GEd Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Artik mmolara ayıracak zamanım olmadigi için browser tarzi oyunlara sardim ama travian , ogame ve benzeri oyunlar bile bir süre sonra zaman istemeye başladığından dolayi bu tarz oyunlardan uzak durarak sadece menejerlik/spor tarzi oyunlara yöneldim. Ben kendi oynadigim , bildigim , göz attiğim oyunlari biraz burda anlatıyım, kalanlarida bilenler yazsın, güzel bir liste ciksin ortaya :) belki gözumden kacmıs guzel bir oyun daha vardir kenarlarda. Anlatılanlar çok yüzeyseldir maksat oyun listesi oluşsun :)GOALUNİTEDgoalunited Türkiye ligleri 2007 Mart basında açıldı, almanlar tarafindan geliştirilen bir oyun. Benim en aktif olduğum oyunda diyebiliriz.Grafiksel arayüzü diğer oyunlara göre oldukça üstün, oyun sürekli iyi bir ekip tarafindan geliştiriliyor.Oyunun bence kötü yanlarından biri henüz cok geniş taktiksel seçenekler sunmamasi. Haftada 1 -2 kere oyuna girip gerekli ayarlamalari yapmak yeterli, çok zaman istemiyen bir oyun.DUGOUT-ONLİNEDugout-online Bu oyunuda 3-4 aydir oynuyorum, taktiksel olarak epey olanak sunuyor.İlk başta oyundan pek bişi anlaşılmasada , oyun içi yardım dosyalarını okuyarak çok çabuk oyuna adapte olunabiliyor.Türkiye liglerinde çok fazla takım var ama eğer yurtdısında yaşıyorsanız , almanya, yunanistan gibi ülkelerde yüksek liglerde oyuna başlayip daha hızlı başari elde edebilirsiniz.Yüksek liglerdeki primler daha fazla.Ayrıca bu oyunda her gün bir sefer girerek , 6-7 sponsor klick ile takiminiza az miktarda para kazandirabiliyorsunuz.FOOTSTARfootstar Futbolcu olup, oyuncunuzu geliştirebiliyorsunuz.Parali üyelik ile takım menejeri olunabiliyor.Paticiğin kendi takımının oldugu bir oyun, en ince detayina kadar açıklama paticik forumlarında mevcut :)FUTBOLCUPfutbolcup Diğer menejerlik oyunlarının aksine hergün maçlarin oynandigi bir oyun.Bir nevi ogamein menejerlik hali diyebiliriz,daha çok vakit geçirmek isteyenler için birebir.Oyunda bence çok eksikler bulunuyor , transfer sistemi, taktik detaylari falan çok eksik ama anladıgım kadarıyla almanca versiyondan çevirilmekte ve gelişmekte olan bir oyun. devami gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 TROPHYMANAGERtrophymanager Haftada 3 maçın oynandığı hızlandırılmıs bir menejerlik oyunu.Bence yetersiz bir oyun ama yinede seveni çıkabilir.Takımımla nerdeyse hiç ilgilenmedim ama bir üst lige cikmayi basardim.Diğer oynadığım oyunlardan farkı olarak cok fazla altyapi geliştirme seçenekleri var.CYBERTENNİScyertennis nette dolasırken karsıma cikan yeni bir tenis menejerlik oyunu.Cyberdunk Footstarın basket versiyonu.Basket oyuncusu yetiştiriyoruz.Basketsim Basketbol menejerlik oyunu.Yeni bir oyun,maç motoru biraz saçma ama geliştirirler elbet :) bunlarin disinda simdi aklıma gelen herkesin bildigi iki oyun var tabi.HattrickManagerzone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 perfect-Lineup, romenlerin geliştirdiği henuz beta asamasındaki futbol menejerlik oyunu. Sokker Herkesin çok övdüğü bir oyun ama nedense her kayıt olduktan sonra unutuyorum bu oyunu, genelde taktiksel olarak dugout freekick ve bu oyunun adlari en üsttlerde hep. Freekick ögrenme asamasında sıkılıp biraktigim bir oyun daha , cok fazla taktik opsiyonuyla övülen bir oyun daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Kimse oynamıyor herhalde :P Yeni oyun ekliyim bir tane,basketbol menejerlik http://www.ballersunited.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Güzel başlık olmuş, sticky... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 http://www.powerchallenge.com/ geçenlerde incelemiştim. Kendi takımınız var ve java desteği ile maçları mouse yoluyla oynatıyorsunuz. Gayet eğlenceli bi oyun denemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Sabah elime gelen bir maili hemen paylaşayım dedim. Tenis Menejerlik Oyunu arayanlar için (incelemedim) http://www.tennisgamemanager.com adresine göz atabilirler. Ayrıca http://www.managerzone.com 'da hokey menejerliğide yapılabiliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Oyun hakkında bilgim, oynamışlığım yok ama dolaşırken karşıma çıkan başka bir basketbol menejerliği http://www.buzzerbeater.com/BBWeb/default.aspx Örnek maç http://www.buzzerbeater.com/BBWeb/reportmatch.aspx?matchid=5491469&realTime=2805 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bi ara en iyi gibiydi heralde managerzone baya üyesi vardıda 2 yıldır bakmadığım için artık nolmuştur allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Managerzone çok daha genişledi bende 1. lig'deydim 2 sene önce geçenlerde tekrar başladım oynuyorum güzel gidiyor hala =) Fistan hala oynuyo bildiğim kadarı ile Zone Dergisinin falan yazarı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 goalunited oldukça zevkli oynayın şahsi tavsiyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Oynuyorum ben goalunited :) Türkiye liglerinin en iyi takımlarından biri bende ^^ 8. ligde başladım zamanında şimdi 2. Ligdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bende oynuyorum, 2. lige yükseldik devam ediceğim güzel geçiyor baya : ) Cinarcik Spor X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Basketbol oyunları söylenmiş ama bu konuda en üst düzeyde olan charazay söylenmemiş üzüldüm.Hattrick in basketbol versiyonu gibi düşünün haftada 2 kere 15 dakika girseniz bile yeterli bir oyun.Tabi benim gibi fanatikseniz çok çok daha fazla vakit geçirebiliyorsunuz.Adresi de vereyim: Charazay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 managerzone alayını yönetir, hatta istese alayını satın alacak konumda şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Managerzone Members : Members: 867 335 Goalunited Members : 1 milyon 200 bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Satın alır falan diyorsun daha üye sayısını geçememiş kendisinden 2-3 sene sonra başlayan bir oyuna karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 gelirleriyle alır, üyeleriyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bu tip oyunların gelirleri üye sayısıyla doğru orantılı oluyor genelde.(Pazar payı, marketing gelirleri, premium gelirleri gibi) Powerchallenge dahil etmiyorum işin içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 kullanıcıların harcadıkları para + sponsorlar(nike&at&t, ESPN) managerzone'un aşmış gelirlerinden bazıları.araba veriyor resmi kupada daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Quality over quantity diye bi laf vardı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bu hala diğer firmayı veya firmaları alabileceği anlamına gelmiyor , kaldı ki Goalunited tamamen yeni bir teknolojiye sahip bir oyun , bahsettiğin sponsorlardan bir çoğunun benzerine sahipler ayrıca ( Coca Cola gibi...) , ekonomik olarak managerzoneun epey gerisindeler muhakkak ama satın alamazlar kısaca :) Belki Dugout-Online, Sokker gibi ufak firmaları satın alabilirler ^^ Oyunun yönetip yönetmeyeceğini bilemiyorum, yıllar önce managerzone ve hattricke başlamıştım ancak sayısal değerler yerine fevkalade, dünya starı gibi terimler veya top işaretleri falan kullanılıyor olması ve bir kaç ufak başka nedenlerden pek sarmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Fistan buglandın mı ne oldu : ) Ged takımının adını verirmisin, birde özel mesajdan bir kaç taktik alışverişinde bulunalım, aklımda ufak sorular var, doldur boşalt vs kanat atak ile ilgili ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Goald united oynamıştım hakikaten güzeldi her hafta sonu maçı izlerdim gerçek maç gibi. Ama premium veya aldığınız kredilerin oyuna pek bi etkisi yoktu.. Kupalara katılıyorsunuz ama oyuncuların tecrübesini yeteneğini arttırmıyor. O yüzden para harcayıp bi hızlı gelişicem diyorsanız bunu oynamayın, gerçi ben bırakalı çok oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar