Finkel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 osmanlı viyanayı kuşatmayı neden bırakmıştır... çünküü aç atıcak kuş kalmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Moderasyonu göreve çağırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Gönlüm geçmez güzelden, ayarcıyım ezelden... Geçme dere boyundan, tez atarım oyundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Atıcak değil atacak yazılır. Ayrıca kuşla ne alakası var kuşatmanın? Akıl var mantık var. Hiç bi tarih bilgisi yok, hiç mi kitap okumuyorsunuz siz Allah aşkına? Kuşatma bitmiştir çünkü hava şartlarından dolayı toplar götürülememiştir, çamura batmıştır. Arkadan da başka kuzey ülke orduları saldırmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bunlar dalga geçilecek konular değil efendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Atalarımızın şanlı tarihiyle alenen alay ediliyor. Eeeeh lan alın garbıcınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 konuyu tarih bölümüne taşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Kanuni Viyana'yı niye almadı? İleride kampanya yaparlar ucuza alırız demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bence taşıyamassın tarihe yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 montunu ben giydiriim gerisini kendin yap dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 kingpin tasırsa ben destek olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ombakkombak said: Kanuni Viyana'yı niye almadı? İleride kampanya yaparlar ucuza alırız demiş... Çok iğrenç esprilerde parodi etkisi yaratarak gayet güldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 hayır, anasını fark etmiştir o yüzden almamıştır. viyyy! ana!!! ne ariyırsın burada daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 SPOYLIRI AÇMAYIN TIROJEN VAR. BENIM KESPIRSIKAY UYARDI. SİZİNKI BAKARSINIZ UYARMAZ BAŞINIZ YANMASIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 beni nie uyarmadı acep 8-) bu saatte kespırsıkay bile uyumuştur tabi ne uyarcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Sly-One said: bence taşıyamassın tarihe yemez. seni yetkili mercilere şikayet edicem dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 baltacı mehmet pasa rusya yı neden fethetmedıyse viyanada aynı sebepten kusatılamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Sly-One said: Atıcak değil atacak yazılır. Ayrıca kuşla ne alakası var kuşatmanın? Akıl var mantık var. Hiç bi tarih bilgisi yok, hiç mi kitap okumuyorsunuz siz Allah aşkına? Kuşatma bitmiştir çünkü hava şartlarından dolayı toplar götürülememiştir, çamura batmıştır. Arkadan da başka kuzey ülke orduları saldırmışlardır. benim bildiim kadaryila o zamanin salak ordusu toplari istanbulda unutmusdu... ayrica viyana ordusunun lagamcilardan haberi vardi... ben tarih dersinde boole ogrendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 eet salak bi ordu koskoca viyanayı almaya gidiyo olaya bak sen TOPLAR ORTADA yok bunu diyenlerin hepsi osmanlı karşıtı insanlardan başkası değil çkışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 CaNNi said: SPOYLIRI AÇMAYIN TIROJEN VAR. BENIM KESPIRSIKAY UYARDI. SİZİNKI BAKARSINIZ UYARMAZ BAŞINIZ YANMASIN.uyarildim diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 banami kizdin kermit??? anlamdim olayi... dediimi dogruladinmi yoksa dogrulamadinmi? annamadim noluo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 kusatmaya giden ordu topu nasil unutur lan, sanki ucaga gec kaliyolar toplar da kutularin altinda kalmis, hey allam. o degilde simdi dusundum, yuruyerek viyanaya gitmek filan da kasar, topla tufekle hem de. bunlar agirlik yapiyo diye geride birakmis olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Benim bildiğim sefere Viyana'yı kuşatmak için çıkılmıyor ordu kuşatma hazırlıklı değil meydan savaşına göre hazırlanmış Haçova meydan savaşından sonra düşman viyanaya kadar çekiliyor.Bunlarda tabi Kanuni devri iyice bir tarafları kalkmış hadi burayıda alalım bari diyorlar sonra babayı alıyorlar.İkincisinde tamamen komutanın angutluğundan kaybediyoruz sonrada idam ediliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Kanuni Viyana'yı alamamış çünkü parası yetmemiş Kanuni Viyana'yı alamamış çünkü yaşı tutmamış satmamışlar Kanuni Viyana'yı alamamış çünkü topları evde unutmuş Kanuni Viyana'yı alamamış çünkü annesi sokakta her bulduğunu alıp eve getirme demiş Kanuni Viyana'yı alamamış çünkü taze bitmiş Kanuni Viyana'yı alamamış çünkü .... Daha saçmalayamadım ya, gusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Adamın biri denize düşmüş ama ölmemiş neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar