga geciyorum gibi algılamazsınız umarım sırıtan ifadeyi görünce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 konuyu dağıtalım. YENDIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 dalga geçiyosun falan demedik ki biz sana, dalga geçilecek bişey de yok hani, geçtiğin zaman da geçersin o ayrı. smiley ile de alakası yok durumun, mimiklerini görmek ile hele hiç yok lol. gs iyi de oynasa kötü de oynasa karşı takımı öven, gs yi eleştiren bir yorum anlayışın var. hadi tüm söylediklerini geçtim, kendini de aştın bi ara "kalli gg, gs gonna cry" nedir ehueaha. neyse bosver, ben yine biraz ara vereyim futbol bölümüne. iyi geliyo arada banlenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ne biliyim o arada onu söylüyordum gidişat hakkaten sakattı öyle bi yazdım :D neyse... gs austria wieni kesin yener burada ama panioniosun puan kaybetmesi sart ki bence kaybederler ve gs 3. olarak çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 evet dağıtalım 6 kasım madurlarını bırakalım. ardanın pası güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 mike az değilsin sen de karambolden vuruyorsun... yumrukları ben yiyorum... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 hala 6 kasım'da mı kaldın sen mike :) 15. hafta 7-0 yenin bari de futbol tarihinize yeni bişeyler katın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 2 turk takımı da kazandı, 2 de 2 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Her futbol bölümüne girdiğim pişman oluyorum. Millet ona buna bok atıp duruyor. Ruh hastası mısınız arkadaşım? Bir çay koyup gelin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 7 az gelir bize tugi. 15 tarihi biraz tehlikeli bence sizin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ofsayttan gol attık penaltı penaltı değildi :) olsun napalım.olur öyle arada ama galatasarayı beğeniyorum yinede bu sene.geçen seneki gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hakan oldukça iyiydi, motive etmeye bakmalı bu adamı. özellikle kafaylaattığı pas çok çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Hakan'ı saha içi sahas dışı hiç sevmem ama allah var başka biri olsaydı yerinde, hakkında bu kadar haber yapılsaydı, bu kadar üstüne gidilseydi vallahi kendini keserdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Tebrikler GSye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar