Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Sürekli kampanya vardı bu aralar ben kaçırdım malesef..1000 liraya aldım içinden heavenly sword ve 2 tane dual shock lu kumanda çıktı sadece..Kampanyaları takip etmekte yarar var ama genelde çok kısa süreli oluyorlar.

Merak ettiğim bir şey var bu arada, oyun oynarken arkada download yapamıomu bu beyfendi?Background dl nedir allahasen yani
Sosyal ağlarda paylaş

Dayının mesajını keşke daha erken yazsaydın:p valla şuan nfs oynuorm gt5 i bckgrnd dl ye bıraktm banamsn demio hala aynı yerde..bu arada dl listteki birşeyi nasıl cancel ederim?

ps: buldum buldm(download background da devam ettirmeyi bulamadm bu arada cancel etmeyi bulabildm sadece=/)
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:
Background download oyun oyanrken download yapması zaten. Sen download in background de sora istediğini yap. Ha tabii oyun patchlerini beklemen lazım.

background download oyun oynarken download etmesi degil, yani en azından ps3'de degil, sadece menude dolasmanıza yarıyor ehueh, belki film izlerken de indiriyordur bilmiyorum, ama herhangi bi oyun, ps store, ps home, folding@home acıkken dl etmiyor ne yazık ki, ne sacma birseyse o da, keske secenek olsa (bu arada bu kadar konustum da bir secenek var mı bilmiyorum ehueh, ben goremedim, halen de indirmiyor, eger varsa bi secenek yazın =)), multi falan oynamıyorum mesela, o sırada indirsin iste, yok illa bir sey indirirken bos bos acık bırakmamız gerekiyor ps3'u :...

bu arada sony ikide bir her xbox'a gelen indirimden sonra biz indirim yapmıyacaz diye kesin bir sekilde soyluyor, ama pazarlama stratejisi de olabilir bilemeyecem =)(ne bicim bi stratejiyse o artık ehueh)...

edik: @Tyrael, abi background download dedikten sonra, menude network'un altında downloads'a gelip üçgene basınca seceneklerden pause, resume falan yapabiliyorsun, hatta menuden download'a girdiginde direk mb olarak da indirisini gorebiliyorsun, onun icin bir sey yapmayacak olsan da hemen download at background'u secip sonra menuden takip etmek daha faydalı oluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Nvidia bugün Sony ile yaptığı yazılım anlaşması ile Physx desteğini resmi olarak PS3'e kattıklarını duyurdu. Oyun yapımcılarına ücretsiz olarak gönderilen PS3'de Physx desteğini sağlayacak yazılım kitleri ile bundan sonra PS3'de çok daha gerçekçi oyunlar görebileceğiz.

diye bir haber okudum trgamer.com da :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...