mani Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 şu halde trophy alanların elinde patlayabilirmiş. bohu daha yeni bitirdim uncharted 2 i : gitmese trophyler. zaten kasmıyorum 3-5 tane bişi var onlarda uçmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bu trophy ler ne boka yarıyorkı yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 oyununa göre değişiyor ya. bazıları süs , bazı oyunlarda bonus item, hediye ıvır zıvır olabiliyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 herşey server tarafında saklanıyor nasılsa. trophy, dlc falan bişey olmaz herhalde. en kötü ihtimalle saveler bozulur (hiç sanmıyorum) bi resync patchinin halledemiyeceği bişey değil bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yok işte savelere sorun olmaz diyorlar tam tersi. trophyler uçabilir. saveler nasıl olsa hdd de duruyor. trophyler sync olacağı için bugün alınmış trophyler uçabilir. zaten heavy rain falan oynayamıyormuş millet. trophy sync etmeye çalıştığı için oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ya yıllardır sorunsuz çalışan alet bugün gitti uncharted 2 oynarken kitlendi. haliyle reset atmak zorunda kaldım. themelerin çoğu corrupt olmuş. umarım corrupt olan bir tek themelerdir. 1 ay sonra başka şeyler çıkmaz başıma : alacağın olsun sony , 3 kırmızı ışık vereydin, gollerimi açeydim iki yane kitlenme deyeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sabah erroru verince gittim slim aldim bitanede kafam rahat arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 korkudan acamiyorum aleti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 MS çalışanları yada fanboyları feci trolluyor yanlız ps3 forumlarını haha. adamın biri "bu nasıl rezalet, millet hemen gitmiş xbox360 almış bende alıcam en azından bozulmuyor" yazmış. adamın ilk ve tek postu hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 da baya rezil oldu sony. saçmalık. bende giremiyorum şu an fifa'ya (tek oynadığım oyun zati). of niye yoktu ki şu xbox türkiye de zamanında .. alsaydım. şimdi bile gidip alıcam da çakma garanti, 2 katı fiyat burda.. :/ şimdik bi dakika.. bu problem yeni çıkan Slim modellerinde olmuyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 olmuyormuş. Sony nin şu twitter mesajına sabahtan beri bakıp bakıp gülüyorum yanlız. said: PSN status update: We're narrowing down the issue and continue to work to restore service to all. Updates as soon as we have them. muammer güler'in çemberi daralttık lafı aklıma geliyor hep eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 lol. ps3 forumlarını troll leyen xbox hayranlarını cok sevdim ama. sorun cıkartıyor diye ps3 e kızılır mı be ehuah slim ler çalışyıor bu arada. en azından benim slim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 walla ben acmiyorum yarin acicam eauheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sey cok komik ama abi 2007 senesinde metal gear solidi biraktigim bi dah aoynamadigim yere geldim orda crashler basladi ya bunna alakali yada o zamanda crashledi eeaah dedim biraktim eauheae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 http://blog.us.playstation.com/2010/03/latest-info-on-playstation-network-status/ official acıklama da yapmıslar, twitter'a yazmıslardı zaten de, hic bir sey yazmıyordu, burada da acmamanız en iyisi diyorlar duzelene kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 fizban said: lol. ps3 forumlarını troll leyen xbox hayranlarını cok sevdim ama. sorun cıkartıyor diye ps3 e kızılır mı be ehuah slim ler çalışyıor bu arada. en azından benim slim. sorun bir tek eski kasalarda oluyormuş zaten, slimlerde bir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 an itibariyle duzelmiş sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ahhahah iksboks fanboylar patladi gene :p aptal bir artik yil bugiymis, 29 subati dun oalrak algilamis makina datalari karismis falan filan bugun sony hicbirsey yapmadan kendiliginden duzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bu boyutta bir sorun hiç te küçümsenebilecek bir şey değil. ele güne rezil oldu sony :D eminim mali olarak ta çok zarar etmiştir bu nedenle. 1 gün boyunca bilmemkaç milyon sattığı alet çalışmıyor bütün dünyada, sadece eski kutular olsa bile.. bakalım çıkar sonuçları ortaya. ben pileysiteyşın'ı olan iksbokz fanı olabilirim yannız.. :D hoş iksboksum olsa kesin ona da acayip bok atardım.. hepsü dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 calismiyo deil ki calismayabilir deniyo y2k gibi bisi yane 3 red light gibi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 trophy sync eden oyunlar, copyrightlı ürünler patladı 1 gün boyunca okadar. benim bazı themeler mesela corrupt data olmuştu bugün düzeldi. 2000 tarihli gözükünce sistem kitledi bir nevi bazı dosyaları. bazı filmler, diziler falanda aynı şekilde çalışmamış. PSN kullanılmadı ayrıca. ha tabi prestij meselesi. çok büyük zarar olacağını sanmıyorum sonuçta ortada kaybolan, yok olan bir data yok. sadece 24 saat boyunca insanlar PSN kullanamadı, satış olmadı vs. ama sony ne yaparsa yapsın , nasıl batırırsa batırsın bir 3 kırmızı felaketini hazırlayamaz. MS kaç sürüm, kaç edition çıkardı halen patlıyo aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ortada maddi zarar yok ama manevi zarar var. benim adım tomas bana komaz diyip kullandım ben dün gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 oh be bunna alakali deilmis mgs deki sorun oyunun datasini sildim yeniden yukledi cozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Arkadaşlar almayı düşünüyorumda 120gb ve 250gb var piyasada hangisi makbuldür? Bi el atın pls hiç anlamam psden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 250 gb ps3 mu war? haa warmis abi ikiside ayni sey hangisi daha ekonomik ona bak yaninda gelen oyunnara kac kolla geldiginde kolla dual shock mu felan ona bak slim olduklarindan hepsi hafif nerfed zaten hafif nerfed derken extra kotu bi ozelligi yok siskolara gore port sayisi az felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar