Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Browser tabanli Spor Oyunlari


GEd

Öne çıkan mesajlar

Artik mmolara ayıracak zamanım olmadigi için browser tarzi oyunlara sardim ama travian , ogame ve benzeri oyunlar bile bir süre sonra zaman istemeye başladığından dolayi bu tarz oyunlardan uzak durarak sadece menejerlik/spor tarzi oyunlara yöneldim.
Ben kendi oynadigim , bildigim , göz attiğim oyunlari biraz burda anlatıyım, kalanlarida bilenler yazsın, güzel bir liste ciksin ortaya :) belki gözumden kacmıs guzel bir oyun daha vardir kenarlarda.
Anlatılanlar çok yüzeyseldir maksat oyun listesi oluşsun :)

GOALUNİTED

goalunited

Türkiye ligleri 2007 Mart basında açıldı, almanlar tarafindan geliştirilen bir oyun.
Benim en aktif olduğum oyunda diyebiliriz.Grafiksel arayüzü diğer oyunlara göre oldukça üstün, oyun sürekli iyi bir ekip tarafindan geliştiriliyor.Oyunun bence kötü yanlarından biri henüz cok geniş taktiksel seçenekler sunmamasi.
Haftada 1 -2 kere oyuna girip gerekli ayarlamalari yapmak yeterli, çok zaman istemiyen bir oyun.

DUGOUT-ONLİNE
Dugout-online



Bu oyunuda 3-4 aydir oynuyorum, taktiksel olarak epey olanak sunuyor.İlk başta oyundan pek bişi anlaşılmasada , oyun içi yardım dosyalarını okuyarak çok çabuk oyuna adapte olunabiliyor.Türkiye liglerinde çok fazla takım var ama eğer yurtdısında yaşıyorsanız , almanya, yunanistan gibi ülkelerde yüksek liglerde oyuna başlayip daha hızlı başari elde edebilirsiniz.Yüksek liglerdeki primler daha fazla.Ayrıca bu oyunda her gün bir sefer girerek , 6-7 sponsor klick ile takiminiza az miktarda para kazandirabiliyorsunuz.

FOOTSTAR
footstar

Futbolcu olup, oyuncunuzu geliştirebiliyorsunuz.Parali üyelik ile takım menejeri olunabiliyor.Paticiğin kendi takımının oldugu bir oyun, en ince detayina kadar açıklama paticik forumlarında mevcut :)


FUTBOLCUP
futbolcup
Diğer menejerlik oyunlarının aksine hergün maçlarin oynandigi bir oyun.Bir nevi ogamein menejerlik hali diyebiliriz,daha çok vakit geçirmek isteyenler için birebir.Oyunda bence çok eksikler bulunuyor , transfer sistemi, taktik detaylari falan çok eksik ama anladıgım kadarıyla almanca versiyondan çevirilmekte ve gelişmekte olan bir oyun.


devami gelicek.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TROPHYMANAGER

trophymanager



Haftada 3 maçın oynandığı hızlandırılmıs bir menejerlik oyunu.Bence yetersiz bir oyun ama yinede seveni çıkabilir.Takımımla nerdeyse hiç ilgilenmedim ama bir üst lige cikmayi basardim.Diğer oynadığım oyunlardan farkı olarak cok fazla altyapi geliştirme seçenekleri var.

CYBERTENNİS
cyertennis
nette dolasırken karsıma cikan yeni bir tenis menejerlik oyunu.


Cyberdunk
Footstarın basket versiyonu.Basket oyuncusu yetiştiriyoruz.


Basketsim
Basketbol menejerlik oyunu.Yeni bir oyun,maç motoru biraz saçma ama geliştirirler elbet :)



bunlarin disinda simdi aklıma gelen herkesin bildigi iki oyun var tabi.

Hattrick

Managerzone
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

perfect-Lineup,
romenlerin geliştirdiği henuz beta asamasındaki futbol menejerlik oyunu.


Sokker

Herkesin çok övdüğü bir oyun ama nedense her kayıt olduktan sonra unutuyorum bu oyunu, genelde taktiksel olarak dugout freekick ve bu oyunun adlari en üsttlerde hep.

Freekick
ögrenme asamasında sıkılıp biraktigim bir oyun daha , cok fazla taktik opsiyonuyla övülen bir oyun daha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Oyun hakkında bilgim, oynamışlığım yok ama dolaşırken karşıma çıkan başka bir basketbol menejerliği


http://www.buzzerbeater.com/BBWeb/default.aspx

Örnek maç

http://www.buzzerbeater.com/BBWeb/reportmatch.aspx?matchid=5491469&realTime=2805
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Bu hala diğer firmayı veya firmaları alabileceği anlamına gelmiyor , kaldı ki Goalunited tamamen yeni bir teknolojiye sahip bir oyun , bahsettiğin sponsorlardan bir çoğunun benzerine sahipler ayrıca ( Coca Cola gibi...) , ekonomik olarak managerzoneun epey gerisindeler muhakkak ama satın alamazlar kısaca :)

Belki Dugout-Online, Sokker gibi ufak firmaları satın alabilirler ^^

Oyunun yönetip yönetmeyeceğini bilemiyorum, yıllar önce managerzone ve hattricke başlamıştım ancak sayısal değerler yerine fevkalade, dünya starı gibi terimler veya top işaretleri falan kullanılıyor olması ve bir kaç ufak başka nedenlerden pek sarmamıştı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Goald united oynamıştım hakikaten güzeldi her hafta sonu maçı izlerdim gerçek maç gibi. Ama premium veya aldığınız kredilerin oyuna pek bi etkisi yoktu.. Kupalara katılıyorsunuz ama oyuncuların tecrübesini yeteneğini arttırmıyor. O yüzden para harcayıp bi hızlı gelişicem diyorsanız bunu oynamayın, gerçi ben bırakalı çok oldu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...