Arma Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 AÇIM LAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 şu anda yiyom bundan offffff şahane valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Tortilla iyiymiş cidden. Yemeksepetinde var mıdır böyle tortilla yapan adam gibi meksika restoranı? Bide ombak mümkünse uzak dur bizden bi süre hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yok sanırım yemeksepetinde :( yani izmirde bulamadım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Consun msn penceresi 17 satırlık küfürle hazır bekliyordu bu topici açarken ama sosis ekmek koymamış niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 kingpin said: NERDE O DÖNERİN SOSU!!!!!!!!! ayrıca ivy said: meraba bu beyti bu beyti değil beyti sarma=D beyti sarımsaklı falan kebaba denir bu da onun ekmeğe sarılmış üstüne domates salçalı falan sosunun dökülmüş hali =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 offf ne güzel solid çalışıyodum acıktım gidim de sosis fln yapim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Kendisi Doğu İllerimizde çok yaygındır. Ama ben pek sevmedim, sevemedim. Çorbası Rulz :D Edik: Adı Kibe (or Kipe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ivy said: sosis ahanda sosis ayrıca ben google amcaya beyti dedim adam bana beyti sarma resmi yollamış o google amcanın sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ya bana bunu yapmayın cidden çok açım = *topicten arkasını bakmadan kaçar ve zavallı midesini düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 zaten senin o sosisi görünce cnm çekti gittim yaptım yedim geldim=) solid çalışmaya tok karınla devam o zaman=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?62,2145637,page=1 şurdaki tüm resimleri koydum farzedin sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Seven pek var mı bilmiyorum da, birkaç kere yeme fırsatında bulunabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 şimdi yicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ehue gwindon bu kadar resim arasında en son isticegim yemek o sanırım :D hiç albeni-yebeni demiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Allah hepinizin belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ombakkombak said: şu anda yiyom bundan offffff şahane valla Anaaaam. Tandırda kuru. İstiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ivy said: aaa çiköfte de burdaymış ENEEEEEEEMMMMMMMMMMMM ABİM ÇİKÖFTE ALMIŞŞŞŞŞ OHŞ elveda rejim hoşgeldin yemek yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Tortilla iyiymiş bulunca yiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 :( koymicam artık resim canım cekiyo varmı paket lazanya yapan bi yer yemeksepetinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bursa'dan sevgilerle Volume II aslında Bursa'nın asıl yıldızı Kayhan Usulü Pideli Köftedir ama resmini bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 arkadaşlar mazoşist misiniz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar