Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Alakasız zamanlarda kalabalık konferanslara alınıp duruyorum, bilgisayarım da kilitleniyor haliyle. MSN'de bunu engellemek için herhangi bir ayar var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 MSN Discovery Live mi ne oyle bisey vardi, biraz gereksiz bi program cogu ozelligiyle ama o dedigin olay var en azindan icinde. Biri seni oyle konferanslara eklemeye kalktiginda soruyo sana, girmek ister misin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ram al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 konferanslar çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ram cozum degil, benim 3 gblik ram deposu desktopimda daha cok kasiyor msn konferansli veya konferanssiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 kermit said: konferanslar çok kötü Ha gayret kermit, 2565 post kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 o kastıran ne biliyor musunuz? loglar. birden bi çok kullanıcı girince hepsine log yazıyor onun için kasıyor. log tutmayı deaktif edersen rahatlarısn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Baggio said: kermit said: konferanslar çok kötü Ha gayret kermit, 2565 post kaldi. saol aga çok ii takipcisin de her mesajıma gelipte ne güzel yazıyon bu sebeple sende yazıyon zoruna mı gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 abi ben hic bi makinede log tutmuyorum desktopta gene kasma oluyor alakasiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 kermit said: de her mesajıma gelipte ne güzel yazıyon Her mesajina falan yazmiyorum, 2-3 haftadir cevap verdigim ilk mesajin bu, sana bu lafi soyledigim ilk mesaj da bu ayrica. Demin WoW bolumunde baskasina sorulmus bir soruya alakasiz, komik oldugunu sandigin, amacsiz ve sacma bir cevap vermistin de yine, ordan fazla gozume batti sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ilk mesajın değilse bu konu hakkında bişi derdim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 aga insanlar hep yardım amaçlı mesaj atmak zorunda değil sori =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 aha forum zabıtası çıktı bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 angel wing hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 usenmedim Werewolf MSN support a mail attim. Cevabi geldiinde post ederim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Of teşekkürler ahahahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Sağol bilader! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Alin arkadaslar Based on the information that I have received, you want to know if there's an option were you can accept or decline first when you have been invited to join a group conversation in Windows Live Messenger. Please know that helping you is my primary concern. We appreciate your feedback. Unfortunately, the only option to decline a group conversation is to close the group conversation window, I know that it would be more convenient to have an option to accept or decline first a conversation. We have forwarded your suggestion to the product team that carefully reviews these suggestions and considers them for future releases. yani, yok oyle birsey, ama yolladik software ekibine, bakicaklar. Ki abimden biliyorum (staj yapti ve su anda calisiyor) Microsoft aslinda bakiyo bunlara, dua edelim o yuzden bisi yapsinlar MSN Plus yukledim baktim onda da yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Çok rezil bir olay o ya. 30 tane adamın olduğu konferansa alıp, amaçsızca küfür ve dota harass yapılıyor, tek bir adam çıktığında kitleniyor, zaten mesajlar gecikmeli geliyor takip de edemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Elan Realms kapandığında 2 hafta kadar her gece minimun 15-20 ki$ilik konferanslar nerdeyse i$letim sistemini göçertmeye kadar giden kasılmalara sebebiyet verdi.. bu aralar uzak durmak daha hayırlı. pc hala kasıyo durduk yere msn açınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar