dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 adam ol önce! ADAM OL! bi de kaç km koştuğuna, nasıl koştuğuna falan bağlı eklemler zorlanınca farkediyorsun zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Adam ol dedin, askerlik getirdin aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Raincloud said: Koşu için haftada en az 3 denmiş. Her gün 1er saat hafif tempo koşsam eklemlere zarar verir miyim? Yoksa hani bir şey olmaz o kadarcıktan mı durum? Ne diyorsunuz? hicbirsey olmaz ancak bana sorarsan 1 saat zamanı söyle harcayabilirsin, kasları, eklemleri acana kadar yada hamlik atana kadar tempolu yürüyüş yap birkaç hafta, rutine bağlayıp hemde vücud alisinca illa koşmak istiyorsan 1 saat koşmak yerine tempolu setler halinde koş, yani atıyorum 1 dk boyunca hızlı tempo koş sonra 2 dk nabzını normale dondur iyice yavaşla, sonra tekrar 1 dk, böyle setler yap mesela 10 kere, ısınmayı unutma tabi vs vs,. buna alistikca sprint süresini uzat, dinlenmeyi kisalt varyasyonları sana kalmış, vücuduna, amacına göre, hem zamandan tasarruf hem de süper birsey bu bahsettigim, hele bir de sabahları yapsan tadından yenmez alternatif olsun yani illa yap demiyorum, hepsinin yeri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Seperate, ağzın bal yesin. 1 hafta bir yürüyüş ile başlayayım, sonra da deneyeceğim bir dediğini. Eğer dikiş tutturabilirsem iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 gerçi ben bunu havadan yazdım yani yaşını, kilonu, durumunu bilmiyorum,hafife alma sakin baya zorlar bu dediğim :) Alternatif olarak dursun yürüme topicinde işte. her türlü cardio iyi ya, yürü, koş, hopla, zipla, hareket et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Hani aslında çok azıcık göbek ve yanlar var, yağ yakmak istiyorum bir de tembellik uyuşukluk gitsin, açılayım diyorum. Ama dizlerde tam bilemediğim bir sıkıntı var hani o yüzden fazla da abanmak istemiyor gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 dizlerde kıkırdak doku erimesi fln olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar