aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 PrudenT said: gören de beşiktaşın manyak başarıları var çekemiyoruz sanıcak. sorun ne peki, inye milleti tahrik ve uyuz etmeye kasıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 beşiktaş portoyu devirir 9 puana cıkar liverpoll marsilya berabere kalır hepsi 8 puanda kalır beşiktaş 9 puanla gurup 1 si olur kısacası 3 nüde 8 ler ... tarih yazar paşabahce gurup sonuncusu olur heueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 aktiftablet said: sorun ne peki, inye milleti tahrik ve uyuz etmeye kasıyosunuz? bu da soru mu yahu ? adamlar fenerbahçeli başka nasıl bir sebep arıyorsun ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 beşiktaş portoyu yenerse kesin çıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 geçtiğimiz hafta porto 4 yediği için 3.lük şansı yok, yenerse devam yenemezse bay bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 PrudenT said: gören de beşiktaşın manyak başarıları var çekemiyoruz sanıcak. ilk okulda `okudugumuzu anladik mi?` diye bir ders vardi hatirlarsan bence senin o dersi tekrar alman lazim. Ben yazimda Besiktas in sportif basarisindan bahsetmedim dikkat edersen , taraftar konusundan bahsettim. Ayrica hic degismeyen bir gercek var ki uefa siralamasinda Besiktasin daima ustun oldugudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 cado said: beşiktaş portoyu yenerse kesin çıkıyor mu? yenerse kesin çıkıyor, hatta 1. olma şansı da var. beraberlik yada yenilgi durumunda 4. oluyor. UEFA şansı yok beşiktaşımızın sonuçlar ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 PZero said: beşiktaş portoyu devirir 9 puana cıkar liverpoll marsilya berabere kalır hepsi 8 puanda kalır beşiktaş 9 puanla gurup 1 si olur kısacası 3 nüde 8 ler ... tarih yazar paşabahce gurup sonuncusu olur heueh sonuncu olma şansı yok Fenerbahçenin. araştıralım. haydi delikleri kapatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 suyu isitin, delikleri kapatmaya gitcekmisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 suBzer0 said: Şunu çok merak ediyorum. Neden Beşiktaş topiklerinde rakip taraftarların Beşiktaş taraftarına saldısı oluyor? Neden Galatasaray topiklerinde bu yok? Yoksa insanlarda bir hazımsızlık mı var? suBzer0 said: Maç ne olur bilemem ama , siz tribün şova kendinizi hazırlayın. Kalp ve hazım sorunu olan rakip taraftarlar maçı izlemesin. kuyruk acısı kötü bişey yaw .. 3-4 lük maç hafızalarda derin yaralar açtı kabul etmek lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 fenerlinin yada galatasaraylının beşiktaştan ne kadar büyük bir kuyruk acısı olabilir ki. bi 3-4 lük maç vardır.bide onun gibi birkaç maç sadece 2 büyük var.biri galatasray biri fenerbahçe :) beşiktaş fasulyeden büyük sayılıo işte.ağlaya zırlaya yıldız taktılar. benim düşüncemdir.fb-gs rekabeti altında ezildi hep beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 red aynen katılıyorum bir fbli olarak hayatm boynca bjkye ne sempati ne düşmanlık besledm umrumda bile olmadı hiçbizaman bjk.. her zmn ezilecek bjk. bnm gözmde 2 büyük var. fb ve gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 iyice sapıtmışsınız. tek tek banleyelim mi hepinizi bu mudur istediğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar