Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Biraz önce haberlerde gördüm bir adam karısı onunla sevişmek istemediği için onu öldürmüş ve mahkemede karısı tarafından red edildiği için ceza indirimi almış. Bu nasıl olabilir ya?! Bundan daha aşağılık bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 24 sene yemiş ve 440 bin ytl para cezası almış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 oha=) bundan sonra demmeki bahanemiz hazır:P ' vermedi öldürdüm ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 olay nasıl bilmek lazım.hukukta kadının bir sürü imtiyazı var sanmıyorum haksız bir durum oluştuğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Sanırsam ki, evli olup olmamasının bir farklılık teşkil etmemesi gerekiyor. 24 sene 40 sene, onu bilmem ama bu yüzden karısını öldüren bir insan afla geri çıkmaz umarım. çıkmasın hatta, rahşan gibi insanları politikadan uzak tutalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Hakimde abazaymış herhalde, halden anlıyormuş. Ne saçma sapan ceza indirimi sebepleri çıkarıyorlar ya. Bİr de içtihat oluşacak bundan sonra ya verirsin ya seni öldürürüme gelecek olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bence haberi yanlış yansıtıyolar, hukukta böyle indirim olmaz. suçu önceden planlayıp işlemekle o anda sıcağı sıcağına işlemek arasında fark var, ceza o yüzden daha az olmuş olabilir. yoksa "hmm adam haklı abi biz daha az ceza verelim" gibi bişey oluşmamıştır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 sir said: bence haberi yanlış yansıtıyolar, hukukta böyle indirim olmaz. suçu önceden planlayıp işlemekle o anda sıcağı sıcağına işlemek arasında fark var, ceza o yüzden daha az olmuş olabilir. yoksa "hmm adam haklı abi biz daha az ceza verelim" gibi bişey oluşmamıştır yani. Eh benim izlediğim aynen böyleydi. Resmen bu kadınları ikinci sınıf görmektir bir sex objesi haline getirmektir, rezilliktir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar