SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 burda da illidanı kesip aldıgın itemı 2v2 arena yaparak da alıyosun.(aynı seviyedeki bi item) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 yazdığım yazının mantığını anlamadan cevap vermişsin tebrik ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 hozceri said: erinç ? Efendim ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Dworgian said: yazdığım yazının mantığını anlamadan cevap vermişsin tebrik ederim :) teessüp ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Dworgian said: Xhunarion said: Şahsen ben de item kaybetmek istiyorum pvp'de. zaten böyle birşey getirilse item önemi oldukça azalır oyunda. Ally gördüğüm zaman yusuflamak istiyorum, adrenalin istiyorum. Şu an arena yaparken niye heyecan var? Çünkü kaybedecek birşeyiniz var. Tamamen bununla alakalı bence. Wow'a Housing ve UO pvp'si getirebilseler bu oyunu kimse tutamaz. Bu haliyle efsane şu an WoW. iyide uo da gidip +15 kılıcı kendin düşürebiliodun ejderha fln döverek. burda da ben gidip illidanı tek kesebiliceksem evet pvp de item kaybı olsun :) Tamam işte, onu diyorum ya. Item manyaklığı daha makul bir seviyeye çelilsin. Ben aylarca PvE yapıp köle gibi raid yapıp aldıgım twin blade'leri düşürüp elemanın tekine kaptırırsam emoya baglarım. O yüzden dedim item olayı daha hafif kalsın, pvp stresi artsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 2.3.2 gelsin de arenaları domine edeceğiz subtetly roguelarımızla, "blink roUGez Pew Pew!" Neyse artık mageler blink atarak manalarını harcamazlar bizden kaçmak için, nasıl olsa peşlerinden gelebileceğiz aynen xD Hem de bu sefer NOS'lu SS'imiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 said: benim şahit olduğum en tuhaf bug item bless di. Daha beteri var. Gerçi ben buna şahit olmadım ama baka bir yerde GM'lik yapan arkadaş söylemişti. Kuma baltayla vurarak magery kasılabiliyormuş. @Xhunarion Kusurabakam ama bence senin canın adrenalinden başka birşey istiyor ama neyse. Server zaten item açı dolu. Birde player loot açılırsa tam olur. Zamanında nebulada oynarken az item temizliği yapılmamıştı. Ama item almak için yapılan hayvani raidlerin ortadan kalkması konusundaki düşüncende haklısın. Ona yürekten katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 uo ile wow ayrı ekollerin oyunları, item lootlama gibi bir olay wow'da 1000 yıl geçse de olamaz. oyunun kurulu olduğu düzen izin vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Bir gnome beni kesip BT drop itemimi alırsa onun evini bombalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 pvp de item kaybetcek olsam bu lagle shattrath in disina adimimi atmazdim, ah trollu falan olurdum heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 PoMpyro mage guildi kuracaksın, baktın warglavie var adamda 10 kişi yolla pyroyu adama, sonra loot loot loot... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ehuehe direk kal vas dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 betray olayı felan olsa bir de öldürmenin bir değeri olsa oyun harika zevklenirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Xhunarion said: Dworgian said: Xhunarion said: Şahsen ben de item kaybetmek istiyorum pvp'de. zaten böyle birşey getirilse item önemi oldukça azalır oyunda. Ally gördüğüm zaman yusuflamak istiyorum, adrenalin istiyorum. Şu an arena yaparken niye heyecan var? Çünkü kaybedecek birşeyiniz var. Tamamen bununla alakalı bence. Wow'a Housing ve UO pvp'si getirebilseler bu oyunu kimse tutamaz. Bu haliyle efsane şu an WoW. iyide uo da gidip +15 kılıcı kendin düşürebiliodun ejderha fln döverek. burda da ben gidip illidanı tek kesebiliceksem evet pvp de item kaybı olsun :) Tamam işte, onu diyorum ya. Item manyaklığı daha makul bir seviyeye çelilsin. Ben aylarca PvE yapıp köle gibi raid yapıp aldıgım twin blade'leri düşürüp elemanın tekine kaptırırsam emoya baglarım. O yüzden dedim item olayı daha hafif kalsın, pvp stresi artsın. valla evet item için aylarca kasmayacaksak pvp stresi imba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ben bi de friendly fire istiyorum ya. ally zibidilerden kimini öldüresim gelio dokunamıorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 deadwoll said: PoMpyro mage guildi kuracaksın, baktın warglavie var adamda 10 kişi yolla pyroyu adama, sonra loot loot loot... aaa teesüf öncesinde bir entangle veya cyclone lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Değişik bir 2. gear sistemi olabilir bence. Küpe, piercing felan olur bu sette değiştirmesi o kadar da can yakmayan ama oyunda belirli bir üstünlük sağlayan itemlar getirilir. Kesilince giderse gider başkasına reskill yapıp alırsın felan filan değişir tabii. Bİ de şu eq2 deki gibi instance ev sistemi getirilse. Uğraşacak başka bişeylerde olsa. İllidan da kanepe düşse felan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 hahahauah illidan'dan socketli kanepe düşürüp üstüne crusader bastırmak istiyorum /lol ama housing sistemi veya guild area sistemi güzel olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Hepinizin aklı fesat sdf. şehir dışında gezerken yusuf yusuf olucaksın, gözler açık, tehlike için tetiktesin. 5 tane ally goruceksin, kovalamaca baslayacak. İşte eglence o korkuda zaten. Yusuf yusuf olmak istiyoruz. Şu an oyunda öldügünüzde pvp yaparken, tek can sıkıntısı corpse run. ''Oooof şimdi corpsea kadar koş..'' Gerçekten WoW'un adrenaline ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 lan dımbık, şehir dışınamı cıkıyosun, arenaya ışınlan ordan şehre ışınlan sırf budur olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Ben wow da fencer warlock kasıp +15 kryss e deathly sürüp lama üstünde koşturmak istiorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 @Cüce: Öyle yapsalar çıkarım. neye çıkarım? Ava çıkarım nihoahoaho... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Dworgian said: ben bi de friendly fire istiyorum ya. ally zibidilerden kimini öldüresim gelio dokunamıorum bile Ah ah bglerde durduğu yerde honer alanadmalara yapmayı nekadar istediğimi tahmin bile edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Rock said: Dworgian said: ben bi de friendly fire istiyorum ya. ally zibidilerden kimini öldüresim gelio dokunamıorum bile Ah ah bglerde durduğu yerde honer alanadmalara yapmayı nekadar istediğimi tahmin bile edemezsin. damarıma bastın ya :) bi de mine ore buldugumda yanıma gelip sırıtarak kazmaya çalışanlara kafa göz girişesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 wow'da neden item loot olamaz? açarsın pvp/pve server gibi loot yapılabilir server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar