RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Nintendo resim olarak Wii için Gamecube oyunlarını daha rahat oynayabileceğimiz kumandasını piyasaya sürdü. Wii kumandası ile Gamecube oyunlarında artık boğulup gitmek yok. Ürün fiyatı 21$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 eski controllerlarla oynuyoduk zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 rengi uymuyodu alete :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Telltale Games yaptığı açıklama ile macera oyunu Sam & Max'in ilk sezonunun Wii versiyonunun 2008'in Sonbahar aylarında piyasaya sürüleceğini duyurdu ve aylar öncesinde ortaya çıkan oyunun Wii platformuna gelecek dedikodusu da doğrulanmış oldu. Macera oyunlarında aranan ruhu yeniden geri getiren oyunun Wii versiyonunun dağıtımcılığını ise JoWooD firması üstlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 bi ara wii 2 soylentisi vardi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 wii fit aldik bi hafta fln oluyo cok zevkli tavsiye ederim diab'in haşati cikti gunde 50 dakka egzersiz yapmaktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Merak ediyorum açıkçası şu fit olayını, biraz anlatsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 wii fit de bi tane step tahtasi gibi wireless bi eklenti daha geliyor yine remote u fln kullaniyorsun. fit in uzerine ilk cikip char. yarattiginda boy, kilo ve yas gibi degerleri giriyorsun. hatta denge merkezini test ediyor herhangi bir tarafa dogru egik duruyormusun diye. yoga, jogging, ip atlama, ipte yurume, ski, snowboard, snav, mekik gibi onlarca aksiyonu trainer esliginde yapiyorsun fln. hani disarida spor yapmaya vakti olmayanlar ve evde yaparken sikilanlar icin harika bir cozum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 22" LCD bilgisayar monitörüyle yada 70 ekran sıradan bir televizyonla zevk alınır mı Wii'den? HD monitöre param yetmediği için PS3 ve XBox'tan uzak duruyordum. Wii zaten HD desteklemiyormuş. Belki bana daha uygundur diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ne duruon kos al hemen... ama tv nın yanında empty space ıstıo :D ona para yeter galıba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Empty space ne yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 evde bos alan yarat :D bızım ark vazoyu kırıodu baseball oynıcaz dıe :D bende lambaya gecırdım tennıs oynıcam dıe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Hulen "Empty space" deyince ben de televizyona bağlamak için özel bi adaptör falan sandım. Adam gibi desene, empty space nedir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bos alan yarat boole buyukcene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 http://www.wiispray.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Piyasaya pahalı çıkar bu, değmez bence. ama güzel bir girişim, ucuz ve kullanışlı olursa alınıp oynanabilir. Hele ki Marc Ecko's getting up wii'ye uyarlanır ve wiispray kullanırsa tadından yenmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 her oyun istemiyro bos alan televizyonla aranda birsey olmasin yeter cogu oyunda warioware sports filan gibi extrem oyunlar manyatiyo warioware de wiimote u elimden birakmami filan istedi sdfasdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mirage said: Wii zaten HD desteklemiyormuş. hd destekliyo(480p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 480p hd mi ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 480p edtv(enhanced definition) oluyo haklısın , hdtv olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 araştırdım, anlamadım. wii kendiliğidnen chip li mi geliyor ? türkiye ve yurtdışı satış fiyatları arasında ne kadar lık bi fark var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Zuahaha abi naaptın çipli nasıl gelsin makina :D Ülkesine göre değişir fiyatları. En ucuz asya muhtemelen. De burada pal yerine ntsc alırsan 200ytl falan kar edersin. Ben alırken yaklaşık 400ytl kar etmiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Aranızda istanbulda çip taktıran varsa nerden taktırdığını öğrenebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Benden öğrenme hayatımın kazığını yedim. Ne yaparsan yap yazıcıoğlunda yaptırma. İnternetten araştır ucuz yapan bi yer bul. Ben yazıcıoğluna daldım ilk wii çip takan yere girdim adamlar bir kazık soktu ki off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ehhe ben taktırdım özkan elektronik diye bir yer tahtakalede ve orjinal wiikey çip taktırdım 100 ytl yanında 3-4 oyunda verdiler eh işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar