coquette Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 o kadar uzun zaman oldu ki detaylari 'yazmis' olma ihtimalim de var:))baktim da cok benziyor,bir sorum daha olacak,sondaki partiyi mahvederken damarlar fln cikmis miydi kizin yuzunde falan?emin olmaya calisiorum da:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bu arada supersiniz ya,cok tesekkurler,film buymus,cok sevindim su anda:))) tekrar izleyecegim,indiriliyor su anda(korsana hayir!!!),umarim hayal kiriklig olmaz yillar suren meraktan sonra:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bu sefer dizi yada film degilde 2 muzik soracaktim... 1. Sinpas bosphorus city reklaminda calan muzik. 2. E2 de Mad Men in yeni sezon tanitimi yapilirken calan parcayi bilen varsa cok sevinirim. Saygilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ya çok eskiden star da falan yayınlanırdı şimdi anlatacağım film ama bi türlü bulamadım adını. 2 kafadar vardı sanırım. olay tropik bi iklimde geçiyordu. bu 2 kafadar bi adamla karşılaşıyorlar ama bi şekilde adam ölüyordu. ( yada ölü buluyorlardı) daha sonra bu adamın koluna girerek bankaya falan götürüyorlar , partilere giriyorlar vs. bu tarz bi film di. izleyen için açıklayıcı olmuştur umarım. benimde aklımda kalanlar bukadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yaş 35 çocuklukta trt de izledğim bir dizi vardı sanırım güney amerikada geçen bir dizi adamın uçağı birde göbekli bir arkadaşı mister no gibi bir adam dizinin türkçe adı macera peşinde deniz uçağı ile maceradan maceraya koşardı indiana jones dizisimiydi neydi acaba bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 mani said: ya çok eskiden star da falan yayınlanırdı şimdi anlatacağım film ama bi türlü bulamadım adını. 2 kafadar vardı sanırım. olay tropik bi iklimde geçiyordu. bu 2 kafadar bi adamla karşılaşıyorlar ama bi şekilde adam ölüyordu. ( yada ölü buluyorlardı) daha sonra bu adamın koluna girerek bankaya falan götürüyorlar , partilere giriyorlar vs. bu tarz bi film di. izleyen için açıklayıcı olmuştur umarım. benimde aklımda kalanlar bukadar. Ahahah süper filmdi o ya ! Ama ismini hatırlamıyorum :D Hatta ölü adamla denizin dibine fln mı ne giriyolardı asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Bir dizi vardı böle mistery fln tadında 10 yıl önce belki daha fazla cine5'te yayınlanıyordu .. Hatta böle mukus gibi bi sıvı kapıların altından fln geçiyordu .. G ile başlıyordu sanırsam dizinin adı,ama tabii yanlış da hatırlıyor olabilirim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 SG-1 hatta http://forum.paticik.com/read.php?11,1681774 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 dEaThMooN said: mani said: ya çok eskiden star da falan yayınlanırdı şimdi anlatacağım film ama bi türlü bulamadım adını. 2 kafadar vardı sanırım. olay tropik bi iklimde geçiyordu. bu 2 kafadar bi adamla karşılaşıyorlar ama bi şekilde adam ölüyordu. ( yada ölü buluyorlardı) daha sonra bu adamın koluna girerek bankaya falan götürüyorlar , partilere giriyorlar vs. bu tarz bi film di. izleyen için açıklayıcı olmuştur umarım. benimde aklımda kalanlar bukadar. Ahahah süper filmdi o ya ! Ama ismini hatırlamıyorum :D Hatta ölü adamla denizin dibine fln mı ne giriyolardı asdfdas evet ya şimdi sen diyince hatırladım o denizin altına girme olayını. elemanın kafa devamlı omuzlarına düşüyordu falan haha çok geyik film di. yok mu adını bilen ya : Ahanda buldum film i. http://www.imdb.com/title/tt0098627/ Buda 2. film http://www.imdb.com/title/tt0108539/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bende bir film arıyorum çocuklugumda çok severdim ama adi konusunda hiç bir ipucu bile yok aklımada. senaryosu söyleydi: çocugun bisikletine bir adam çarpıyor, admın acelesi var cocuğa acık çek verio çocukda bunu machintosh adıyla sömürüyor kendin büyük birine aşık felan oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 açık çek filmin adı ama orijinal adı ne bilmiyorum. yine açık çek'tir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0109287/ valla billa öyleymiş saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yakın zamanda çıkmıştı.eleman hastanede yaralı asker.ufak bi kız var.eleman buna masal gibi bişey anlatıyor.masalda çinli patlayıcı uzmanı, hintli savaşçı filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 çok zor değil ya...buralarda konusuda vardı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 painted veil diye sallııyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Cocukken Star Parlament Klübünün verdigi filmleri izlemeye bayilirdim. Baslangici bile hala aklimda. Hatta hic unutmam Batman i Starda izlemistim. 2 Film ariyorum. Ikiside korku filmi. Bi tanesinde insanlarin derilerini yüzüp giyen bi cesit yaratik yada yaratiklar vardi. Verebilecegim tek Spoiler bu... umarim bilen vardir. 2. si hakkinda daha da az hatiram var. Tek hatirladigim böyle labaratuarimsi bi yerde uzayli bi yaratik, Diz kapaklarinin tersine kivrildigini hatirliyorum uzaylinin. O sekilde yürüyodu. Hatta ay isigi altinda bi sahne de hatirliyorum, sanirim dolunay, Uzayli disarda tek basina dururken. Acaba bu filmleri hatirlayan varmi, 2. sinif amerikan filmleri de olabilir ama bilmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 SiNKHoLe said: Cocukken Star Parlament Klübünün verdigi filmleri izlemeye bayilirdim. Baslangici bile hala aklimda. Hatta hic unutmam Batman i Starda izlemistim. o kusagin ilk filmiydi batman. butun aile toplanip izlemistik. super gunlerdi. bu arada iki filmi de hatirliyorum. ikinci film hakkinda biraz daha detay verebilirim. uzaylilar insan bedenleri icinde gizleniyordu. buna inanan kahramanimiz colde bir uydu istasyonuna gidiyordu yaninda zenci bir cocukla. sonra bu cocuk o bacaklarini bukerek kacan cocuk oluyordu. bu bacaklarin tersine bukulmesi olayi baska filmlerde de kullanildi yaniliyor olabilrim o yuzden. isimleri hatirlamiyorum malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 İkinci filmden çok etkilenmiştim, ama bende oyuncuları falan hatırlamadğım için pek emin değilim, bu olabilir ama. Frequency Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 1-body snatchers 2-the arrival Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 aquila nasi bildin abi ya =) +rep edit: trailer a fln baktim da, ya benim beynim zamanla yeni hatiralar yaratti, yada bu filmlere benzeyen pekcok film var. 2. si dogru ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 rtuk oncesi starda yayinlanmisti. on yillar once. hatta daha sonra e.ozkok bu filmi yazmisti. italyan filmiydi sanirim yada italyada geciyordu. cocugun annesi oluyor babasi bir bakici buluyor, tas. cocuk, daha baya ufak, buna asik oluyor, baba bir yandan asiliyor kiza. cocugun arkadasi ile kizin odasini tepeden goren bir yerden ronte yattiklari bir sahne aklimda kalmis, o sirada baba da odaya giriyor filan. filmde pek kimin eli kimin cebinde belli degil durumu vardi. oyle cok acik sacik bir film degildi ama bakici kiza hasta olmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Yaw bi film vardı, başrolde zenci biadam oynuyodu. Arkadaşının ihaneti yüzünden ölüp cehenneme gidiyodu orda şeytan bunu askerlerinin komutanı yapıp özel gücler filan veriyodu . Sonra dünyaya dönüp ihanet eden adamı ve ailesini buluyodu. Tam hatırlamıyorum pelerini ve zincirleri vardı. Filmin ismini söylerseniz süper olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 aklıma bi spawn geliyor ama sanırım o değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 @revenge spawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar