Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wii

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
Benden öğrenme hayatımın kazığını yedim. Ne yaparsan yap yazıcıoğlunda yaptırma. İnternetten araştır ucuz yapan bi yer bul. Ben yazıcıoğluna daldım ilk wii çip takan yere girdim adamlar bir kazık soktu ki off...

kazığıda söle anlatym beraberdik olay sırasında. adam işten önce 100 wiikey için
yeni wiiler için olan çipede 150 dedi.

iş bittikten sornra ki adam bugune olur dedi 1.5 2 hafta sonra halletti
150 wii key
200 yeni olan wiilerin çipi için istedi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
nintendonun kabuslari gercek oldu

korsanlar yeni bir alet cikarmis garantiyi bozmiyan (ki wii de ancak chip in lehim yerlerini gorunce garantiyi gecersi kiliyro nintendo, chip taktirip guzel sokup garantiyi kandiran cok adam var :p)

DVD surucu ile wii nin arasina bir parca takiliyor ufak chip gibi (dvd rom a giden data kablosunu cikarip chipe chipin ustundekinide dvd ye takiyorlar) bu parcadan cikan ikinci bir kabloyu kasanin disina veriyor ve ucuna cift tarafli bir usb seysi takiliyor
bir ucu wiiye digeri bir usb kablosu ile bilgisayara tasiniyor

yaninda gelen yazilimi bilgisayara koyup oyunun iso sunu seciyorsunuz ve direk wii ye stream ediyor
ve isin en acayip yani wii nin dvd rom u yanmis olsa bile calisiyor bu, dvd drive i komple sokebiliyorsunuz isterseniz

marifeti bu kadarda degil, nintendonun korsanla patch surerek mucadele metodunun da onune geciyor ve oyunlarla gelen patchleri blokluyor, bunun sayesinde her region dan oyun da oynanilabiliyor ve oynamak icin belli firmware i talep eden oyunlari da zirt diye kandirip acabiliyor

gecen haftami ne once cikti ama cikar cikmaz nintendo savas acmis bu alete ve satan modchip sitelerine
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Zelda videolarını izledim muhteşem en yakın zamanda alıcam.Galiba zelda oyunuylada bişey yapınca korsan oyun çalışıyormuş.

Baseball u çözmeye çalışıyorum çok zevkli geldi gram anlamadığım için kuralları =)

Keşke boksta bowlingte falan turnuva unsurları olsaymış.Çok sıkıcı olabiliyor.Bugun bütün gün oynadım heryerim ağrıyor =)

internete bağlanamadım yalnız.Herhalde bi aparat almak lazım.wiiconnect24 o işe mi yarıyor.Okumadım guide ı
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Çip taktırdım bakırkoyde pazarlık yaptım 80e düştü 5tane oyun verdi 4ü abidik gubidikte.

Metroid 3 Prime çıktı içinden muhteşem sabahlara kadar oynuyorum takıldım şimdi bi yerde geçemiyorum :( tam çözüm falanda yok nısınısıtıyım

netten deli gibi downloada başladım oyunları söyle sadece wii için tracker olsa ne hoş olur.

alet 1.5 senedir boş yere yatıyormuş ya. Çip geldi wii yi keşfetmeye başladım.

dealextreme.com da da aletleri edavatları müthiş ucuz şimdilik 1 tane aksesuar sipariş ettim bakalım nasıl kaliteliysi herbişeyinden alıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...