Polan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Atv'nin yeni dizisi.Duyduğuma göre Türkiye'nin en yüksek bütçeli dizisiymiş.İlk bölümünü izledim.Türk dizilerine göre değerlendirirsek kesinlikle izlenebilir bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konusu falan ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 1.DÜnya Savaşı'ndan sonra,Antep'in düşman işgaline karşı mücadelesi anlatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 en başta yadırgamıştım... sonuçta karayılan pkk nın başının soyadı. fakat dizi sayesinde karayılan adlı birinin kurtuluş savaşının bir kahramanı olduğunu öğrendim. güzel birşey olacak gibi duruyor. aynı tempo devam edebilirse tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 MrLevie said: en başta yadırgamıştım... sonuçta karayılan pkk nın başının soyadı. fakat dizi sayesinde karayılan adlı birinin kurtuluş savaşının bir kahramanı olduğunu öğrendim. güzel birşey olacak gibi duruyor. aynı tempo devam edebilirse tabi... bende aynı sebepten yadırgamıs diziyi ama sonra dan gercek bi olaymıs bu hatta gecenlerde arkadas kitabını okuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Dizi devam ediyor.Gayette güzel , beğenerek izliyorum. Bölüm sonundaki Special Thanks ı görünce anladım adamların ne kadar kastıklarını ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 o kurşun efektleri acaip gereksizdi ya safd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 böle şeylerin altına hangi günler hangi saatlerde olduğuda yazılabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 DarKRideR said: o kurşun efektleri acaip gereksizdi ya safdkaç paraya yapılıo o efekt biliyonmu sen :P (lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 after effectsle yapam sana asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Kurşun efektleri bi anda her dizide kullanılmaya başladı. Kuzey rüzgarı, Sıla, karayılan :) Kurtlar vadisinden de bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bi ara kalktı dediler bu dizi için ama kalksaydı çok büyük saçmalık olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yine uplıcam sorry ama son bölüm çok gazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar