Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Norak said: motoko çıkıcak her an diye bekledim trailerda. ahah ben de MASAKA?!! diye bekledim şunu görünce ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 oyunun sistem gereksinimleri nasıl arkadaşlar ?ortalama bir kalitede oynamak için çok yüksek config istiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 steam den alın ey gardaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 of çalışmayı durduruyo oyun bazen menüdeyken. Neden anlamadım, gayet yüksek grafiklerle falan oynuyorum sorunsuz, kaldırmama sorunu da yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bu nedir arkadaş. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 oha da gereksiz olmuş o, yanlama dursalar aslında baya gerçek hayattaki gibi kafa çevirtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ya ortadaki o çerçeveler sinirimi bozar benim, asla kullanamam. Eğimli tek ekranlar var ya onlardan olsa tadından yenmez dicem ama bunla oynamak baya yorucu olur heralde her türlü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 of öle bi pc ile oynuorum ki şu oyunu gt7600 ekran kartı amd dualcore 3800 falan böle her şeyi lowa getirdim falan ama azimliyim oynıcam gider ayak bu oyunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 tek sıkıntın ekran kartı o pcde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Anyone starting up a PC copy of Deus Ex: Human Revolution may have noticed a cryptic message at the bottom of the title screen: To check DeusEx.com at 22:00 GMT on August 29. Keep your eyes peeled on the site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 DLC habercisidir oyun çıktıktan sonra ne cryptic mesajı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Sam said: Norak said: motoko çıkıcak her an diye bekledim trailerda. ahah ben de MASAKA?!! diye bekledim şunu görünce ister istemez. jensen in caponca sesini duyunca sado dan once germany geldi aklima sadf char a karakter seslendirttiklerine gore iyi para dokmusler dublaja, simdi ingilizce oynayinca hic acmicak bari japonca ses dosyalarinin nete dusmesini bekliyim asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 TEH RIE filan var ehu çerçeve olayı bozuyor ya eyefinity olayını, sıfır çerçeve ekranlar lazım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bide oyunun optimizasyon şeysi aşmış sanki, default ayarlarda herbişi açıkken 3+ yıllık makinam ısınmıyor bile lol, dandik age of online oynarken bile 85 derece oluyor alet, bu oyunda cillop gibi ahah. radeon x1950 pro ekran kartım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 evet, inşallah oblivion faciasından sonra new vegasta akıllanan bethesda da devam ettirir de skyrim'in optimizasyonu da bu kadar başarılı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 http://i.imgur.com/rI05M.jpg arada teknolojiye bi res gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 http://themisanthropologist.files.wordpress.com/2011/05/starwarswallpaper1024.jpg bilimkurgu içeren bütün prequel'lerin kaçınılmaz sorunu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 zaaa naapsın abi adamlar o zaman öle bişey ön görememişler demek ki haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Kac gundur okuya okuya salyaladim her yeri.Klavyem mouseum yok yanimda 3gun sonra falan eve cikicam yapmayin etmeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Ya Zegna'nın korkusu beni de sardı. 2 kişiyle konuşuyosun Detroit'in ilk 2 görevi bitiyor zaten :/ nasıl 40 saat alıyor bu oyun anlamadım. Umarım kısa çıkmaz hakkaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bir oyunda inventory varsa kafadan 20 saat ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 stealth mi gidiosunuz bu arada görevlerde? ben pata küte daliorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 stealth gitmeye çalıştım mesela demin ama beceremedim haha :D alışamadım henüz oyuna ama stealth gitmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 nileppezdel said: Ya Zegna'nın korkusu beni de sardı. 2 kişiyle konuşuyosun Detroit'in ilk 2 görevi bitiyor zaten :/ nasıl 40 saat alıyor bu oyun anlamadım. Umarım kısa çıkmaz hakkaten... ayrıntılara takılmadan, bütün yan questleri yaparak, en zor seviyede 17 saatte bitirdim. eğer her yeri gezip tozacam her yere bakacam mailları okuyacam dersen daha fazla sürer tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Kısaymış işte.. Neyse yeni oyun dünyası böyle. En azından Skyrim çok daha uzun süre oyalayacak gibi. ama yıllarca şu oyunu bekleyince daha uzun olmasını istiyo insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar