ginaly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 125 gramı 160 kalori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 adamınbiri said: sen hatunu hangi semtte bi yere götürcen :D cvp versene şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 semt büük ihtimal önce ataköy (sinema) sonra b.köy (yemek) sonra (gezmeye) florya sahil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 dostum beşiktaş sinema, ortaköy yemek, tarabya gezme kombosuyla başarı oranını %89 oranında artırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 beyaz melekmiydi neydi o filme götür duygusal sansın gayet bol yağlı yemekler yemeye götür "ay rejimdeyim"derse ihtiyacın yok rejime tarzında 2 laf et..ve kızı kahve içmeye götür bul güsel bi yer starbucks gloria jeans kahve dünyası hede hüde falan hatta nargile seviyosa nargileciye götür sigara bile kullanmıyosa buluşma o kızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bence kasma oldugun gibi davran madem seni tanıyor sende onu tanıyorsun falso verme oluruna bırak ztn oda sana meyillise sinemadan cıktıktan sonra bi kac renk verir sana sende msjı alınca inceden cıtlat senle ben nedersin fln diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 film seçimi çok önemli. lisedeyken bi kızı dönüş yok filmine götürdüm, "allah belanı versin bu ne böle" dedi, yarısında çıktık, ordan mcdonald'sa gittik bşi yiyemedi kız, belediye otobüsünde de ayakta sallana sallana dönünce midesi bulandı, epey sövdü. ben yaptım, sen böle hata yapma sdfd (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 1-ortaköy beşiktaş yatar..oraları ben bilmiyom bikere.. :D 2-kız sigara içmiyo içmesin zaten bende içmem ama nargile içerim 3-oluruna bırakma olayı mantıklı geldi..ilk adımı o atsın yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 eisenheim said: 1-ortaköy beşiktaş yatar..oraları ben bilmiyom bikere.. :D 2-kız sigara içmiyo içmesin zaten bende içmem ama nargile içerim 3-oluruna bırakma olayı mantıklı geldi..ilk adımı o atsın yani.. 1-bilmediğin yere asla götürme hatta böle anılarının geçtiği yerlere gidin aa bak burda şu olmuştu diye anlatırsın susmuş olmazsınız 2-nargile içiyosa nargileciye götür 3-bi kız hiç bi zaman ilk adımı atmaz sende atmazsa attığınız tek adım boş boş yürürken attığınız adımlar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 hayır bütün vizyon filmlerini izledim "hit my heart" filmi yokki abi. zamanlama kötü. ah bi titanik falan olcaktı hueauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ginaly said: film seçimi çok önemli. lisedeyken bi kızı dönüş yok filmine götürdüm, "allah belanı versin bu ne böle" dedi, yarısında çıktık, ordan mcdonald'sa gittik bşi yiyemedi kız, belediye otobüsünde de ayakta sallana sallana dönünce midesi bulandı, epey sövdü. ben yaptım, sen böle hata yapma sdfd (: kız zaten komedi filmine gidelim dio..bende bakarz dedim.. mcdonaltstan vazgeçtim tmm :D daha ii bi yer bulurm.. otobüs olayına gelince bi aksilik olmazsa arabayla buluşcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 basit ol olayı buyutme kız aptala bağlar sonra senle sinemaya geliyosa vardır bişiler rahat ol yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 tmm ozaman sinemadan sonra bi nabzını yoklarım..durum iyiyse bişeyler içmeye gittiğimizde ben adım atarım.. nargile seviyomu sevmiyomu bilmiorm seviyosa nargile olan bi yere giderz..çok ii bildiğim yerlere götürcem zaten.. ataköy-b.köy-florya civarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Floryada bi Köroğlu var yeşilkoyü tavsiye ederim nargile fln ordada sahil var yani : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 yemekten sonra yeşilköy sahil yada florya sahil olur walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Yalarım de.Ya kaçar ya da kaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar