Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçı yamuk kesen berberler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kenjuro said:
Kenjuro said:
Bende kestircem akşama nasıl kestirsemki =/ 3 numara yakışmıo hiç bana

keşke gitmeseydim =/

Aha. Gazi var.
Mesaj tarihi:
annem "kuaför ayarında yer bu" diye bildiğin mahalle berberine yolladı beni sakal traşı için, ben de daldım bir iki detayı hatırlatamadım adamlara. şu anda ensemin sol yanı saçımı toplarken yanıyor, bıyığım j şeklinde, sakalın sağ yarısı daha geniş. allahtan saç duruyor.

abv kıytırık mahalle berberlerinin.
Mesaj tarihi:
Ne kadar fazla para o kadar güzel saç hayatta herşey de parayı dert ederim ama saç oldu mu çat diye koyarım 30 kağıdı ama iyi kesilmiş saç için değiyor ya
Mesaj tarihi:
tek bi berber bulunur ve aynı berbere gidilir yıllarca bnun başka yolu yok.

her gidişte "aynısı abi" denir ne dert ne tasa.

bir de kuaför nedir abi, mahalle berberinde yapacağı muhabbet belli oğlu kızı, diğer müşteriler, futbol falan ekstrem durumlarda siyaset. kuaför bi acaip "saçların çok güzeel uzatsanaa" diye şeyetti garip başladı dedim yannış geldik.
Mesaj tarihi:
simdi erkek berberi turkiyede nedir onu anlamaniz lazim

turk berberi dunyanin her yerinden farkli calisir bunun koklu bir birikim oldugunu bile soyliyebiliriz

osmanliyi gectim belki selcuklulardan beri

erkek sac kesimi = altlar 3 ortalar 4 ustler 5 numara

seri halde 30 adam gelse amcam pirt pirt devam eder

adama ne derseniz diyin cok az esner aynen devam eder bir kere eli alismsitir zaten

turk berberin gorevi sekil vermek degildir ustune almaz zaten o isi
sadece keser
bitti

liseye kadar sikayet etmeden 80 yasindaki amcayada orta yasliayda belediye baskaninada (maltepe belediye baskanida ayni berbere geliyordu) gencinede ayni modeli kesen klasik berberde takildim
kes diyordum girisiyordu bitti gitti

sonra dedim ulan dogdugumdan beri ayni kesim degisik olsun biraz uzattim ki uzattim dedigim 2 ay gitmedim topu topu
istedim soyle ortadan ayiriyim soyledim adama, adam bir kestiki 18.yy gayrimuslim istanbul beyefendisi modeli
hani cepsaati ile monacle verseler cuk oturucak

isyan ettim dedim gitmiycem artik ama saclar uzayinca bonus kafa oluyor

annem israr etti benim kaufore gidelim diye adam erkek sacida kesmeyi biliyormus gittim biraz kes dedim sonuc tamami ile ayni arkalar 3 ortalar 4 ustler 5

o gun bu gundur berbere filan gitmem dedim ama 1 sene sonra kildonmesi cikinca solugu berberde alip hicbirsey kalmasin cok kisa olsun dedim
altlar 3 ortalar 4 ust 5

eh son oldu oda 1 senedir gitmiyorum sac kestirmeye filan

birde orduevi berberleri vardir meshur "saci 1 ytlye kestiriyonuz ekieki belesciler" diye arsizca takilir millet
onlara ayri bir postta deginicem
Mesaj tarihi:
Viktor said:
birde orduevi berberleri vardir meshur "saci 1 ytlye kestiriyonuz ekieki belesciler" diye arsizca takilir millet
onlara ayri bir postta deginicem

böyle bi kesim harbiden var yalnız. bizzat gördüm. sonra adamın saçına baktım, haklısın dedim ddfgf.

roket adam said:
benim berberim iyi valla. best kuaför, eyüp'te. facebook grubu bile var. http://www.facebook.com/group.php?gid=15026768063

yov sadıjdf
  • Yeni Oluştur...