Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mirage said:
Ayrıca 60GB olan modeller PS2 oyunlarını desteklerken, 80GB olan modeller desteklemiyormuş. Ne çakal adamlar ya.

bende 80 var. çalıştırıyor olması lazım. settings'i bile var ps2 oyunlarıyla alakalı. tam tersi olması lazım sanki
ama 1 senedir ps3 sahibi olmama rağmen konsoldan falan çok anlamadığım için ukalalık yapmayayım yine
Sosyal ağlarda paylaş

UK'de denedim.. Neyse artık kutusuyla alıcaz heralde..Prologue bence gereksiz diye bu şekilde satın almak istedim ama yapıcak bişi yok artık tabi.. Ha bu arada bişi sorucam US ve UK accountu açtım 2sindede sallamasyon Amerika ve İngiltere adresleri verdim kredi kartımla bağdaşan bir adres vermek zorunda değilim değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

yok kredi kartınla bagdasan bir adres vermek zorunda degilsin, yalnızca adresi verirken state'le posta kodunun uyusmasına bak, ben gerisini de netten buldum da, geri kalan kısmını sallayabiliyormussun...

Xaenin said:
US accounttan Türkiye kredi kartı kullanmaya çalıştığın içindir.

bu arada bizim kredi kartları us'de oluyor normalde abi, benimki oyle en azından =), UK'de denedigin icin olmamıs olabilir, Us dısında hic biri kabul etmedi benim kredi kartını...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet nihayet başarmış bulunuyorm denediğim mastercard ların hiç biri sonuç vermedi nihayet bir visa yla başardım. Ama sorun bundan ziyade adresle ilgiliydi sanırım. Aynı problemi yaşayan varsa diye yazıyorum, kredi kartı ekstrenize bakın orada adresiniz nasıl yazılmışsa aynen o şekilde yazın şehir dahil. Eyalet olarak ben US account seçtiğim için sallayın gitsin bir tane, posta kodunuz o eyaletinki olsun(ben california kullandım pk: 95131). Bunları yaptıktan sora bir problem yaşamadım, şuanda iniyor gt5=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...