ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Sanırım herkes şahitlik edecektir, afişe ederek insanların bilmesinde yarar olduğu için söylüyorum. Kaisersoze, oyunun 5. dakikasında First Blood kurbanı olup direkt quiti basmıştır. Haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 abi sen açmamalısın böyle bi topik hiç kusura bakma usual suspect zaten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ben BL e ekledim zaten kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Dela, elaidi kill kaçırdı diye quitledi. Osso, cons neutral kilini çaldı diye quitledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Sly kasamadığı için quitledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Azmo "abi kız arkadaşım çağırıyor kusura bakmayın" dedi quitledi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Adam ally chatten arkadaslar cok onemli bir telefon aldim acilen cikmam gerekiyor yazdi abi. Ondan sonra bilg basindan kalkti demek ki de ondan first blood oldu, yoksa o olaydan 10 sn fln once soyledi bunu. Sonra da cikti zaten. Ha oyunu hala hic etti yani de, fb olup da quit durumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ben quitlediimde rmk yapalım denmisti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Herkesin quitlemisligi oldu gecmiste cesitli nedenlerle. Ama `oldum, ciktim.` olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ben hic quitlemedim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ben de hiç quitlemedim valla. Her ne kadar topu topu 6 oyun oynamış olsam da bugüne kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ben 1 kere teyzemin oğlu yatıcaktı benim odamda o gece quitlemek zorunda kaldım özür dileiştim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bende hiç quit lemedim, herkesin illaki bir sorunu oluyor genelde, isteyerek olmuyor bazı örnekler dışında, böyle bir topic açmanda gereksiz olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Geçen milyon denemeden sonra başladığımız oyunda penth'in bilgisayarı kasmıştı. O oyunu durdurup desktopa bakarken benim elektrikler gitti valla. Sonra da giremedim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ben geçen fiş çektim rmk kursunlar diye dela dışarda kaldıydı rmk kurdular sen oyundan düşüyon diye almadılar geri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 FB olup da quitlemek Ekmek'in uzmanlık alanına giriyor:speşıl tenks tu slayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 afk idim demişti sly kestiğinde aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ben quit cekmem, tepki gosteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 afk olduğumu söylediğim halde oyunu devam ettirdiler pause iken ve fb oldum ama kuit cekmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Çözüm basit; bu şekilde çıkan adamı almıyacaksın oyununa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Afk yım dedim , puzladım , orta koridordaydım , puzu açıp kesmişler , yine yılmadım , yine çekmedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 afk yim dedim oyunu başlatmışlar geldiğimde bana en yakın level 6 idi ezildim üstüne küfür yedim, kafama vurdular, saçımı çektiler, blade of attackımı çaldılar sesimi çıkarmadım. rencide edildim devam dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 afk'ydim oyun baslamis 5 dakika gecmisti, level farkini hissettirmeyecek hero olsun diye goblin techies aldim. azmoyu ezdim, kufretti quitledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 azmo goblin alınca karşı taraf hep ağlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 AFK iklen quadruple kill almışım, gururuna yediremedi karşı takım, quitlediler. Az delikanlı olun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar