nuki Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 nileppezdel said: Benden öğrenme hayatımın kazığını yedim. Ne yaparsan yap yazıcıoğlunda yaptırma. İnternetten araştır ucuz yapan bi yer bul. Ben yazıcıoğluna daldım ilk wii çip takan yere girdim adamlar bir kazık soktu ki off... kazığıda söle anlatym beraberdik olay sırasında. adam işten önce 100 wiikey için yeni wiiler için olan çipede 150 dedi. iş bittikten sornra ki adam bugune olur dedi 1.5 2 hafta sonra halletti 150 wii key 200 yeni olan wiilerin çipi için istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 arkadaşlar izmirde en ucuz şekilde nerden edinebilirim? yanlış yere yazmış olabilirim biri yardımcı olursa iyi olur. hatta öm atarsa daha iyi olur:):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 wii konsollarına demo oyun yükleyebilityor muyuz? ben bakındım bulamadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 arcade oyunlar yüklenebiliyo bitek diye biliyorum, onlarda paralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 evet mlesef ki wii ye değil ds e oyun demosu yükleyeibliyormuşuz.. peki 2. el orjinal oyun nerden bulabilirim? ya da türkiyede wii cilerin bir araya geldiği bir site forum vs var mı? bi avatar alayım dedim 129 yetale ehe (yetale mi kaldı tale oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 2. el orjinal oyun için ebay kesinlikle, gitti gidiyordada oluyo arada. çip taktırsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 çip taktrırsam makine zarar görmesin? nedir nerede takılır, taktırırısam garanti bozulur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 makina zarar görmüyo, ama garanti gidiyo. wiimoteun garantisi gitmiyo ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 nintendonun kabuslari gercek oldu korsanlar yeni bir alet cikarmis garantiyi bozmiyan (ki wii de ancak chip in lehim yerlerini gorunce garantiyi gecersi kiliyro nintendo, chip taktirip guzel sokup garantiyi kandiran cok adam var :p) DVD surucu ile wii nin arasina bir parca takiliyor ufak chip gibi (dvd rom a giden data kablosunu cikarip chipe chipin ustundekinide dvd ye takiyorlar) bu parcadan cikan ikinci bir kabloyu kasanin disina veriyor ve ucuna cift tarafli bir usb seysi takiliyor bir ucu wiiye digeri bir usb kablosu ile bilgisayara tasiniyor yaninda gelen yazilimi bilgisayara koyup oyunun iso sunu seciyorsunuz ve direk wii ye stream ediyor ve isin en acayip yani wii nin dvd rom u yanmis olsa bile calisiyor bu, dvd drive i komple sokebiliyorsunuz isterseniz marifeti bu kadarda degil, nintendonun korsanla patch surerek mucadele metodunun da onune geciyor ve oyunlarla gelen patchleri blokluyor, bunun sayesinde her region dan oyun da oynanilabiliyor ve oynamak icin belli firmware i talep eden oyunlari da zirt diye kandirip acabiliyor gecen haftami ne once cikti ama cikar cikmaz nintendo savas acmis bu alete ve satan modchip sitelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hediye geldi bugun oturdum 2 saattir wiiplay ve wiisport oyunlarını oynuyorum açıkcası sarmadı. Ya da bugun çok yorgunum o yüzdendi. Boks zevkliydi daha zevkli oyun bulamadım.Oyunlar çok pahalı çip falan mevzusu varmış acaba çok daha eğlenceli kılabilecek oyunlar nelerdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Zelda videolarını izledim muhteşem en yakın zamanda alıcam.Galiba zelda oyunuylada bişey yapınca korsan oyun çalışıyormuş. Baseball u çözmeye çalışıyorum çok zevkli geldi gram anlamadığım için kuralları =) Keşke boksta bowlingte falan turnuva unsurları olsaymış.Çok sıkıcı olabiliyor.Bugun bütün gün oynadım heryerim ağrıyor =) internete bağlanamadım yalnız.Herhalde bi aparat almak lazım.wiiconnect24 o işe mi yarıyor.Okumadım guide ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Wİİ Oynayan yok mu ya.. Bu çip mip yalan olmuş galiba artık takılmıyormuş.Kocaelinde nerde çip taktırabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Wii fazla tutmadı mı ne oldu niye kimse sallamıyor =) bu arada tenis te nasıl zıpkın gibi servis atılıyor? yüksek levelli adamlar feci servis vuruyor efektli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 selam ilerde sıkılınca yarı fiyatına alırım unutma saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Wii şu an niye bu kadar pahalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 zengin aleti wii herkes alıcaksa niye alayım wii ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 lan 3. senesinde gidip alıyon aleti bide havamı atıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Çip taktırdım bakırkoyde pazarlık yaptım 80e düştü 5tane oyun verdi 4ü abidik gubidikte. Metroid 3 Prime çıktı içinden muhteşem sabahlara kadar oynuyorum takıldım şimdi bi yerde geçemiyorum :( tam çözüm falanda yok nısınısıtıyım netten deli gibi downloada başladım oyunları söyle sadece wii için tracker olsa ne hoş olur. alet 1.5 senedir boş yere yatıyormuş ya. Çip geldi wii yi keşfetmeye başladım. dealextreme.com da da aletleri edavatları müthiş ucuz şimdilik 1 tane aksesuar sipariş ettim bakalım nasıl kaliteliysi herbişeyinden alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 niye kimse wii oynamıyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bende var oynuyorum WiiFit mit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ya daha onu alamadım pahalı bişey o =) ama snowboard olayı için istiyorum onu. Wiifit ile de iyice asosyal olur insan ya.Spora bile gitmez.almamak lazım öyle şeyleri.evlenince alırız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 e ben evliyim zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ben evde televizyonu elegeçirebildiğm her an oynuyorum :P ama daha scarface i bitiremedim çip de taktırtmaya gidemedim neresi temiz yapar bilemiyorum ehe çiplettirtebilsem bir sürü oyun alacam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kadıköyde wii çipletecek yer arıyorum birisi 100 bir başkası 120 tl fiyat çekti nedir normal mi bu fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar