Smoke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 yok abi adamlar atmamaya yeminli gibi, garibim caner kasıyo ama ruslardan tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 satılmış maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 varya bu futbol çok saçma sapan bir oyun cska tek kale oynadı , psv yarım pozisyondan gol attı aldı 3 puanı..ama psv nin interi yenmesine imkan ihtimal yok biz iki maçı kaybetsek bile çıkarız bu gruptan , psv takım felan degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ikinci yarı psv orta sahayı zor geçmesine rağmen cska nasıl bir gol bile atamadı hayret ediyorum. bu kadar beceriksiz bir hücum hattı olamaz. bir de jo ve wagner love neden oynamadı bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 peseve çıkarsa beyaz don giyer sokağın ortasında ağlarım. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 CSKA tatile çıkmış durumda en önemli 4 adamı oynamadı bu maçta , 2 as oyuncusuda sarı kart cezalası durumuna düştü Kadıköyde perişan ederiz , gruptan çıkamama gibi bir durum olamaz.. Inter maçına gelince Avrupanın en formda takımlarının başında geliyor İtalyada namağlup liderle,Avrupadada adamları yenen tek takım biziz , koca sezonda tek mağlubiyeti tattıran takım Fenerbahçe... Bu maç güzel maç olacak bence , ortada 3 ihtimalli , şans yanımızda olur inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 OHA haçlı lan bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben güveniyorum fenerbahçeme haydi başarılar çocuklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Çok şekil formaları var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 viera yine yok umutlandım ben bide inter taraftarı pek yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 mustafa denizli :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 inanarak vurması lazım dedi kim oya öah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 selçuk müsaitse futbolu bıraksın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bizim taraftarlar döktürüyo statda bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Maçların 4.dk'sında bir kupon yatar mı ya büyük ölçüde...kiev 0-1 roma,lyon 0-1 barça an itibariyle 4. dklar biterken. edik:lyon barça 1-1 oldu 10. dk...Var mı bu maçın bir linki?Ona da bakalım bari,güzel snrm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 geçmiş olsun şindiden.inter niyeti bozmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 interin böyle bi forması varmıydı yahu.. hiç hatırlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 maçın sonucunu cidden merak etmeye başladım ne olcak acaba şuan tahmin edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 1-3 dedim başka şansı yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Inter'in 1908-2008 yüzüncüyıl forması galiba o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bu yorumcu deivid'in akrabası falan mı?ne zaman konuşsa onu övüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 hiçbirşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Denize söverken kabusum selçuk döndü.Deniz geri dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 selçuk çok feci saçmalıyo yaa bi insan bukadar kötü oynıyamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 yaw bu semihte insan evladı samuel ile zanetti arasında tek başına Allah sabır versin valla , Colin Kazım bu maçta daha iyi olurdu fizik gücü açısından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar