ivy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ahh bunu demicektin:( kumpir yerim ama ayda bir kasım ayı hakkını yedim aralık hakkı duruyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ben ne iş olsa yaparım abi ama o yemez kupmir heralde.. kaloriyide düşünceğini zannetmiyorum düşünsede çokta tın ben seviyom mekdomaltsı küçücük bi hamburgere 7 melyon vermek hoşuma gidiyo sanırsam asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 buger'a götür ben burger'ı daha çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ivy said: ahh bunu demicektin:( kumpir yerim ama ayda bir kasım ayı hakkını yedim aralık hakkı duruyor ehe taam aralık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 benim de hoşuma gidiyor ama 14505674576467 kalori =( 3 günlük kalori ihtiyacım be o benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 adamınbiri said: buger'a götür ben burger'ı daha çok seviyorum sende gel madem B)- -------------------------------- ya acele etmiimmi yani..ikinci buluşmayıda isterse yavaş yavaş açarım konuyu ozaman.. ama ilk buluşmada yapmiim yani dimi örtmenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 evet yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 al beni yanına tanrım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ben açım şu an böyle şakalar yapmayın plz 8-) gidip bişeyler yiyim ben bu arada saol örtmenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Laraken said: eisenheim said: 1)bu kız çok güzel.. yani açıkçası benim standartlarım ötesinde..benden hoşlanabilceği pek aklımdan geçmiyo ama belkide onun standartları düşüktür bilmiyorum yani olabilirde..ben bi umut taşıyorum yinede.. 2)konuyu buraya açmakla doğru yapmışımdır umarım.. bak iki tane hata yapmışsın daha baştan. kaybetmişsin olm. güven kendine birazcık. insanların standartlarımı var yahu kendine güvenip konuşmalısın bence tanıyorsun zaten diyalog kurabilirsin rahatlıkla samimi bi şekilde söyle içinden geçenleri birşey hissetmiyorsa yapıcak bişey yok bikaç gün üzülürsün geçer sonra daha sonra seni seven olduğun gibi seven bi kızla tanışırsın neden sevdiğini bil anlamazsın kendini küçümsersin hketmediğini düşünüp ayrılığa neden olursun güven kendine dönyanın en gözel garısıyam ben edit: one be kumpir resmi atmışsınız adam bişeyler anlatıyor burda edit:peh geyik olmuş topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bu saatte yediğin yol su kalori kilo bıngıl bıngıl yağ olarak geri dönecek sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bende gelirdim de şimdi hatun bana tutulur senin kısmeniti kapamiyim aehfuaehfuahef:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ivy said: bu saatte yediğin yol su kalori kilo bıngıl bıngıl yağ olarak geri dönecek sana nedir bu kilo takıntısı yaow rahat ol boşver takıl biraz göbek her türkte olur erkek kadın farketmez(aşk insanı affetmez:S) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Slat said: Sinema çıkışı waffle yemeğe götür.. Hatun kişi waffle yediği zaman, yediği waffle'ın verdiği rahatlık, sevecenlik ve trip-free durum daha rahat kaynaşmaya vesile oluyor.. Bi yandan yersiniz bi yandan filmi tartışırsınız şu sahne çok küseldi cart curt diye.. ..ve filmi tartisirken kiz, "aa su sahne nasildi" derse, "bilmem filmi izleyemedim o kadar guzelsinki filme bakamadim" de, seklini koy :P McDonalds nedir ayrica? Daha romantik bir yere gotur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 adamınbiri said: bende gelirdim de şimdi hatun bana tutulur senin kısmeniti kapamiyim aehfuaehfuahef:D asidşlkaisd :D sakın karşıma çıkma yolda filan ilk görüşte bişey olur molur.. O.o gerçi kızı sende görsen dibin düşer ama.. neyyyysee :D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 zheld teşekkür ederim.. ayrıca daha romantik yer bulma olayıda doğru.. hem orası çok kalorili kız ölür mölür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 seni izledim falan deme be :D vafıl da ben sevmem mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 vafıl deil ya lahmacuncuya götürrüm yemekten sora bi -hoh ! yaparım..ve kollarımda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 mADmaXimus said: ..ve filmi tartisirken kiz, "aa su sahne nasildi" derse, "bilmem filmi izleyemedim o kadar guzelsinki filme bakamadim" de, seklini koy :P ahah temmuz bu ne lan allah belanı emi ahsuahdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bi tramisu için neler vermezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 sen hatunu hangi semtte bi yere götürcen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ben vermezdim tiramisu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yağmurdan sonra gelen editin kokusu: bide geyşa olcan nihan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 filme bakamadım filan dersem zaten kovar beni yanından :D tramisu kaç kalori biliyonmu hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 burtonesk said: ben vermezdim tiramisu için. :D (tu) lkasjdşlaksjaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar