thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bir resim bin kelimeye bedelmiş derler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 o saatte ben tek basima da keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ally olmasa bile yeterince zor, 10 kisiydik, güzel basari, kiskanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Tebrikler, nonoş ilithid kılıklı gereksiz bi ibikti zaten. O gazla tyrande ı falan da kesseydiniz bari. Gerçi onca uğraşıyosun verdiği honor sadece 135 :/ Neyse, ally boss kesmenin verdiği tatmim duygusu da yeter. LOK'TAR OGAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 axedice said: nonoş ilithid kılıklı gereksiz bi ibikti zaten. AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 abi bu kim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 draenei başı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 dreanei elebaşı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 prophet velen ya. archimonde ve kil'jeaden gibi eredar. gerci onlarin aksine sargeras'in teklifini geri cevirip iyi adam olmustur olmasina da blizzard tarafindan gayalliance tarafina koyulduktan sonra pek sevmem. http://www.wowwiki.com/Velen var guzel bilgi veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ben de the eye'e girip first kill yaptınız sandım üzüldüm, neyse geçti sonra raiddeki adamların nicklerini görünce ehue. tebrikz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bu draneilerin harbiden mendebur gibi tipi var he ayrı bi uyuz oluom süper olmus kesmisiniz keske olsaydım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 136 honor mu şaka gibi .Eheh bende orgrimmarda 40 kişilik raid kurmuştum Jaineyi kesmek için 10000 bonus honor veriyor diye (!).Kestikten sonrada bug var diyip kaçmıştım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 haha olm harbi bu adam iyiydi de ally ya geçince çoluk çocuğun maskarası oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 resimleri büyütmeden şöle bir bakınca the eye'a benziyor, bir de başlıgın yarattıgı şaşkınlıkla, "ulan hangi boss ahtapot'a benziyor ki orda !?!??!" oldum hafiften. sonra geçti tabi, iyi olmuş topaca, koymasalarmış alliance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Üzgünüz, BG ler geldiğinden beri Faction Leader kesmek marifet değil. Hatta BG lerden öncede OG ve IF basmak dışında gene iş değildi. Keşke böyle olmasaydı, World PvP ölmeseydi ama 40'ı çıkalı bol oldu, nostaljik girişimler dışında kendisini BG lerin yıldönümünde mezarında saygıyla anacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar