SbNN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ben 18 yıldır kan grubumu Arh+ biliyorum ve eminim yani. Ehliyet için kan grubu kartı diye bişey istediler bi polikliniğe gittim ve baktırdım 0+ çıktı . Yanlış mı baktılar yoksa kan grubu değişmesi mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Kan grubu değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 başka biyerde tekrar baktırman da fayda var nüfus kağıdında yazan daha doğru olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Anam adam mutasyon geçirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Benim grubum da doğumda b rh+ mi ne belirlenmiş, sonra üniversite kayıdında lazımdı gittik baktık ab rh+ çıktı. Şimdi huylanıyorum ben de hangisi gerçektir diye=) Kan grubu değişmez, muhtemelen tahlil mi her ne halt yapıyolarsa denyo bi hemşireyeye denk gelmiştir yanlış bişey yazmıştır o da ne biliyim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bi ara atv nin haberlerde izlemiştim. Adamın biri özel polikliniğe gitti kan grubu b rh+ çıktı Başka bi özel polikliniğe gitti 0 + çıktı En son bi Devlet hastanesine gittiler 0 - çıktı. Adam en son hanginize inanayım diyince hemşire "Biz en doğruyuz." demişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ahahah harikaymış ya demek sağlık sistemi böyle bizdeki (: doğduğumdan beri bilmiyorum kan grubumu bi zararını da görmedim çok şükür, öğrenmek için kan aldırmak ayyh başım döner bayılırım yığılırım oraya. iğneye ölüm! kan grubuna baktırmanın tükürüklü mükürüklü bi yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 aynı durum bende de oldu. kan grubumu 0rh+ bilirken ben, ehliyet için aldığım kartta brh+ çıktı. ehliyette de o yazıyo. ama uğraşmadım peşine düşmedim olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Birdaha test yaptırmanda yarar var. Olmaz ya olur da bi kaza geçirirsin acil kan lazım olur kan grubunu test etmek için uğraşmazlar ehliyete bakarlar. Sorun olur yani. Edip: Anlatım bozukluğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 kan test edilmeden verilmez. hedef kan ile gruplar ayni olsa bile her zaman once tetkik yapilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben doğduğumdan beri aynı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 rh faktörü değişebilir ama grubun değişmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bende yıllardır a rh + die biliyorm ama yanlıssa hiç sasırmam gitsem mi bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 2si de değişmez yav sonuçta o kandaki proteinlerle ilgili bişi bakan hemşirenin acelesine fln gelmiştir sonuçta bi alet var kanı koyuyon sana grubunu söylüyor gibi bişi yok :F hemşire alıyor kanını 3 farklı işlem yapıyor sonra çökelme var mı yok mu ona bakıyor atıyorum bi protein var 2 damla kanı damlatıyor üzerine o proteini koyuyor 1dk fln beklio onda çökelme oluyorsa la bu rh + diyor çökelme yoksa rh - diyor yani denyo hemşirecan yok la bunda çökelme 0 rh - yazayım gitsin demiş de olabilir ondan daha sağlam bi yere gidip yeniden yaptırmanda fayda var kan bu boru mu:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar