Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

yok işte savelere sorun olmaz diyorlar tam tersi. trophyler uçabilir. saveler nasıl olsa hdd de duruyor. trophyler sync olacağı için bugün alınmış trophyler uçabilir. zaten heavy rain falan oynayamıyormuş millet. trophy sync etmeye çalıştığı için oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yıllardır sorunsuz çalışan alet bugün gitti uncharted 2 oynarken kitlendi. haliyle reset atmak zorunda kaldım. themelerin çoğu corrupt olmuş. umarım corrupt olan bir tek themelerdir. 1 ay sonra başka şeyler çıkmaz başıma : alacağın olsun sony , 3 kırmızı ışık vereydin, gollerimi açeydim iki yane kitlenme deyeydim
Sosyal ağlarda paylaş

da baya rezil oldu sony. saçmalık.

bende giremiyorum şu an fifa'ya (tek oynadığım oyun zati). of niye yoktu ki şu xbox türkiye de zamanında .. alsaydım. şimdi bile gidip alıcam da çakma garanti, 2 katı fiyat burda.. :/

şimdik bi dakika.. bu problem yeni çıkan Slim modellerinde olmuyor mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

olmuyormuş.

Sony nin şu twitter mesajına sabahtan beri bakıp bakıp gülüyorum yanlız.

said:
PSN status update: We're narrowing down the issue and continue to work to restore service to all. Updates as soon as we have them.

muammer güler'in çemberi daralttık lafı aklıma geliyor hep eheueh
Sosyal ağlarda paylaş

bu boyutta bir sorun hiç te küçümsenebilecek bir şey değil. ele güne rezil oldu sony :D

eminim mali olarak ta çok zarar etmiştir bu nedenle. 1 gün boyunca bilmemkaç milyon sattığı alet çalışmıyor bütün dünyada, sadece eski kutular olsa bile..

bakalım çıkar sonuçları ortaya.

ben pileysiteyşın'ı olan iksbokz fanı olabilirim yannız.. :D hoş iksboksum olsa kesin ona da acayip bok atardım.. hepsü dandik.
Sosyal ağlarda paylaş

trophy sync eden oyunlar, copyrightlı ürünler patladı 1 gün boyunca okadar. benim bazı themeler mesela corrupt data olmuştu bugün düzeldi. 2000 tarihli gözükünce sistem kitledi bir nevi bazı dosyaları. bazı filmler, diziler falanda aynı şekilde çalışmamış. PSN kullanılmadı ayrıca.

ha tabi prestij meselesi. çok büyük zarar olacağını sanmıyorum sonuçta ortada kaybolan, yok olan bir data yok. sadece 24 saat boyunca insanlar PSN kullanamadı, satış olmadı vs. ama sony ne yaparsa yapsın , nasıl batırırsa batırsın bir 3 kırmızı felaketini hazırlayamaz. MS kaç sürüm, kaç edition çıkardı halen patlıyo aletler.
Sosyal ağlarda paylaş

250 gb ps3 mu war?

haa warmis
abi ikiside ayni sey
hangisi daha ekonomik ona bak
yaninda gelen oyunnara
kac kolla geldiginde
kolla dual shock mu

felan ona bak

slim olduklarindan hepsi hafif nerfed zaten

hafif nerfed derken extra kotu bi ozelligi yok
siskolara gore port sayisi az felan