RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 80 Gb. PS3 aldım kutlayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 An itibariyle gittigidiyordan 660 ytlye açılmamış ps3 buldum 40 gb. 3 tane daha var satılık. Bakalım gelsin beğenmezseniz iade edebilirsiniz filanda yazmış bir sorun çıkarsa iade şansıda var çok iyi oldu bu. Bakalm çok heyecanlıyım yarın hemen kargo etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ntsc ama oyle degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 660 ytlye 40 gb ntsc + 2 oyun almış oldum çok iyi oldu. Ntsc de bir fark yaratmıyor film dışında. Filmleride ben zaten external hdden hallediyorum. Süper oldu süper. Çarşamba olsun biran önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Hadi hayırlı olsun ozaman. Bende 1 hafta önce aldım. 1060 tl. verdim 2 oyun, 80 gb, pal. eklersin artık PSN : RabbitMui. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Tamamdır, hele bi gelsinde eklemez olurmuyum =) Sence uk psn mi açayım yoksa us mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 UK açtım ben, tanıdığım tüm arkadaşlarımda da UK var. Memnunuz biz gayet bekleriz UK'a ehehe. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 deli gibi gta ve fallout oynuyorum suan. bitsin psnye eklicem seni:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Ohhş oyunlarıda çaktım diyorsun iyi bakalım; bende de fifa09 ile Heavenly sword var. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Psnden heavenly sword'un themini indirdim süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Olum canım sıkıldı benim. PS Home gelicek var mı geyik yaparız oyun oynarız.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bu arada aldığım adam benim aleti ntsc sanıyodu, pal çıktı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 crash commando indiren varmı? varsa yorum alalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mirage said: Ayrıca 60GB olan modeller PS2 oyunlarını desteklerken, 80GB olan modeller desteklemiyormuş. Ne çakal adamlar ya. bende 80 var. çalıştırıyor olması lazım. settings'i bile var ps2 oyunlarıyla alakalı. tam tersi olması lazım sanki ama 1 senedir ps3 sahibi olmama rağmen konsoldan falan çok anlamadığım için ukalalık yapmayayım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 80GB'ların sadece NTSC olanları PS2 destekliyormuş, o da sadece CECHExx modelleri. 80GB PAL olanların hiç biri PS2 desteklemiyormuş. 60GB olanların ise hepsi PS2 destekliyor. Wikipedia'daki tabloda yazıyor hangilerinin desteklediği: http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Msn olayi icin web based site kullanan baglanabilen var mi? Hic biri yemiyor yahu. Feysbukuda adam gibi kullanamiyoruz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 An itibariyle aldığım US account tan alışveriş yapayım dedim ancak ne kadar kredi kartı denediysem not valid diyor.. Buna sebep olan özel bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hangi banka ? bende direk kabul etti akbank'ın wings'i us account'ta cunku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Finansbank(2 tane), AnadoluBank, HSBC. Annemin finans kartını denerken biraz bekletti allah tamam oldu dedim sonuç yine aynı..Hadi benimkilerde limit yok desem annemde vardır=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 US accounttan Türkiye kredi kartı kullanmaya çalıştığın içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 UK'de denedim.. Neyse artık kutusuyla alıcaz heralde..Prologue bence gereksiz diye bu şekilde satın almak istedim ama yapıcak bişi yok artık tabi.. Ha bu arada bişi sorucam US ve UK accountu açtım 2sindede sallamasyon Amerika ve İngiltere adresleri verdim kredi kartımla bağdaşan bir adres vermek zorunda değilim değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Hata kodum da: 80023102 , Google'da aradım aynı problemi yaşayan insan sayısı baya fazla.. 24 saat denemeyi de bekledim sonuç yine aynı.. İlla kutusuyla aldıracaklar resmen demo olan oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yok kredi kartınla bagdasan bir adres vermek zorunda degilsin, yalnızca adresi verirken state'le posta kodunun uyusmasına bak, ben gerisini de netten buldum da, geri kalan kısmını sallayabiliyormussun... Xaenin said: US accounttan Türkiye kredi kartı kullanmaya çalıştığın içindir. bu arada bizim kredi kartları us'de oluyor normalde abi, benimki oyle en azından =), UK'de denedigin icin olmamıs olabilir, Us dısında hic biri kabul etmedi benim kredi kartını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Evet nihayet başarmış bulunuyorm denediğim mastercard ların hiç biri sonuç vermedi nihayet bir visa yla başardım. Ama sorun bundan ziyade adresle ilgiliydi sanırım. Aynı problemi yaşayan varsa diye yazıyorum, kredi kartı ekstrenize bakın orada adresiniz nasıl yazılmışsa aynen o şekilde yazın şehir dahil. Eyalet olarak ben US account seçtiğim için sallayın gitsin bir tane, posta kodunuz o eyaletinki olsun(ben california kullandım pk: 95131). Bunları yaptıktan sora bir problem yaşamadım, şuanda iniyor gt5=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 şu yeni 80gb ps3 lerin fiyatı nekadar ? kutu içeriği ne acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar