MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 eldar said: Bazı yazılan mesajlar beni çıldırttı resmen. İnsan hakları diye bir şey var, ölçülülük ilkesi diye bir şey var. İhtar ateşi kafaya mı yapılır; en kötü lastiğe ateş edilir. Vahşi batı mı burası silahı var kullanıcak tabi demiş birisi. O zaman sokağa çöp atan birisi görünce zınk diye vursun polis e yoksa nasıl durdurucak adamı! Polise haklı diyenler, belki bir gün dur ihtarını fark etmeyip ense kökününüzden kurşun girdiğinde akıllanırsınız; tabi iş işten geçmiş olur o zaman ama olsun önemli değil. Veya belki arabayı kaptırmamak isteyen oğlunuz vurulur da hak yerini bulur. boktan bi ehliyeti kaptırmamak için koca teşkilati karşıma alacak kadar gözü dönüksem ben, vurulayım tabi. yarın öbür gün aynı gözü dönüklükle daha ciddi sorunlar karşısında neler yapabileceğim belli olmaz çünkü polis orda şüphelenmiş o anki durum ateş etmesini gerektirmiş. Biz bunu tartışırken bile onlarca adam dur ihtarına uymayıp yoluna devam ediyor. Her dur denince durmayan mı vuruluyor da rahatsız oldunuz ben anlamıyorum ki. İhtar ateşi de kafaya yapılmamıştır. Silah kullanmadın herhalde hiç, öyle filmlerdeki gibi nişan alıp attığın yere gitmez mermi kolay değil o kadar. Çok seviyorsunuz olayları abartmayı bu forumda. Olayı sizden dinleyen sanacak ki önünden geçen arabaya polis headshot ı çekti lethal weapon 3 te mi vardı ya öle bi sahne. Şu tekme attığı adam ölen polise de çok şey dediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ben polisin cocugu vurma amacli ates actigini sanmiyorum yine de , kabiliyetsizliği ve egitimsizligi yüzünden becermistir. Benimle aynı liseden mezun ve aynı yastayız zannedersem de tanıdıgım bir insan allah ailesine yakınlarına sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 şimdi bi yerde tvde alt yazı geçti bu adam ölmemiş dur demişle rkaçmış sonra adam bi yere çarpmış ve hastaneye yaralı kaldırmışlar ve kafasında mermi çıkmış sonrada öyle alt yazı geçti uzunca sky turktu sanırsam kanalda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ya kardeşim adam ölmüş hala abartmayın diyosun, abartan abartmış zaten. eğer kurşunun nereye gideceğini bilmiyorsa ateş etmeyecek. polis dur ihtarına uymadı diye adam öldüremez, neyi savunuyosun hala onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 çok kötü bir durum.polisin ates bile acsa gercekten tekerleklere falan ates etmesi gerekirdi. ancak soyle bir gercek var türkiyede insanlar polisi sallamaz olmuslar, çoğu kişinin muhabbetlerinde bile önemli birşeymiş gibi anlatiliyor hatta bu. soyle kactık , soyle rusvet verdik, polisi gordugunde kendine bir ceki duzen vermiyorsan soyle o polisin olayi kalmamis demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 MrMarvelous,o anki durum ateş etmesini gerektirmemiş. yok öle birşey. ateş etmesini gerektiren durumları ilk sayfaya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Llama said: şimdi bi yerde tvde alt yazı geçti bu adam ölmemiş dur demişle rkaçmış sonra adam bi yere çarpmış ve hastaneye yaralı kaldırmışlar ve kafasında mermi çıkmış sonrada öyle alt yazı geçti uzunca sky turktu sanırsam kanalda kafadan mermi yiyince bilinc kendini kapatır,yoksa kafama mermi yedim agaca toslayayım suç polise geçsin tarzında düşündüğünü sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 solaris777 said: abartan abartmış zaten. eğer kurşunun nereye gideceğini bilmiyorsa ateş etmeyecek. ? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 silah in oyle oldugunu bizim degil polisin bilmesi gerekiyor madem bu bole menem bisey niye kullaniyor nerden aliyor o silah kullanma hakkini? yasal degil kullanma nedeni daha ne uzatiyorsunki? her eline silah verilen kisi suphelendigi her anda saga sola ates acicaksa isimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 İşte bu gibi ölümle sonuçlanan olaylar da öyle polisi iplemeyen kesime ibreti alem olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 said: boktan bi ehliyeti kaptırmamak için koca teşkilati karşıma alacak kadar gözü dönüksem ben, vurulayım tabi. yarın öbür gün aynı gözü dönüklükle daha ciddi sorunlar karşısında neler yapabileceğim belli olmaz çünkü polis orda şüphelenmiş o anki durum ateş etmesini gerektirmiş. Biz bunu tartışırken bile onlarca adam dur ihtarına uymayıp yoluna devam ediyor. Her dur denince durmayan mı vuruluyor da rahatsız oldunuz ben anlamıyorum ki. İhtar ateşi de kafaya yapılmamıştır. Silah kullanmadın herhalde hiç, öyle filmlerdeki gibi nişan alıp attığın yere gitmez mermi kolay değil o kadar. Çok seviyorsunuz olayları abartmayı bu forumda. Olayı sizden dinleyen sanacak ki önünden geçen arabaya polis headshot ı çekti lethal weapon 3 te mi vardı ya öle bi sahne. Şu tekme attığı adam ölen polise de çok İyi zırvalamışsın, insan öldürülmesi gereken bir durum mu bu elini vidanına koy söyle. Hiç gerçek silah kullanmadım ama yere doğru ateş etmekle kafa hizasına ateş etmek arasında bir fark vardır herhalde. Kaldı ki yanlışlıkla vurulsa bile suçu ortadan kaldırmaz bu. Ayrıca merak ettim baban polis falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Dur ihtarina uymamis , barikat ile de durdurulamayan birisi herhangibi biri mi oluyor polis icin anlamadim , camdan silah cıkartıp polise ates mi etmesi gerekir polisin ates acmasi icin? burda polisin adamın kafasına ates acmasını savunmuyorum hicbir sekilde yanlıs anlasılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 MrMarvelous,olayda ölen kişi babandı..dayındı..annendi yada böle sevdiğin bir yakının olsaydıda yine aynısını söleyebilseydin çok istiyorum şu an bir yakınının polis tarafından benzer bir şekilde öldürülmesini. yada senin benzer bir durumda vurulup felç fln kalmanı helal olsun dersin bu bize ders olsun dersin bundan sonra polisi ciddiye alın ey halkım dersin bizde dinleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 daverc said: Dur ihtarina uymamis , barikat ile de durdurulamayan birisi herhangibi biri mi oluyor polis icin anlamadim , camdan silah cıkartıp polise ates mi etmesi gerekir polisin ates acmasi icin? evet,kanunlar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Eeee dogmeat ama işi kişisele vuracak kadar çirkefleşecekseniz işimiz var. Bende senin sizin, sülalecek acılar içerisinde kıvranarak ölmenizi istiyorum o zaman mentaliten yüzünden. İnşallah yarın gün doğumunu göremez soyunuzdan kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ozaman kanunlar cercevesinde ceza almasini dielrim fakat o aracın nasıl durdurulması gerektigini anlamadim , yaktının bitmesini veya herhangibiyere carparak kendi disinda baskalarinin canını da tehlikeye atmasınımı beklemek gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 btw, ehliyet kaptirip sonra trafige cikan, ayni sekilde uyusturucu kullanip alkol alip trafige cikan insanlarin yaptiklari kazalarda KATİL olduklarini biliyorsunuz sanirim? burda vurulan eleman benden 1 yas kucuk, ama hem suclu hem guclu tribi var ortada. bu herif icip icip gelip benim arabama carpsa, tamponu alir elemana monte ederim ben. hayallerini de yiyyim ablasinin once adam olmasini ogretseymis kardesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yani 2 defa alkollu surmus yakalanmis 3. defa yakalanmak istemiyor. Polis barikatina dogru dumduz geliyor ve dur uyarisina uymuyor Su maddeye bir daha bakalim G) Vazife esnasında polise tecavüze veya karşı koymağa elverişli aletlerin ve silahların teslimi emredildiği halde emrin derhal yerine getirilmeyerek karşı gelinmesi veya teslim edilmiş silah ve aletlerin zorla tekrar alınmasına kalkışılmışsa; Vazife esnasinda polise karsi koymaya elverisli alet araba oluyor burda. Ki buna herkes katilir saniyorum, adam barikatin ustune dogru suruyor. Polisin vazifesi de arabayi durdurmak. Ha evet kafaya mermi degil, tekeri vursalar, adam gene kaza yapsa kac kisi polisi savunur kac kisi adami? Sahsi fikrim, alkollu araba suruyomus, daha kotusu olsa daha kotusunu hakederdi derdim. Alkol alip araba surenlerin hic bir savunmalarinin oldugunu dusunmuyorum. Isterlerse hakli olsunlar, tum haklarini alkol alarak ictikleri yerin kapisinda birakmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 mesela baska bir dur ihtarina uymadi haberi. dur ihtarina uymadi buna da aynisini diyecek misiniz? bu eleman gidip bi aileyi yok etse, nezarete girip ciksa hapis bile yatmasa allah belani versinler ucusmiycak miydi havada? once insan ol, sonra kanunlara saygili ol ondan sonra duygu somurusu yap hala gerekliyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bana ole bi polis söyleyinki saçma sapan olaylara sinirlenmesin. bana öyle bi polis söyleyin ki adam gibi adam olsun haraç yemesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 MrMarvelous a tekme atan polis konusunda katilmiyorum. ancak burada durum biraz farkli... onun gorusude gayet mantikli bana kalirsa. barikatlari asmak ne demek arkadasim yani dur ihtarina uymadin gencsin kacarim dedin tamam...polis birakmadi seni kovaliyor hala kaciosun e belki ekerim dedin tamam...onunde barikat var onu da asmaya calisiyorsun...o kadarda uzun boylu deil. polisin bilerek yaptigini sanmiyorum ve suclu bulunmayacagindan eminim. ancak bu haraketi tasvip ettigim anlamina gelmiyor halkin da ders almasi laizm kimi durumlarda polisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Hah destek geldi sonunda :D Polisin yetkisi yok polisin yetkisi yok. Var işte, kendi hayatını da karartmayı göze alarak kullanmış bu yetkisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 allah rahmet eylesin, tam bi "ne şehit oldu ne gazi" durumu.. efenim öncelikle polisin ateş etmesini *(bu gibi bir durumda silah kullanmasını diyelim, yanlış anlaşılma olmasın. yoksa kişinin canına kast edecek bir sillah kullanımı elbette yanlış doğru bulmakla birlikte, amerikan filmlerinden fırlamış bir headshot olayını -haliyle- tasvip etmiyorum. fakat -silah kullandınız mı bilmem ama- direk kafaya ateş edilmemiş gibi geliyor. büyük ihtimalle mermi bir yerden sekmiş (mesafeyi bilmeden konuşuyorum, ona dikkat edelim) keza merminin kafatasında kaldığı durum için 'merminin sekmesi' bir açıklama olabilir. tabii çocuk oldukça kalın kafalı da olabilir, çocuğun yaptığı eylem için oldukça mantıklı bir açıklama getirebilir bu.. oldukça konu dışı diğer yandan -tartışılan konudan bağımsız- çocuklarına yaşarken sahip çıkmayıp sonradan çocukları çok değerliymiş gibi ağlayan ana-babalara "biyolojik ebeveynlik anne babalık demek değildir" ve "çocuk yetiştirme 101" gibi basit dersler verilmesini temenni ederim. çünkü sadece para dağıtarak anne-baba olunamıyor. alkollü araç sürmesi de ayrı bir rezalet ya, o konuya fazla girmiyorum burada. başka bir zamana inşallah [aynı minvalde alkollü araç sürerken kaza yapıp (neyseki sadece kendisine zarar veren) ölen ve sırf babaları medyaya yakın ensesi kalınlardan olduğu için ertesi gün gazetelerde sürmanşetten; dilara'nın hayalleri uf oldu gibi haberlerle duyrulan olaylara da tepkiliyim.] böle bişiler edit:*'lı parantezi ekleyiverdim. that's all folks! Nothing to see here, move along . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 THARKAS said: MrMarvelous a tekme atan polis konusunda katilmiyorum. ancak burada durum biraz farkli... onun gorusude gayet mantikli bana kalirsa. barikatlari asmak ne demek arkadasim yani dur ihtarina uymadin gencsin kacarim dedin tamam...polis birakmadi seni kovaliyor hala kaciosun e belki ekerim dedin tamam...onunde barikat var onu da asmaya calisiyorsun...o kadarda uzun boylu deil. polisin bilerek yaptigini sanmiyorum ve suclu bulunmayacagindan eminim. ancak bu haraketi tasvip ettigim anlamina gelmiyor halkin da ders almasi laizm kimi durumlarda polisinde. Yok öldürme yetkisi olan polisin bile başı ağrıyor ölümlü olaya karıştı mı... Suçsuz bulunma şansı çok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 said: Polisin yetkisi yok polisin yetkisi yok. Var işte, kendi hayatını da karartmayı göze alarak kullanmış bu yetkisini. herkesin herşeye yetkisi var o zaman. herkes kendi adaletini sağlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar