Polan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Atv'nin yeni dizisi.Duyduğuma göre Türkiye'nin en yüksek bütçeli dizisiymiş.İlk bölümünü izledim.Türk dizilerine göre değerlendirirsek kesinlikle izlenebilir bence...
Polan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 1.DÜnya Savaşı'ndan sonra,Antep'in düşman işgaline karşı mücadelesi anlatılıyor.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 en başta yadırgamıştım... sonuçta karayılan pkk nın başının soyadı. fakat dizi sayesinde karayılan adlı birinin kurtuluş savaşının bir kahramanı olduğunu öğrendim. güzel birşey olacak gibi duruyor. aynı tempo devam edebilirse tabi...
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 MrLevie said: en başta yadırgamıştım... sonuçta karayılan pkk nın başının soyadı. fakat dizi sayesinde karayılan adlı birinin kurtuluş savaşının bir kahramanı olduğunu öğrendim. güzel birşey olacak gibi duruyor. aynı tempo devam edebilirse tabi... bende aynı sebepten yadırgamıs diziyi ama sonra dan gercek bi olaymıs bu hatta gecenlerde arkadas kitabını okuyodu
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Dizi devam ediyor.Gayette güzel , beğenerek izliyorum. Bölüm sonundaki Special Thanks ı görünce anladım adamların ne kadar kastıklarını ...
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 o kurşun efektleri acaip gereksizdi ya safd
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 böle şeylerin altına hangi günler hangi saatlerde olduğuda yazılabilir mi?
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 DarKRideR said: o kurşun efektleri acaip gereksizdi ya safdkaç paraya yapılıo o efekt biliyonmu sen :P (lol)
progamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Kurşun efektleri bi anda her dizide kullanılmaya başladı. Kuzey rüzgarı, Sıla, karayılan :) Kurtlar vadisinden de bekliyoruz :)
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bi ara kalktı dediler bu dizi için ama kalksaydı çok büyük saçmalık olurdu
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yine uplıcam sorry ama son bölüm çok gazdı.
Öne çıkan mesajlar