godzilla112 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 aa yandan bakınca"Go fuck your self" yazıyo o ne demekki japonca olsa gerek.[signature][hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 muahuahua :D[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 abi yandan bakın diyor ya bende ekrana yan gözle falan bakmaya çalışıyorum yarım saat çıkaramadım :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ben cıkaramadım yan yapınca ne yazıyor orda[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 kefal avi var sankii... kafanı sağa eğ görürsün.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 yanlış seziyorsun estel çıkçık..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 fake değil bu gerçek[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 lol iyimiş[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 heyt çekilin ordan ben de öğrencem japonca hava atçam size bir de üstüne katana eğitimi aldım mı tamamdır (ankarada bulsam bi de) gözlerime estetik ameliyat yapınca herkes beni capon zanneder ehehe bu arada birkaç sene önce bir çinliden öğrendiğim bir tiyoyu vereyim size. "japon harfleri basittir (kolay değil aman karpuz kızmasın yanlış anlamayın) ama çin harfleri daha complextir"[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Asparagas haber.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Asparagas masparagas güzel olmuş tebrix[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar