Arden Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Arkadaşlar 2007 şubattan beri tek bir kızla bile bir ilişki yaşamadım. Sorun bendemi? Gelelim bana; Muhabbetim iyidir uyuz uyuz konuşmam kızlarla güldürürm, eğlendirirm jestler iltifatlar vs. tip var hadi para desende var çevremde var ama bir türlü kız arkadaş edinemiyorum ve belki okumuşsunuzdur açtığım topiği evdeyim bu aralar ve gerçekten yanlızım Anlamıyorum.. bir ara bi sürü kız vardı etrafımda nasıl bir anda yanlız kaldım bilmiyorum bendemi hata var acaba dışarıya kendimi kendmden farklımı gösteriyorum bilmiyorum... Yani acaba belki pure love mı arıyorum diye düşünmüorm artık onuda aramıyorum sadece elinden tutiyim eğleniyim zaman geçiriym istiyorum bilmiyorum sadece paylaşmak istedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Kizlar yazima onem veriyor sanirim. `Bende ``mi`` bir sorun var?` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Üstad resmini koy belki kendini yakışıklı zannediyorsundur halbuki at hırsızı tipli bir herifsindir.. Biz objektif yorum yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 "the most unfair thing about life is the way it ends.i mean, life is tough. it takes up a lot of your time. what do u get at the end of it? a death. what is that, a bonus ?!? i think the life cycle is all backwards. you should die first , get it out of the way. then you go live in an old age home. you get kicked out for being too healthy , go collect your pension, then, when you start work, you get a gold watch on your first day. you work forty years until you are young enough to enjoy your retirement. you drink alcohol , you party, and you get ready for highschool. you go to primary school, you play, you have no responsibilities, you become a little baby, you go back, you spend your last nine months floating with luxuries like central heating, spa, room service on tap, then you finish off as an orgasm!! amen" -George Costanza- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Olur böyle şeyler herkezin hayatında gayet normal yani her zaman herşey dört dörtlük gitmiyor işte gitmediğinde de acaba problem mi var deniliyor. Problem falan yok sadece böyle denk gelmiş böyle sürüyor elbet bir şekilde sen bile farkına varmadan değişecektir herşey; kasmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Slat said: ..at hırsızı tipli.. mahkeme duvarı suratlu olursa kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ne var abi kaç aydır çıkmıyorsan, kaç senedir seven insanlar var burada, hala bekleyen insanlar var... Ayıptır! Aşk,sevgi cart curt olmadan gezmişin,tozmuşun gününü eğlendirmişin neye yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ben olaya $u $ekilde bakıyorum: sevgili dediğimiz $ey sadece bir obje. neticede ben herhangi bir dostumla bütün acılarımı sevinçlerimi ve bilimum hislerimi payla$abilr miyim ? evet. bunların aynısını sevgilim ile de payla$abilirim di mi? evet.. sevgilimden ayrıldığımda gittiğim ki$i kim ? doğal olarak dostum. dostum ile kavga ettiğimde gittiğim ki$i kim ? ba$ka bi dostum. sevgili nerde ? yedik onu biz. dostumla yatağa girebilir miyim ? yuh artık jebron james. sevgilim ile yatağa girebilir miyim ? eğer $artlar uygunsa aksini söylemeye yetkili kimse olmadığına göre evet. bu durumda dostum bana sevgilimden daha yakın. çünkü herhangi bi sebepten dolayı kaybetme durumum yok yamuk yapmıyorum kendisine. sevgilim ise iki dürtünce kaçıp gidebilmek lüksüne sahip. kazık atma/atılma ihtimali daha yüksek. dolayısı ile $uraya bağlıyorum: aylardır ciddi bi ili$kim yok. ama hala onla bunla dü$üp kalkmaktan geri kalmıyorum. bu $ekilde mutlu muyum? evet. duygusal bi hölölö ihtiyacım olan bi$ey mi? hayır. böyle yakla$ mevzuya. illa biri ile ili$kin olmak zorunda değil. ama diyosan ki her anlamda bi sorun var, o zaman ileti$im yollarını deği$tirmeyi dene. ya da al bi kız arkada$ını kar$ına açıklama yaptır. o senden daha iyi analiz yapar. hatta pek sevmediğin ve seni sevmeyen biri olsun, ekstra objetif yakla$ır. :wink: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 kızlar kendini gıcık eden tiplerden hoşlanır bu böyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yok, yakisikli tiplerden hoslaniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 şişman ve sakallılardan hoşlananları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Onlar kendileri de sisman ve sakalli olduklarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 demek yakışıklısın wissy =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 burtonesk said: şişman ve sakallılardan hoşlananları da var. oha bu benim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Madcat said: ne var abi kaç aydır çıkmıyorsan, kaç senedir seven insanlar var burada, hala bekleyen insanlar var... Ayıptır! Aşk,sevgi cart curt olmadan gezmişin,tozmuşun gününü eğlendirmişin neye yarar? öeh, noktayı koymuş adam. çok da güzel demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 hayır ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bi kaç aydır denk gelmemiştir.olur öyle. ayrıca herkes kendine göre iyi muabbetli paralı şekilii yakışıklıdır diğerlerinin seni nasıl gördüğü daha önemli. bu dediklerine sahip olan erkek boşta kalmaz.illaki talibi cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 canını sıkmican öncelikle,kafayada takmican,başta spyro,diablo,madcat,kermit'i dinlicen,sonra huzurlu ol kafayada bukadar takma,zaten talip çıkar istemesende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bende yakışıklıyım benim kızarkadaşım yok.Ortam denk gelmiyor.Ortam denk geldiğinde de benim keyfim denk gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bak mesela razien'e onun da yokmus sevgılısı , yumurta gıbı cocuk... herkesın hayatında olur boyle donemler boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Arden said: Arkadaşlar 2007 şubattan beri tek bir kızla bile bir ilişki yaşamadım. Sorun bendemi? Gelelim bana; Muhabbetim iyidir uyuz uyuz konuşmam kızlarla güldürürm, eğlendirirm jestler iltifatlar vs. tip var hadi para desende var çevremde var ama bir türlü kız arkadaş edinemiyorum ve belki okumuşsunuzdur açtığım topiği evdeyim bu aralar ve gerçekten yanlızım Anlamıyorum.. bir ara bi sürü kız vardı etrafımda nasıl bir anda yanlız kaldım bilmiyorum bendemi hata var acaba dışarıya kendimi kendmden farklımı gösteriyorum bilmiyorum... Yani acaba belki pure love mı arıyorum diye düşünmüorm artık onuda aramıyorum sadece elinden tutiyim eğleniyim zaman geçiriym istiyorum bilmiyorum sadece paylaşmak istedim :/ aynı durumdayım nerdeyse 1 senedir kimseyle çıkmıyorum ondan öncekilerin sayısını hatırlamıyorum.. + larımı sayarsam kendime çöşş1! diyorum okadar + m olupta nası yannızım die iice üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Arden said: Arkadaşlar 2007 şubattan beri tek bir kızla bile bir ilişki yaşamadım. Sorun bendemi? Gelelim bana; Muhabbetim iyidir uyuz uyuz konuşmam kızlarla güldürürm, eğlendirirm jestler iltifatlar vs. tip var hadi para desende var çevremde var ama bir türlü kız arkadaş edinemiyorum ve belki okumuşsunuzdur açtığım topiği evdeyim bu aralar ve gerçekten yanlızım Anlamıyorum.. bir ara bi sürü kız vardı etrafımda nasıl bir anda yanlız kaldım bilmiyorum bendemi hata var acaba dışarıya kendimi kendmden farklımı gösteriyorum bilmiyorum... Yani acaba belki pure love mı arıyorum diye düşünmüorm artık onuda aramıyorum sadece elinden tutiyim eğleniyim zaman geçiriym istiyorum bilmiyorum sadece paylaşmak istedim :/ ben kızlarla okudğum için piskolojilerini biraz daha fazla anlıyorum gib, girls just wanna have fun diye bir şarkı varya haketen gerçek.. ben sınıfın, hatta belkide okulun en kötü öğrencisiyim vs vs yani doğru düzgün hiçbir kızın birlikte olmayacağı bir tipim, ama sınıfın en başarılı, herkezin ençok sevdiği, çok da güzel bir kızla birlikteyim, eğer kızlar göründükleri gibi olsalardı benle işleri olmamalıydı ama öle olmuyor.. kızların evcimen erekelerden hoşlandığını sadık madık hikayelerine inamıyorum, hepsinin en az bir kaç kere ateşle oynam istediklerine inanıyorum, sonrsında dinginlik arıyorlar belki.. işte kur yaptığın kişinin senden önce nasıl bir ilişki yaşadığı çok önemli senin stratejinde :D senin çevrendeki kızların ne kadar çok olduğu da önemli, az kız vars doğal olarak fırsatlarında azalacak uygun birini bulmanda zorlaşacaktır, sevgilinden çok kız arkadaşın olması daha önemli.. ve sen birisine ilgi duyduğunda, onun nasıl bir erkek isteyebileceğini çok çabuk anlar ve ona uygun bir profil çzersen ki bu çok önemli başta, eğlenceli yönünü de masanın üstüne koyarsan hepsi saftır kızların hemen kandırırsın.. bence sen sanki her akşam başka birisiyle yaıyormuş edasıyla takıl girdiğin kız ortamında, ilgi göstermeni bekleyen kızlara aksine gösterme, bakma bile, konu açma, çok sıcak kanlı ama sadece ortama tavrında takıl( hemen aa ne tatlı çocuk askıntı yada yalaka da değil sedece tatlı şimşeği çakıyor kafalarında ) bak nasıl tavırları değişiyor anında tabii bunların hepsi palavra kız seni yakışıklı bulmuyorsa, en azından ona dokunduğunda bişey hissetiremeyecek kadar elin yüzün fiziğin düzgün değilse( çok paran olsa o ayrı olmazı olur yapar para ) istediğini yap bi cacık olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Biraz girişimci ve cürretkar olmayı dene.Cıvık olma ama mesela ben yanlışlıkla geyirsem ve hatta yanlışlıkla osursam bile gülüyorlar bu yüzden ciddi iki kelime konusamıyorum kızlarla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar