Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Merhabalar. Bi kaç arkadaş dile getirmişti bu olayı.Deneyelim görelim bakalım dedim nasılmış nevarmış neyokmuş diye.Biraz çözdüm gibi bu skypecast'i. Kısa süre içinde bi tartışma programı,açık oturum yada geyik oturumu gibi yada 2'li,3'lü yayın radyo yayını gibi olaylara girelim diyorum. Bu skypecast hakkında bilgisi olan,deneyimi olan ve yardımcı olmak isteyen,test ederken bana yardımcı olacak arkadaşlar var ise,buraya yazmalarını bekliyorum. Sevgiler saygılar diliyorum efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Dregoth baya yardımcı olabilir sanırım, Dregothla birlikte 2-3 kere 4-5 kişilik yayınlar yaptık biz geçtiğimiz günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 normal bir adsl 1klik baglanti ile 4-5 kisi ile sorunsuz yapilabiliyor, bonepart da yapiyor ama max 3 kisi ile =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Özellikle müzik bölümünün bi official programını yapmayı planlıyoruz. Müzisyenlerle söyleşi vb. Böyle bi programın içeriği açısından da önerilerinizi bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 2 makine lazim yalniz bunu yapmak icin, yani yayina alicak adam hic sorun olmaz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Gimli + Ben :) sadece biz değil elbette,yeri geldiğinde burdan birsürü kişiylede sohbetler olabilir.Hem faydalı sohbetler olsun hemde geyik olsun istiyorum ben açıkcası.Tam olarak bişey belirlemedik bilgi toplama aşamasında olduğumuzdan dolayı. Bide 2 makina neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 çift ses kartın olsa da sürekli switch etmen gerekir diye dedi galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 skypecast diye bi program war mi bilmiyorumda ben direk skype + shoutcast yapiyorum 2 bilgisayar kullaniyorum ana bilgisayarda sadece shoutcast bagli ve muzik seciliyo yan bilgisayarda ise skype acik tem bi tuto yazarim laizmsa bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Valla süper olur bonepart,harika olur hatta.Shoutcast ile kullanma mantığını kısaca bi özetlermisin?Bide neyi switch etmek gerekiyo skype'ta?Kusura bakmayın baya bi cahilim bu skypecast konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 abi skype cast diye bisi yok skype chat programi shoutcast winamp addonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 öldürdün iyice yahu :) shoutcast ile baya bi geçmişim var ben skype ile birbirine uyuşturmanı çözemedim.Buarada skypecast diye program yok biliyorum,ama skype'ta genel adı böyle geçtiğinden böyle kullandım bende. https://skypecasts.skype.com/skypecasts/home yani aslında bu olayın aslı astarı nedir,ben onu çözemedim baya teknik bilgi lazım.Dün gece kurdum bitane,mesela neden 2 kişi bağlanmak zorunda onu anlamış değilim halen.Neyin switch'i yapılıyo,nedir bu switch olayı?1 tane sunucu yetmiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 abi gay gay isimler vermeyin su islere shoutcastle baya gecmisin warsada skype ile uyusturmami anamis olman lazimdi aaa belki benim kadar gecmisin yok hane ben sanirim 2000 senesinde ilk kurmustum radyoyu kablonetim oldugundan evden direk ala ala anatiyorum dinneyin bir defa 2 adet ses kartina ihtiyaciniz war yoksa calismaz tek ses kartiyla yapilmiyo cok denedim olay sole ilk bilgisayarinizda skype kurulu olucak bu makinede ses ayarlarinda recording microfonda olcak bu makineye bir kablo giricek(mikrofon) bir kablo hoporlor cikisindan cikicak(audio kablosu 2 ucu erek) bu kablo dier bilgisayarin mikrofon girisine verilecek ikinci makinede ses ayarlarinda recording kismi waht u hear olucak ses urasilip baya ayarlanicak onemli olan ilk makinede mikrofondan konusmanizi kulakliginizdan sizinde duyabilmeniz yoksa gitmiyo yeterince 2inci makineye sonra iste sype ile baglanyi kurulcak konusacaginiz zaman shoutcastten mike acilcak bu sayede ilk makinedeki skypeden gelen butun sesler + sizin mik sesiniz 2 inci makineye gelcek bole iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mantıklı ama biraz fazla karmaşık sanki.Yanarım yanarım full duplex ses kartımla mixerimi sattığıma yanarım.Negüzel şimdi bu dediklerini tek bi mixer üstünden rahatlıkla gerçekleştirebiliyo olcaktım.Tek ses kartında herşeyi stereo mix'e bağlayıp yapsak olmazmı?Feedback'mi yapıyo mikrofondan dolayı? Netekim stereo mix ve mikrofon bir arada kullanımında bende problem var(ilgili konu),ya bi ses kartı alcam yada bunu bi şekilde çözmeden atılamicam bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Dregoth'la tek bilgisayar üzerinden yaptık biz yaa. Nasıl yapılıyor bilmiyorum, Yüce ve Utopia nasıl ayarlayabileceklerini biliyorlar, 5 kişiye kadar çıkabildik ayrı bilgisayarlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yine paticik fm üzerinden,bazı özel gün ve zamanlarda olur muhtemelen bu söyleşi,tartışma,yada geyik muhabbetleri.Henüz bişey söylemek için erken çizelge yapılmadığından dolayıda.Ben yinede önümüzdeki günlerde boş vakit bulunca bikaç test yapacağım. Moriq bana nasıl yapılacağı konusunda biraz açıklama yaptı pm'den sağolsun. Sanırsam olayı şu şekilde yapacağız: Shoutcast'ten yayını yapan kişi radyoya bağlanacak.Başka bir kişi yada aynı kişi(bağlantısı iyi ise) skype'tan bu skypecast hedesi ile yada direk arama ile bağlanacak birbirlerine(muhtemelen yayını yapan kişinin olması bağlantıyı ve yayını etkileyebilir diye düşünüyorum).Shoutcast'ten yayını yapan kişi,stereo mix'e mikrofon'unuda verirse tamamdır bu olay.Yayın yapan kişi hem müziği,hemde skype'ta görüştüğü kişiyi yollar zaten radyoya,üstünede konuşursa tam olur zaten. Konuyla ilgili başka tavsiyeleri,önerileri olan arkadaşlar var ise eğer,buraya yazabilirler.Ne tarz söyleşi yada yayın yapılacağı ile ilgilide fikir üretebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Biz de tam olarak böyle yapıyoruz zaten yayını =) Ayrıca 1-2 mbit ile shoutcast'i de skype'ı da aynı bağlantıdan açıp sorun yaşamadan 4 kişi ile yayın yapılabiliyor. Skype'ın istediği bw çok düşük bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Oo bu dahada bi şukela oldu :) harika,tekrar teşekkür ederim bilgiler için ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 İsteyene anlatırım, tüm denemeleri yaptığım için =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 http://www.streamsolutions.co.uk/flash/New_Tutorials/Decks_mic/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Teşekkür ettim tekrar,konuyla ilgili teknik kısmı aştık sanırsam.Olay sadece deneme kısmına kaldı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 güzel güzel rahat ol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 http://www.skype.com/intl/tr/download/skype/windows/downloading.html Skype download linki.Katılmak isteyen arkadaşlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 seste ii gelio karşı tarafın biraz bozuk ama onunda söyledikleri anlaşılıo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyla ilgili teknik kısmı ve deneme kısmınıda aştığımıza göre,kısa zaman içinde uygulamaya geçeceğiz bakalım.Bu konuyu kilitliyorum oyüzden. WJ seçimleri tamamlandıktan sonra konuya tekrar el atacağız. Unutmadan ekleyeyim,hali hazırda bu olayı yapabilen wj arkadaşlar uygulamakta serbesttirler.Söyleşi,geyik muhabbeti,Özel programlara da el atacağız,bi düzende hepsini gerçekleştireceğiz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar