Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Panionios-Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla türk takımlarının da baya bi hakkı yenmişti avrupa maçlarında kötü yönetimden dolayı
o yüzden hep bize mi biraz da başkalarına diye düşünüyorum
çok da güzel siniyor içime galibiyet=)
Mesaj tarihi:
5 metre ofsayt, penaltıda çime takılmış, kırmızı kart da 2.sarı itirazdan haklı olabilir ama 1.haksız olduğu için o da yanlış...

bu maç 3-4-5 olabilir.
Mesaj tarihi:
eagle_dnz said:
çıkmıyor ne olursa olsun çıkmıyor hep böyle devam ligde avrupada inanılmaz bi olay ya sürekli mi hakem gsye çalışır

yeter arkadaş aynı mesajı kelimleri değiştirip 5 kere yazdın.sinir bozucu oluyo artık
Mesaj tarihi:
Yabancı bi hakemin bilerek Türk takımını tutacağını hiç sanmıyorum. Kötü olduğu için yanlış kara vermiştir. İlk gol çok da ofsayt diil gibi neyse..
eagle_dnz fenerli misin? :D

Maç bitti denebilir.
Mesaj tarihi:
bu arada bir daha göstermedi galiba ama serkanın penaltı pozisyonu öncesi de ofsayt gibi gördüm.

Demin hakeme kızıyordum ama vazgeçtim. Az önce Panatinaikos- Fenerbahçe Ülker eurolig maçını seyrettim de adamlar hakemleri bağlamışlar çatır çatır yediler bizi. En ufak da üzülmediler hakemler aptal kararlar verdikçe... bari futbolda da biz çakalım hakemlerle kudursunlar.
Mesaj tarihi:
MacLeod said:
eagle_dnz said:
çıkmıyor ne olursa olsun çıkmıyor hep böyle devam ligde avrupada inanılmaz bi olay ya sürekli mi hakem gsye çalışır

yeter arkadaş aynı mesajı kelimleri değiştirip 5 kere yazdın.sinir bozucu oluyo artık

gerçekler acı geliyor tabi
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:
Yabancı bi hakemin bilerek Türk takımını tutacağını hiç sanmıyorum. Kötü olduğu için yanlış kara vermiştir. İlk gol çok da ofsayt diil gibi neyse..
eagle_dnz fenerli misin? :D

Maç bitti denebilir.

:D evet de ilk gol bariz ofsayt abi naptın
Mesaj tarihi:
eagle_dnz said:

öncelikle hangi hakem gs ye çalışmış? hele avrupa da? sırf sevmiyorsunuz gs ye diye bu kadar abartmayın dozunuzu. gerçi avrupa da hakemler bize öyle çalışıyor ki helsinborg maçında 1. mi 2. gol mu neydi 10 m ofsayt adam golü atmıştı hatırlatırım. ilk attıgımız gol ofsayt, ona birşey demem ama ikinci golde adamına ayagına degiyor. o kadar hızlıyken adam üflese bile düşer zaten adam. kırmızı kartta ilk pozisyonda çıkması gerekirdi de yine de çıktı çok önemli değil.
Mesaj tarihi:
Pyro said:
eagle_dnz said:

öncelikle hangi hakem gs ye çalışmış? hele avrupa da? sırf sevmiyorsunuz gs ye diye bu kadar abartmayın dozunuzu. gerçi avrupa da hakemler bize öyle çalışıyor ki helsinborg maçında 1. mi 2. gol mu neydi 10 m ofsayt adam golü atmıştı hatırlatırım. ilk attıgımız gol ofsayt, ona birşey demem ama ikinci golde adamına ayagına degiyor. o kadar hızlıyken adam üflese bile düşer zaten adam. kırmızı kartta ilk pozisyonda çıkması gerekirdi de yine de çıktı çok önemli değil.

ar yu şur
  • Yeni Oluştur...