Slat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Eve şimdi geldim, biraz sinirliyim üslubum kiminizi rahatsız edebilir.. Öncellikle bu köpeğimin resmi: Kendisi husky kangal kırması minik bir yavru. Henüz 3.5 aylık gayet insan ve kedi sever bir it. Özellikle küçük çocuklarla oynamaya bayılıyor. Evde iyice kudurdu, ben de hava nasıl olsa güzel diye uzunca bir dolaştırmaya çıkarayım dedim.. Güzel, sorunsuz ve rahatlatıcı bir yürüyüş bekliyorum.. Ama hayır, Türkiye'deki beyinsiz insan faktörünü unutmuşum.. Karşıdan 2 torunuyla gelen teyze "Sizin köpekleriniz yüzünden torunlarımı dolaştıramıyorum bık bık" şeklinde kafamı ütüledi.. Halbuki itimin ne çocuklara doğru bir hamlesi var ne de havlaması var.. Masum masum yürüyor.. Neyse, yaşlı başlı teyze birşey demeyeyim dedim. Hafif sinirlendim ama.. İt, kaldırımın kenarından ölü yaprak birikintisinin üstüne ufak bir bok bıraktı. Bende doğal olarak temizlemeye gerek görmedim çünkü çöpçü tarafından kenara itilmiş yaprak birikintisinin üstündeki minnacık bokun kimseye bir zararı yok.. Arkadan bi dükkandan bir kaç hayvan "hişt huoop alüü" (sanki köpeğe sesleniyor pezevenkler) şeklinde seslendi.. Sallamadım, dananın teki "ALOOÜÜÜEEE GÖPEEKKLİİ" şeklinde seslenince şalterler attı tabii ve hışımla döndüm. - Ne var lan hayvan mı çağırıyorsun insan olun biraz be Önce ses yok, hepsi kitlendi.. Sonra birbirlerinden cesaret alıp: + Göpekin bokhunu temizlesene la - Çocuk mu var lan karşında ne yapacağımı senden mi öğrencem hayvan ufacık birşey sıçtı oraya kendi işine bak sen Sonra dönüp gittim ama sinirden kan dolaşımım hızlandı resmen hissediyorum berserk olmama az kaldı.. Eve gelmeme az kaldı artık oh diyorum sinir katsayım da yavaş yavaş düşüyor.. Karşımdan bi türbanlıyla sevgilisi el ele tutuşmuş geliyor.. Türbanlı şahıs köpeğimi görünce "AAYYHHH KÖPEEKKK" şeklinde beyinsizce bir tepki verdi.. Ulan hıyar bu köpeğin nesinden korkarsın el kadar birşey zaten baksanıza resmine.. Hadi dedim gene bari kaldırımın diğer tarafına alıp tasmasından iyice çekeyim de korkmasın.. Öyle de yaptım yanımda sakin sakin yürüyor.. Çift yanımızdan geçtikten sonra corny bir ses "Çeksene köpeği ya".. Yani tamamen yanındaki kıza (o gudubete kız denebilirse) hava atma amaçlı yapılmış bir hareket.. Tabii ben o sinirle döndüm montu çıkarıp yana fırlattım ve yan sokaktan bile duyulabilecek bir sesle annesi ve onda bulunan bir organ hakkında yapacaklarımı sıraladım.. Ezik herif döndü, tırsak bir bakış attı ve döndü gitti.. Ben hızımı alamayıp SENİN ERKEKLİĞİNİ S***** diye bağırdım ama yine dönmedi. Lan bi günde içtiğim sigarayı yarım saatte içtim sinirden ben bu ülkede çıldırmadan dolaşamayacak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Kopegin diskisini yapinca temizlemen lazim ama, ben olsam orda ben de uyarirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ya sabır diyip geçmek bazen gerçektende zor oluyor anlıyorum (sokakta cok sayıda mal insanla muattab olmak zorunda kalınca hele) geçmiş olsun ne diyim çukulata yesene,sakinleştirir. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 niye yıpratırıosun ki kendini bu kadar =) gerek yok yani nerdeyse sebepli sebepsiz sahilde yaşadığın bütün hadiseleri takmışsın.daha umursamaz ol ,en azından umursanacak şeylere dikkat et. o kadar da umursanıcak bir şey olmamalı bu senin için ,eğer öyleyse hakkaten allah kolaylık versin sana ne diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Köpeğin dışkısı serçe parmağımdan bile büyük değil ve üstelik ölü yaprak birikintisinin üstünde ve kaldırımın kenarında duruyor.. Ben niye temizleyeyim ki zaten yanımda 1 tane torba var onu da ziyan mı etseydim? Nası umursamayayım sokaklar hayvan dolu 1 değil 2 değil nasıl sinirlenmeyeyim ben? Herkes kabadayılık, ukalalık taslama peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ben sahsen sokakta yururken kucuk olsa bile "bok" gormek istemem. Diger insanlarin tepkisine birsey diyemeyecegim ama sinirlenmekte haklisin, ama diskiyi al pls bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Abi Burda en kalabalık cadde de pitbull gezdiriyolar ses çıkaran yok xD Son cocuk köpekten korkmuş olmasın :P Adapazarı/Çark Caddesi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Herkes köpek sevmek veya köpekten korkmamak zorunda değil. Ayrıca köpeğin sokağa pisledi ise temizlemen lazım. Temiz bi sopa yemediğin için yakında gene topik açarsın ama yemiş olsan mis gibi rahatlardın. Şaka bu kısım tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Abi yok pitbull besliyceksin. Yolda yürürken selam verenin üstüne salıcaksın. Sokaklar sessiz sakin olucak, kafanı dinliyceksin. Edit: Eheh abi birde o köpeğin tip nedir öyle adam palyonço gibi duruyor zaten(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 hayvan sevmeyen insan sevmez arkadaşın süper tatlı kedisine gelen misafirler aynı tepkiyi yapıyor cıldırıyoruz ayy bu ne bicim kedi git kışt bilmemne alacan peternorth kalıbından cıkmış vibratörü basacan kalayı bölelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 hayvan sevmeyen insan sevmez gibi kaliplara gerek yok, kedi sevmeyen kopek sevebilir, zenci sevmeyen yahudi sevebilir. genellemeler yanlistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 en azından herkese ağzının payını verip bi nebze rahatlamışsın, yoksa daha da sinirlerin bozulurdu eheh. kolay gelsin valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Absolut said: Herkes köpek sevmek veya köpekten korkmamak zorunda değil. Ayrıca köpeğin sokağa pisledi ise temizlemen lazım. Temiz bi sopa yemediğin için yakında gene topik açarsın ama yemiş olsan mis gibi rahatlardın. Şaka bu kısım tabiki. abso plz sevmesin tırssın mırsın köpege ve sahibine ne ? ninenin biri kalaylamış cocugun biri artislikle çek köpegi demiş adama pit olcak bende tuttururdum ölelerine.urbanterör ama olsun şaka bu kısım tabiki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Açıkçası ben de kalabalık içinde kedi köpek görmekten hoşlanan birisi değilim (insan bokunu bile gördüğümüzden hayvani olanı pek umrumda değil yani) ama dedikleri gibi kafayı takmamak en iyisi. Sen ve hayvanın başkalarına zarar vermedikten sonra he diyip geçeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 herkese ayar üstüne ayar vermissin helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ayrıca bundan insanı bırak kediye zarar gelmez yahu babafingoyu salmış aşşadan ama kötü niyet yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Absolut said: Herkes köpek sevmek veya köpekten korkmamak zorunda değil. Ayrıca köpeğin sokağa pisledi ise temizlemen lazım. Temiz bi sopa yemediğin için yakında gene topik açarsın ama yemiş olsan mis gibi rahatlardın. Şaka bu kısım tabiki. Ya köpekten korkarsın tamam ama gidip te insanlara ayar vermezsin.. Yasak mı sokakta köpek dolaştırmak? Değil.. İnanın o kadar laf söylememe rağmen gene de sinirliyim.. Ordaki ayılardan dayak yesem veya o şoparı dövsem rahatlardım sanırım.. Zaten bu it büyüsün kangal kanı olduğu için hayvan gibi birşey olacak.. Babafingosu da büyüyecek.. O zaman sinirlendiğim zaman yapacağım tek hareket tasmayı bırakmak olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 simdi evcil hayvan kanununa gore suclusun yasa diyorki itinin bokunu temizlemiyen 50ytl oder bende kopek sahibiyim ve evet hakli oldugun yerler var hep beraber tekrarliyalim ma-hal-le bas-ki-si 2 kiloluk bir kopegimiz var bazi kedilerden ufak apartmandada iki tane AKP li var (takunyali anlaminda diil gercek akepeliler) simdi bu zihniyete gore kopek mekruh kopek yasiyan eve melek girmezmis kedi bokunu yermis domuzdan sonra kopek gelirmis musluman evinde kopek bakilmazmis bu hastalikli zihniyetler kac defa sikayet etti (mahkeme kagitlari filan var) bunlar haric apartmanda yasiyan herkesden ben kopekden rahatsiz olmuyorum kagidi aldik vs vs yasalara gore hayli hayli serbest bi bok yapamadilar ama "biz sizle komsuluk yapamiycaz" diyorlar babam oleli olmus 5 yil annem yanniz ve hala depresyonda ve terapi olsun diye tuttugumuz kopek yuzunden bu hayvanatlarla ugrasiyoruz "gopekh gezdiren" "kopekli kadin" "kopekli gavurlar" "it besliyenler" seklinde turlu turlu isim takmislar vs vs takmiycaksin kafana ha sokaktaki tesetturluler ole hep yapiyo "ayyyyyyy gunaha giricem abdesim bozulucak degerse, tanri insani yaratmis insanin kulak pisliginden bu itleri MEKRUHHH" die bidi bidi ediyorlar annem iyi buldu ama kopege "gel oglum yeni yikattik seni degme pislenirsin" diyor bu tip angutlara cekecen ama kopegin pisligini toplamak yasalara gore senin gorevin polis casgirsalar oderdin 50ytl yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 babafingoyu gordülerse tabi soylenirler.kıskananlar utansın dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 alıcan köpeğin yaptığı pisliği gidicen yanına bilader bu senden düştü diceksin avcuna bırakıp uzaklaşcaksın abi yada direk yüzüne sıva ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ben köpeğimi gezdirirken kaç kişiyle tekme tokat kavga ettim yine adamlar uyarmış orda sadece eheh adanada zaten herkes bişey çıksın da kavga edelim diye bekliyor öyle insanlar her yerde var yediremiyolar kendilerini alıp gezdiren yokken köpeklerin gezdirilmesini abi de seni de gezdirim arada çişini kakanı yaptırim desen mutlu olurlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 öncelikle husk kangal kırması köpek garip olmuş ama güzelde duruyor yaptıklarına katılıyorum az bile yapmışsın benim kedim vardı kartona koyup minübüste götürüyordum yanımda oturan kızın elini yalamış kutudaki delikten kız bağırdı ayyy elimi kedi yaladı diye sevgilisi azarlamaya başladı beni bende senin gibi bi tepki verdim ulan öküz hayvan yaladıysa sevdiğinden yalıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 said: ulan öküz hayvan yaladıysa sevdiğinden yalıyordur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Meme düşün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 venom said: Meme düşün! said: "montla sıç" ekolüne erotik bir bakış olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar