Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Elimde bulunan şekildeki amfiyi satıyorum. özellikle COSM efektleri (chorus, flanger, phaser, tremolo ayrıyetten delay ve reverb var içerisinde) sayesinde prosesör masrafından kurtarabilir. ayrıca internetten sağdan soldan da bakınırsanız genel olarak memnun kalınan bir amfidi. Orta seviyedekilerin geniş bir tür yelpazesinde işini göreceğini düşünüyorum. Ha bu kadar reklam ettin çok şahane bişey madem sen niye satıyosun diyeceksinizdir, hakkınız var. Olay şu ki, bas çaldığımdan ötürü ağzıyla kuş tutsun ki benim işimi görsün bu amfi. Burdan tabi temiz olduğunu da çıkarabilirsiniz, kullanılmışlığı azdır haliyle. Bu arkadaş için düşündüğüm fiyat ise 300 YTL'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Aynı ampli bende de var ve alacak arkadaşa şimdiden çok güzel bi ampli aldığını söylemek isterim bunun bi üst seviyesi 50 watt marshal dır 30 w ler arasında en güzel amplikatör budur böyle de bi reklamını yapayım bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Microcube ile takas dusunur musun, sanmam ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ya takası düşünebilirim ama microcube veya genel olarak gitar amfisi ile değil :) olur da elinde takaslık bas amfisi olan varsa konuşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Tavsiye ederim kesinlikle.Fiyatta uygun baya bi,effect'ler falan baya tatmin edici,ayrıca roland.Evde bas çalışmak için ideal/şukela,üstü zaten biraz rahatsız edici olur komşular için :) Fake'in olsam daha iyi reklam yapamazdım heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Param olsa alırdım direk, iki aya satamazsan haber ver bana, o zamana alabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 . çifte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ap! elimde duruyo halen bu arkadaş. neredeyse 2 ay oldu bu arada gerge. hani düşünürsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 İStanbulda mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 gerilerden gelerek yukarılara doğru... bu amfi hala elimde, istanbuldayım. aylar oldu çok takip edemedim gelen bikaç isteği ama artık kendime bi bas amfisi almak konusunda oldukça kararlıyım, satıyorum. yavrucak yeni bir yuva istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 İki ay oldu da geçti ama parayı PocketPOD ile SansAmp aldım kalmadı para hiç, şimdi de daha iyi bir ses kartı ile Power Engine 60 için uğraşıyorum. Sahibinden, Turkrock gibi siteleri denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bir iki yerde daha vardı ilan ama, an itibariyle o iki yere de yazmış durumdayım, tavsiye için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar