Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 şunlara bi bak istersen, http://www.mrqe.com/movies/m100024113 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Ben bir iki hafta önce DVD'den izlemiştim. Müzikallerle pek aram yoktur ama baya hoşuma gitti. I Feel You Johanna'yı pek beğenen yok ama bence o da iyiydi. Sanırım çok çalması nedeniyle melodisi ve sözleri aklımda kalan tek şarkı oldu hatta. DVD'yi kiralamıştım ama gidip satın almayı düşünüyorum. Gerçi pek ailece izlenecek bir film değil ama tekrar izlesem zevk alırım yani. Atmosfer süper, oyunculuk süper, müzikler de ayrı bir tat katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ,zaten berberde usturayla sakallari aldirirken hafiften tirsardim bu film de tuz biber oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 az önce izledim filmi artık berbere gitmek yalan oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 i feel johanna fena değil aslında ama o kadar fazla kullanılmış ki bayıyor bir noktadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Sleepy Hallow'u beğenerek izlemişdim, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street 4-5 gün önce moviemaxda denk geldi oturup büyük bir şevke izlemeye başladım ki, filmin bir müzikal olması gerçeği ile yüzleşince şevkim bir anda ızdıraba döüşmeye başladı, neyse önyargılı olma dedim devam edeyim dedim ama başaramadım. Hüsran oldu benim için film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ben ki tim burton severim, sevmedim bu filmi. iç şişirici bir yapıt ne yazık ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 muzikaller dunyanın en super 11'cifalan şeyleridir. ama bu filmin muzikleri kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 zamanında yazmadıysam diye şimdi yazıyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar