Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dur ihtarına uymadı öldürüldü

Apache

Öne çıkan mesajlar

volfi, adamın alkollü ve ehliyetsiz olduğunu nasıl tespit ediyorlar ki suçüstü yapmış sayıyorsun? :)

riglo, "Hakkında tutuklama, gözaltına alma, zorla getirme kararı veya yakalama emri verilmiş olan kişilerin" ifadesi var. bu adam aranan kişi miymiş eşgal olarak? bildiğimiz kadarıyla hayır, her yerde polis çevirmeleri var. ihbara şuna buna gerek yok, düz kimlik kontrolü yapıyorlar hergün.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı arkadaşlar barikatlar konusunda takılmış ancak ben o çocuğun psikolojisini anlayabiliyorum bir kere kaçmaya başladıktan sonra peşinde bir sürü polis varken yaşadığı korkuyu düşünün.O polisler o arabayı durdursa çocukların ağzını burnunu kıracak üzerlerine silah doğrultucak , adam besbelli korkmuş belki kaçabilirzi umuduna kapılmışlar.Ben bu haberi okuduktan sonra o polislere bin kez içimden küfür ettim ancak burda yazan insanları görünce bizim ülkemiz bunu hakediyor diyebiliyorum :( Fasist , diktatörce yönetiliyoruz , özgürlük fln yok ve bazı insanlar bunun böyle olması gerektiğini zannediyor .Koyun olarak yetiştirilip birey olarak sayıldığı dönemler çoktan geçmiş ülkemizde fazlasını beklemek zor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

valla volfi nasıl bir şekilde okuduysan koca kanunu çevirdin. önce şüpheli olman gerekiyor ya da suçüstü yapılman gerekiyor ki polisin "dur" çağrısına uymadığında vurma hakkı doğsun. zaten suç unsuru yapılan aramada bulunamamış o da yazıyor.

"her zamanki yaptığın şeyi yapıyorsun" tarzı laflar da kabak tadı verdi artık. mantık kullanmayı ayıp saymayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk olarak, terbiyeni takinmani rica ediyorum.

Yukarida gayet de yazilanlar dur denilen kisinin durmamasi uzerineydi.

Biz de kimsenin olmesini savunmuyoruz burda. Atilanin kaza kursunu oldugunu, ates edilmesinin de olagan bi durum oldugunu soyluyoruz ki uyari atesiymis; kimse kasten adam oldurmeye ugrasmiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
gerizekalılara sesleniyorum :
Polis dur deyince durmasın kimse denmiyor,
tamam diyelim durmadı, adamın bilinen bir suçu yok ise ÖLMESİN diyorum. bilmem farkı anlayamayan buraya kadar şimdi anlayabilir mi ama...
Can tartismasini bilmiyosan tartisma.

.Durmadi diye oldurmemisler haberi nasil okudun tam olarak anlamadim, herif kacarken panik yapip direge giydirmis. Oh iyi olmus herif olmus diyen de yok, e o zaman neye karsi duruyosunuz burada cidden anlamadim
Sosyal ağlarda paylaş

simdi burada bazi uyelerin ya bilerek mantiksiz davranarak dikkat cekmeye calismalari ya da dort duvar arasinda fazla durmaktan dusunememeleri sonucu gercekdisi dusuncelerini okumaya calistim.

polis dedigin halkin guvenligini ve huzurunu saglamak icin bulunuyor.hakkinda terorist vb. istihbarat alinsa emin olun ki o acemi polisten once daha ust departmanlardaki gorevli polisleri onun pesine takarlar,sonunda da yakalarlardi.buyuk ihtimalle basit bir gece teftisinde belki fazla gelen telefon faturasina kizmis manyak bir memurun silahindan cikan bir kursun ile vatandas oluyorsa bu halkin guvenliginin tam tersi bir sekilde halki galyana getirecek bir harekettir.

sacma sapan olasiliklar uzerinden polisi hakli cikartmaya calismak afedersiniz zekasizliktir.insanin daha iyi yasamasi icin olusuyor bir devlet mantikta hata var bir kere.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Sly-One said:
tamam diyelim durmadı, adamın bilinen bir suçu yok ise ÖLMESİN diyorum. bilmem farkı anlayamayan buraya kadar şimdi anlayabilir mi ama...

.Durmadi diye oldurmemisler haberi nasil okudun tam olarak anlamadim, herif kacarken panik yapip direge giydirmis. Oh iyi olmus herif olmus diyen de yok, e o zaman neye karsi duruyosunuz burada cidden anlamadim

ben iyi olmus dedim yalniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Sly-One said:

sen okumadan yorumlamissin olayi.adamin kafasindan kursun cikmis yani kursun girdikten sonra bilincini yitirip girmis agaca direge.

daha okumadan sirf laf olsun diye yazmanın anlamı nedir.okumadan sırf fotograflara baksan bile anlardın.agaca carpıp kafanın arkasını nasıl patlatmıs,koltugun kafa koyma yerinin ust tarafı nasıl parcalanmıs?
Sosyal ağlarda paylaş

afedersiniz ama polisin dur dediginde durmamıs saat 03.30 sıralarında yasanmıs o saate sokakta pek tekin adam zaten gezmez bi de polis uyarmıs dur diye durmadıgına gore hak etmis polisin bu tip durumlarda kesinlikle vurma yetkisi olmalı adamın beline silahı veriyosunuz ama kullanma yetkisi vermiyosunuz sacmalık ötesi iyi yapmıs dursaydı
Sosyal ağlarda paylaş

riglous said:
Ilk olarak, terbiyeni takinmani rica ediyorum.

Yukarida gayet de yazilanlar dur denilen kisinin durmamasi uzerineydi.

Biz de kimsenin olmesini savunmuyoruz burda. Atilanin kaza kursunu oldugunu, ates edilmesinin de olagan bi durum oldugunu soyluyoruz ki uyari atesiymis; kimse kasten adam oldurmeye ugrasmiyo.

Uyarı ateşi havaya açılır.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de haber ne okuyup anlamadan yorum yapıp, sonra okumamışsın galiba haberi diyen hanzolar var.
bence ölmeyi haketmiştir (hiç bir suç işlemeden, sadece suç potansiyeli oluşturuyor diye) diyen insan gerizekalıdır barkıncım. benim seviyem, yargı sistemim budur. senin farklıdır, olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Birgün kulakılıkla müzik dinlerken polis size dur ihtarında bulunsun duymayın ve kafanıza yediğiniz copla gözünüzü hastanede açın o zaman anlarsınız. (Yaşanmış bir olaydır)

ilhan da ikinci saridan kirmizi yedi chelsea macinda lanet olsun hakeme.

kamyon carpsa gene ruhu duymaz o kadar yuksek sesle muzik dinleyen adam zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
Penthesilea said:
Sly-One said:

sen okumadan yorumlamissin olayi.adamin kafasindan kursun cikmis yani kursun girdikten sonra bilincini yitirip girmis agaca direge.

daha okumadan sirf laf olsun diye yazmanın anlamı nedir.okumadan sırf fotograflara baksan bile anlardın.agaca carpıp kafanın arkasını nasıl patlatmıs,koltugun kafa koyma yerinin ust tarafı nasıl parcalanmıs?
Ya bi sakin olur musunuz ne bu celal?

Anasini astiyim aksam 2 dakka forum okuyim dedim sinirlerim tepeme cikti. Herkes bi ayar bi laf sokma pesinde biraz sakin olun ya.

Simdi tekrar okudum c/p ledigin metni, son cumlesini okumamisim demek ki cunku hikayeyi normal anlatiyor kontrolunu kaybetti carpti vs, en son cumle beyninde kursun cekirdegi bulundu.

Es gecmisim yani nedir, kullanilmasi gereken dil bu mu?

Ayrica Apache, alakasiz kacicak da, tarih bolumunde Hitler'i savunan adamsin, polis terorune karsisin falan nasil oluyor anlamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...