CapN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Makinem çok iyi bir makine değil ama eskiden iyi performans alıyordum yaklaşık 8 9 ay önce kombatta 40fps görebılıyordum. Suanda 9fps ye düşüyor. Acaba ekran kartınımı update etmem gerekli etmem gerekiyorsa nasıl edicem bılgı verırsenız sevınırım. Öte yandan wowu 0 effectle oynuyorum hiç birşey açık degıl Makina Amd 2500 2gb ram Rodeon 9600 Ekran kartı Screen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 video ayarları resetlendi patch ile. gözden geçir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Herseyi kapatmak da iyi degil, bazi seylerde "Checking increases performance" tarzi tipler de var, Level of Detail'i ac mesela. Onun disinda 24-bit color 24-bit depth hedesinde en usttekini sec, 1x multisample olsun yani. Yine de oyle devam ediyosa bilemiycem, patch'den beri boyle sikayetler artti ama bende hala cap fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Addonlarını yenile, gereksiz olanları sil. Kaynak kullamına göre onlar da feci fps düşürebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 geffen said: video ayarları resetlendi patch ile. gözden geçir. Patchten sonra ayarları yapmıstım Baggio said: Herseyi kapatmak da iyi degil, bazi seylerde "Checking increases performance" tarzi tipler de var, Level of Detail'i ac mesela. Onun disinda 24-bit color 24-bit depth hedesinde en usttekini sec, 1x multisample olsun yani. Yine de oyle devam ediyosa bilemiycem, patch'den beri boyle sikayetler artti ama bende hala cap fps. Dediklerinizi yaptım bir değişme yok. Patchten kaynaklanan bır problem olabılır dedıgınız gıbı. axedice said: Addonlarını yenile, gereksiz olanları sil. Kaynak kullamına göre onlar da feci fps düşürebiliyor. Addonları kapatıpta denedım zaten 3 addon kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 işlemcini yükseltmen lazım. bende de buna benzer bi sorun var ekran kartını degiştirdim ama fayda etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Bugune kadar hıc bır problem yaşamıyodum son 1 haftadır böyle işlemcıden oldugunu sanmıyorum. Bu işlemcı ekran kartı ıle 40 men raid yaptım mc bwl aq ıvır zıvır 30 un altında dusmemıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 sen beni dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 işlemciyi sen mi ısmarlıyosun? seni dinlemesse cok sey kaybeder eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Şuanda bılgısayara ayıracak param yok :) daha öncekı performansımı ıstıyorum okadar 60+ fps ye gerek yok detay arayan bır ınsanda degılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Klasik tavsiyeler; defrag yap, işlemcin ve ekran kartının sıcaklığını kontrol et, kontrol edemiyorsan hiç olmazsa emin ol fanları düzgün çalışıyor mu, yerinden kayma olmuş mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar