Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerizekalı İnsanlar

Slat

Öne çıkan mesajlar

Eve şimdi geldim, biraz sinirliyim üslubum kiminizi rahatsız edebilir.. Öncellikle bu köpeğimin resmi:

Kendisi husky kangal kırması minik bir yavru. Henüz 3.5 aylık gayet insan ve kedi sever bir it. Özellikle küçük çocuklarla oynamaya bayılıyor.

Evde iyice kudurdu, ben de hava nasıl olsa güzel diye uzunca bir dolaştırmaya çıkarayım dedim.. Güzel, sorunsuz ve rahatlatıcı bir yürüyüş bekliyorum.. Ama hayır, Türkiye'deki beyinsiz insan faktörünü unutmuşum..

Karşıdan 2 torunuyla gelen teyze "Sizin köpekleriniz yüzünden torunlarımı dolaştıramıyorum bık bık" şeklinde kafamı ütüledi.. Halbuki itimin ne çocuklara doğru bir hamlesi var ne de havlaması var.. Masum masum yürüyor.. Neyse, yaşlı başlı teyze birşey demeyeyim dedim. Hafif sinirlendim ama..

İt, kaldırımın kenarından ölü yaprak birikintisinin üstüne ufak bir bok bıraktı. Bende doğal olarak temizlemeye gerek görmedim çünkü çöpçü tarafından kenara itilmiş yaprak birikintisinin üstündeki minnacık bokun kimseye bir zararı yok.. Arkadan bi dükkandan bir kaç hayvan "hişt huoop alüü" (sanki köpeğe sesleniyor pezevenkler) şeklinde seslendi.. Sallamadım, dananın teki "ALOOÜÜÜEEE GÖPEEKKLİİ" şeklinde seslenince şalterler attı tabii ve hışımla döndüm.

- Ne var lan hayvan mı çağırıyorsun insan olun biraz be

Önce ses yok, hepsi kitlendi.. Sonra birbirlerinden cesaret alıp:

+ Göpekin bokhunu temizlesene la
- Çocuk mu var lan karşında ne yapacağımı senden mi öğrencem hayvan ufacık birşey sıçtı oraya kendi işine bak sen

Sonra dönüp gittim ama sinirden kan dolaşımım hızlandı resmen hissediyorum berserk olmama az kaldı..

Eve gelmeme az kaldı artık oh diyorum sinir katsayım da yavaş yavaş düşüyor.. Karşımdan bi türbanlıyla sevgilisi el ele tutuşmuş geliyor.. Türbanlı şahıs köpeğimi görünce "AAYYHHH KÖPEEKKK" şeklinde beyinsizce bir tepki verdi.. Ulan hıyar bu köpeğin nesinden korkarsın el kadar birşey zaten baksanıza resmine.. Hadi dedim gene bari kaldırımın diğer tarafına alıp tasmasından iyice çekeyim de korkmasın.. Öyle de yaptım yanımda sakin sakin yürüyor..

Çift yanımızdan geçtikten sonra corny bir ses "Çeksene köpeği ya".. Yani tamamen yanındaki kıza (o gudubete kız denebilirse) hava atma amaçlı yapılmış bir hareket.. Tabii ben o sinirle döndüm montu çıkarıp yana fırlattım ve yan sokaktan bile duyulabilecek bir sesle annesi ve onda bulunan bir organ hakkında yapacaklarımı sıraladım.. Ezik herif döndü, tırsak bir bakış attı ve döndü gitti.. Ben hızımı alamayıp SENİN ERKEKLİĞİNİ S***** diye bağırdım ama yine dönmedi.

Lan bi günde içtiğim sigarayı yarım saatte içtim sinirden ben bu ülkede çıldırmadan dolaşamayacak mıyım?

Sosyal ağlarda paylaş

niye yıpratırıosun ki kendini bu kadar =)
gerek yok yani nerdeyse sebepli sebepsiz sahilde yaşadığın bütün hadiseleri takmışsın.daha umursamaz ol ,en azından umursanacak şeylere dikkat et. o kadar da umursanıcak bir şey olmamalı bu senin için ,eğer öyleyse hakkaten allah kolaylık versin sana ne diim.
Sosyal ağlarda paylaş

Köpeğin dışkısı serçe parmağımdan bile büyük değil ve üstelik ölü yaprak birikintisinin üstünde ve kaldırımın kenarında duruyor.. Ben niye temizleyeyim ki zaten yanımda 1 tane torba var onu da ziyan mı etseydim?

Nası umursamayayım sokaklar hayvan dolu 1 değil 2 değil nasıl sinirlenmeyeyim ben? Herkes kabadayılık, ukalalık taslama peşinde
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Herkes köpek sevmek veya köpekten korkmamak zorunda değil. Ayrıca köpeğin sokağa pisledi ise temizlemen lazım. Temiz bi sopa yemediğin için yakında gene topik açarsın ama yemiş olsan mis gibi rahatlardın. Şaka bu kısım tabiki.

abso plz
sevmesin tırssın mırsın köpege ve sahibine ne ?
ninenin biri kalaylamış
cocugun biri artislikle çek köpegi demiş adama

pit olcak bende tuttururdum ölelerine.urbanterör ama olsun
şaka bu kısım tabiki =P
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Herkes köpek sevmek veya köpekten korkmamak zorunda değil. Ayrıca köpeğin sokağa pisledi ise temizlemen lazım. Temiz bi sopa yemediğin için yakında gene topik açarsın ama yemiş olsan mis gibi rahatlardın. Şaka bu kısım tabiki.

Ya köpekten korkarsın tamam ama gidip te insanlara ayar vermezsin.. Yasak mı sokakta köpek dolaştırmak? Değil..

İnanın o kadar laf söylememe rağmen gene de sinirliyim.. Ordaki ayılardan dayak yesem veya o şoparı dövsem rahatlardım sanırım..

Zaten bu it büyüsün kangal kanı olduğu için hayvan gibi birşey olacak.. Babafingosu da büyüyecek.. O zaman sinirlendiğim zaman yapacağım tek hareket tasmayı bırakmak olacak..
Sosyal ağlarda paylaş

simdi evcil hayvan kanununa gore suclusun
yasa diyorki itinin bokunu temizlemiyen 50ytl oder

bende kopek sahibiyim ve evet hakli oldugun yerler var

hep beraber tekrarliyalim

ma-hal-le bas-ki-si

2 kiloluk bir kopegimiz var bazi kedilerden ufak
apartmandada iki tane AKP li var (takunyali anlaminda diil gercek akepeliler)
simdi bu zihniyete gore kopek mekruh
kopek yasiyan eve melek girmezmis
kedi bokunu yermis domuzdan sonra kopek gelirmis
musluman evinde kopek bakilmazmis

bu hastalikli zihniyetler kac defa sikayet etti (mahkeme kagitlari filan var) bunlar haric apartmanda yasiyan herkesden ben kopekden rahatsiz olmuyorum kagidi aldik vs vs yasalara gore hayli hayli serbest bi bok yapamadilar ama "biz sizle komsuluk yapamiycaz" diyorlar

babam oleli olmus 5 yil annem yanniz ve hala depresyonda ve terapi olsun diye tuttugumuz kopek yuzunden bu hayvanatlarla ugrasiyoruz

"gopekh gezdiren" "kopekli kadin" "kopekli gavurlar" "it besliyenler" seklinde turlu turlu isim takmislar vs vs

takmiycaksin kafana
ha sokaktaki tesetturluler ole hep yapiyo "ayyyyyyy gunaha giricem abdesim bozulucak degerse, tanri insani yaratmis insanin kulak pisliginden bu itleri MEKRUHHH" die bidi bidi ediyorlar
annem iyi buldu ama kopege "gel oglum yeni yikattik seni degme pislenirsin" diyor bu tip angutlara

cekecen
ama kopegin pisligini toplamak yasalara gore senin gorevin polis casgirsalar oderdin 50ytl yi
Sosyal ağlarda paylaş

ben köpeğimi gezdirirken kaç kişiyle tekme tokat kavga ettim yine adamlar uyarmış orda sadece eheh adanada zaten herkes bişey çıksın da kavga edelim diye bekliyor

öyle insanlar her yerde var yediremiyolar kendilerini alıp gezdiren yokken köpeklerin gezdirilmesini
abi de seni de gezdirim arada çişini kakanı yaptırim desen mutlu olurlar belki
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle husk kangal kırması köpek garip olmuş ama güzelde duruyor

yaptıklarına katılıyorum az bile yapmışsın benim kedim vardı kartona koyup minübüste götürüyordum yanımda oturan kızın elini yalamış kutudaki delikten kız bağırdı ayyy elimi kedi yaladı diye sevgilisi azarlamaya başladı beni bende senin gibi bi tepki verdim
ulan öküz hayvan yaladıysa sevdiğinden yalıyordur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...