Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Panionios-Galatasaray

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

bu arada bir daha göstermedi galiba ama serkanın penaltı pozisyonu öncesi de ofsayt gibi gördüm.

Demin hakeme kızıyordum ama vazgeçtim. Az önce Panatinaikos- Fenerbahçe Ülker eurolig maçını seyrettim de adamlar hakemleri bağlamışlar çatır çatır yediler bizi. En ufak da üzülmediler hakemler aptal kararlar verdikçe... bari futbolda da biz çakalım hakemlerle kudursunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:
çıkmıyor ne olursa olsun çıkmıyor hep böyle devam ligde avrupada inanılmaz bi olay ya sürekli mi hakem gsye çalışır

öncelikle hangi hakem gs ye çalışmış? hele avrupa da? sırf sevmiyorsunuz gs ye diye bu kadar abartmayın dozunuzu. gerçi avrupa da hakemler bize öyle çalışıyor ki helsinborg maçında 1. mi 2. gol mu neydi 10 m ofsayt adam golü atmıştı hatırlatırım. ilk attıgımız gol ofsayt, ona birşey demem ama ikinci golde adamına ayagına degiyor. o kadar hızlıyken adam üflese bile düşer zaten adam. kırmızı kartta ilk pozisyonda çıkması gerekirdi de yine de çıktı çok önemli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:
eagle_dnz said:
çıkmıyor ne olursa olsun çıkmıyor hep böyle devam ligde avrupada inanılmaz bi olay ya sürekli mi hakem gsye çalışır

öncelikle hangi hakem gs ye çalışmış? hele avrupa da? sırf sevmiyorsunuz gs ye diye bu kadar abartmayın dozunuzu. gerçi avrupa da hakemler bize öyle çalışıyor ki helsinborg maçında 1. mi 2. gol mu neydi 10 m ofsayt adam golü atmıştı hatırlatırım. ilk attıgımız gol ofsayt, ona birşey demem ama ikinci golde adamına ayagına degiyor. o kadar hızlıyken adam üflese bile düşer zaten adam. kırmızı kartta ilk pozisyonda çıkması gerekirdi de yine de çıktı çok önemli değil.

ar yu şur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...