Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kan Grubu Hakkında Soru

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Benim grubum da doğumda b rh+ mi ne belirlenmiş, sonra üniversite kayıdında lazımdı gittik baktık ab rh+ çıktı. Şimdi huylanıyorum ben de hangisi gerçektir diye=)

Kan grubu değişmez, muhtemelen tahlil mi her ne halt yapıyolarsa denyo bi hemşireyeye denk gelmiştir yanlış bişey yazmıştır o da ne biliyim=)
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah harikaymış ya demek sağlık sistemi böyle bizdeki (:

doğduğumdan beri bilmiyorum kan grubumu bi zararını da görmedim çok şükür, öğrenmek için kan aldırmak ayyh başım döner bayılırım yığılırım oraya. iğneye ölüm!

kan grubuna baktırmanın tükürüklü mükürüklü bi yolu var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

2si de değişmez yav sonuçta o kandaki proteinlerle ilgili bişi bakan hemşirenin acelesine fln gelmiştir sonuçta bi alet var kanı koyuyon sana grubunu söylüyor gibi bişi yok :F hemşire alıyor kanını 3 farklı işlem yapıyor sonra çökelme var mı yok mu ona bakıyor
atıyorum bi protein var 2 damla kanı damlatıyor üzerine o proteini koyuyor 1dk fln beklio onda çökelme oluyorsa la bu rh + diyor çökelme yoksa rh - diyor yani denyo hemşirecan yok la bunda çökelme 0 rh - yazayım gitsin demiş de olabilir ondan daha sağlam bi yere gidip yeniden yaptırmanda fayda var kan bu boru mu:F
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...