Kartan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Barikata gelene değil,geçene ateş açmışlar heh.Bir an komik geldi bunu demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 19 sayfayı okumadım tek tek ama savunduğum birşey var.. 1. Polis olmayı zorlaştıracaksın yani bir bok olamayan polis olamayacak. 2. Polisin yetkilerini arttırıcaksın Amerikada nasıl it gibi korkuyorlar polisten gidip gören varsa aranızda şahit olmuştur.. Dur ihtarına uyma polislerin üzerine sür arabayla kovalamaya sebep ol barikatları aş.. Allah Rahmet eylesin ama.. ama yani Biraz empati kuralım o adam katilde olabilirde pkk lıda olabilirdi polisten kaçmak için sebebin varsa kaçarsın Babasıda peşini bırakmayacakmış ehliyetsiz oğlunun altına araba verirken niye peşini bırakmış oğlunun.. Tekrardan allah rahmet eylesin geride kalanlara başsağlığı.. Tabi bir ihmal kasıt varsa cezalandırılmalı ama birşey çıkmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 cocugu durdurmak için biraz daha takip biraz daha barikat diyenlere sesleniyorum.. Bu polis gercek suclu ile böyle tipleri nasıl ayıracak birbirinden daha fazla barikat niye kursun.. O adam kovalamacaya devam etse park halindeki arabanıza vursa kacarken bu sefer cekin vurun ne kovalamacası diyeceksiniz.. Sokakta coluk cocuk var hiç kucuk kuzneınız yiğeniniz yokmu o adam kaçarken onlardan birini altına alsa ne olacak istemeden yapsa yanlışlıkla acaba o polis haklı olurmuydu öldürmekte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ya elemanın ehliyetı yok arkadaşlar arabaya bindiği an suç işliyor bunları görmüyorsunuz çunkü ezberlemissiniz birşeylere karşı gelince kendinizi muthis havalı cool karizmatık sanıyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 eheh.. karışıklık.. tabii kaos güzel bişi. neyse. arada birileri "ama amerikanyada helikopnterilen kovalıyorlar ve ateş açmıyorlanr" demiş..kendisine polis çevirmesi sırasında arabadan inip memura "nooluyo memur bey, bi sorun var?" demesini öneriyorum. amerikanya dediğiniz yer polislerin şüpheli gördükleri kişiye ateş edip, şarşör değiştirip ateş etmeye devam ettikleri bir yerdir. araç takibi esnasında ateş edilmemesinin sebebi henüz şehiriçinde pickup üstü taramalı konspetinin kullanılmaması olarak açılanabilir.yoksa emin olun onu da kullanırdı. ama gavur bu, yapıyor adamlar. seneye falan onu da görürüz belki polislerden biri tutuklandı bu arada. yani hukuk(bkz. kati şekilde işe yaramayan ama olması gereken şeyler) kuralları gereğince ne gerekiyorsa yapılacak. ateş eden polisler (evet 2tane bunlar)tekerleğe ateş ettiklerini söylemişler (bak burada bi parantez içi gerekli, taaa 3.-4. sf'de aynısını söylemiş olmam gerek. eğer bu ülkede polisler o ellerindeki -kıytırık- tabancalar ile hareket halindeki bir araç içinde ön koltukta oturan birisini [cipin içinde arka koltukta biri otuyorken hem de] hedef alıp, ateş edip bir de üstüne üstük head shot ile vurabiliyorsa artıkın türkiyeye bir ctu kurmanın jack bauerler yetiştirmenin vakti gelmiştir. bir john mclane gibi öküzcan mesafeden sınır tanımadan helikopterin yan tarafında duran tele ateş edip, silahın tek mermisi ile helikopter düşürebilen adamlar TC'nin de hakkı!) efenim diğer yandan bu garibanın kendi salaklığı yüzünden ölümüne sebebiyet vermesinin tek iyi yanı bizim haklarımızı öğrenmemiz olmuştur. tabii hukuka(bkz. kati şekilde işe yaramayan ama olması gereken şeyler) göre haklarınız olan şeyleri gerçek hayatta birebir uygulamamanız konusunda da kulağımızı bükmüştür. (misal sokakta polisin sizi çevirip üst araması istemesi etc.) ayrıca suçüstü hedesi kanuna göre farklı değerlendiriliyor. bilakis "adamın ehliyeti yok işte suç! işte!" dediğiniz olaydan polisin an itibariyle haberi yok misal. sadece dur ihtarına rağmen, bariyerlere rağğmen durmayan bi adam var ortada. (e haliyle durmazsa bi şekilde durduruyorlar) bana sorarsanız o mesafeden adamı vurana adama ben madalya veririm. ama karışıklık olmasın; kanunları ben düzenlemiyorum, yazmıyorum. yasaya göre neyse o olmalı ise sonuçta o çerçevede değerlendirilmeli olay. bana göre doğru, kanuna göre ihlal.. bana göre şimdi sıkıntı yok, ama yusufa göre (ki yusuf korku oluyor) yarın öbürsü gün başka bir ihlal daha olabilir ve o ihlal bana göre de yanlış olabilir. kısaca böle karışık bişiler.. ehehe.. karışıklık.. tabii kaos güzel bişi.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 "bana göre doğru, kanuna göre ihlal.. bana göre şimdi sıkıntı yok, ama yusufa göre (ki yusuf korku oluyor) yarın öbürsü gün başka bir ihlal daha olabilir ve o ihlal bana göre de yanlış olabilir. kısaca böle karışık bişiler.. " Bilmemkaç sayfa tartışmamın sebebini şurada özetlemişsin. Ben de noktamı koyayım artık çünkü sıkıldım. Ehliyeti alınmış çocuğuna cipin anahatarını veren baba da, yeterli eğitimi vermediği polisinin beline silahı koyan devlet te suçlu burda. Hukuk ikisini de dikkate almayarak şu durumda şöyle olur demek zorunda olduğu için de mevzu kaosa bağladı hafiften, durum böyle özetle. Gerçi ben de çocuğu savundum, polise yüklendim zannedilebilir. Çocuğun işlediği suçtan çok polisin işlediği suça "yüklenmemin" tek nedeni yusuf arkadaşımızdır. bu yusuf sadece benim kendi adıma değil, arkadaşlarım, ailem, ve sizin adınıza da geçerlidir. Burada bir gün biri (ki anlatanlar da olmuş benzer olaylar) polisin ihtarını duymadı diye cop yese, daha da kötüsü kurşun yese hepimiz üzülürüz. Bu tür olayların olmaması gerekiyor dememe gerek yok herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Polis DUR diyorsa duracaksınız, durmadıktan sonra herşey olabilir çünkü potansiyel HERŞEYsiniz. Uyarı ateşi sonrası direk öldürmeye ateş eder veya etmez o polise kalmış birşey yani adam barikata dalıp aracı patlacak da olabilir. Kısacası : POLİS,JANDARMA, ASKER DUR DEDİĞİNDE DUR! Benzer olay bizim Irakta başımıza geldi. Korumalarımız aynı araba 3-4 kez sokaktan şüpheli! geçince adama dur mur demişler adamda eli silahlı birileri bağdatta dur diyince haliyle durmadı. Ateş açtı korumlarımız ama Allahtan sadece yaraladılar daha sonra adam ve ailesi ile anlaşıp tatlıya bağladık. Ölseydi Bok yoluna gitmiş olacaktı ve muhtemelen akrabalarıda bize ateş açacaktı falan filan ama orası savaştaki Irak burası Türkiye tabi böyle bi fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 buradaki bazı arkadaşlar polis devleti kurup takılsınlar be yahu, çok eğlenirler, eminim. hey yarabbim. herkesin lobundan bir sıkış geliyor. bu ülkedeki vatandaş, suç işlememiş, herhangi bir vatandaş, sokakta gecenin bir yarısı karşılaşabileceği alelade bir başka vatandaştan korktuğundan daha çok, görebileceği üniformalı alelade bir polisten korkuyorsa, ortada eşegin götü kadar bir sorun vardır. bir de ölen gencin pozisyonu üzerinden tartışmışsınız ya, artık hiçbir şey diyemiyorum gerçekten. genç x ise, y kadar üzülen; genç z ise, p kadar üzülen duygusal vatan evlatları sizi gidi. bir de tartışılması gereken buradaki olay değil, ki siz bir hayli tartışmışsınız, niyeyse? medyanın herhangi bir olay üzerine sıcağı sıcağına verdiği ayrıntıların-verilerin ve hatta konu bağlamlarının 1/3'ünün bildiğin yalan, 1/3'ünün hayal ürünü, geri kalan 1/3'ünün de doğru cümlelerin değiştirilmiş biçemleri olduğunu öğrenemediniz mi bu kadar senede bu ülkede? nerede yaşıyorsunuz, dominik cumhuriyeti mi? dominikliler açmışlar bir taraflarını gülüyorlar size allah sizi inandırsın. yani, ortadaki olguyu tartışacağınıza, bu olgunun sizin alıcılarınızda çağrıştırması gereken başka şeyleri tartışmanız gerekiyor; akıllı, okuduğu varsayılan ve bilgiç sıfatlarınız gereği. bu olguyla hiç bağdaştırmadan, direk yasayı tartışmanız gerekiyor; "hangi polis vurdu", "ölenin statüsü", "neyle vurdu", "neden vurdu" gibi konu bağlamlı şeyleri tartışırsanız, beyniniz iki arpa boyu yol ilerleyemez. bu ülkedeki "polis" kavramını tartışmanız gerekiyor. ha, bakın bi de şu var, komik biraz: bildiğiniz gibi ırak'ta halen fiilen süren bir iç savaş var; bazen artıp, bazen azalan şiddette süregelen. orda da günaşırı kontrol noktalarından yanlışlıkla da olsa pas geçenlere sıkıyorlar böyle, bildiğin sıkıyorlar hacı fışfış. aaa, dur lan olmadı bu. burası türkiye idi di mi, çok pardon, çok.(ay, bu mesajı atarken, absolut da bir mesaj atmış ve ırak'ı hatırlatmış yine sanırım. lakin anlamadım, bunu pozitif bir veri olarak kullanmış; gülsem mi, ağlasam mı karar veremedim. "analojide sıçıştan kurtulmanın yolları 103" dersi iyi gelir belki, tavsiye olsun bu da.) şimdi neymiş? böyle güncel, bol magazin marmelatıyla birlikte ortaya serilen vakaları, ki özellikle içinde "ölüm" gibi "ciddi" ele alınması gereken bir mefhum varken, tartışmadan evvel bir besmele çekmek gerekiyormuş. salt olguyu anlamak için bir süre ortalığın durulmasını beklemek, sonra süreci izlemek gerekiyormuş. ah ama, genelde bu vakaların geri kalan süreçleri medyada pek ilgi bulmaz. yeni bir vaka gelir önlerine, onu magazinleştirirler. medya ne derse odur zaten, birileri de toplanır böyle, bir yandan durmadan "münferit" sıfatıyla, altındaki dinamiklerden bihaber şekilde çeşitli olayları tartışır, tartışır ve tartışır. sonra yarın olur, maç filan izler. hayat öyle/böyle/şöyle vapurlar felan eşliğinde gider ve gelir. ne demiz atalarımız, medium is the message. ay neyse, uykum varmış benim, yatim. bir yüzünüzü gözünüzü filan yıkayın, yenilenin bi, beyne filan kan gitsin, iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Polisin yaptığını eleştiren arkadaşlar neden DUR ihtarına uymayıp kaçan genci eleştirmiyorlar hiç? Evet polis arabayı durdurmak için tekerleğine sıkabilirdi ve belki sıktı da ama o ateş esnasında bilerek veya bilmeyerek genç vuruldu. Bu arada kafasından vurulması çok az ihtimal değil çünkü kafa hariç heryeriniz zaten kaportanın arkasaında yani karnına gelecek veya koluna gelecek kurşsun zaten ya kaportada takılır yada öldürücü etkisini kaybetmiş olur. Peki en başta o genç durmuş olsa hatta durmayı bırakın kaçak trafikte araç kullanıyor olmasa bunları tartışıyor olurmuyduk? Daha doğrusu ben polis kadar hatta daha fazla o genci sorumlu tutuyorum olanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 bence genç arkadaş asılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 LiquiD ne güzel söylemiş diyorum, önceki mesajımı tekrar hatırlatıveriyorum: Çocuğun ve polisin suçu olarak değerlendirmeyi bırakıp olayı, silahı polisin eline veren çoğunluğu düşünmek lazım biraz da. Niye ülkemizde polis rüşvet alıyor, niye almakta bir sakınca görmüyor, niye polisin rüşvet almasını normal karşılıyoruz, niye Festus Okey olayında Taksim'de esnaf kalkıp adamın ölümü üstüne düşünüp hesap soracağına "Polis burada asayişi sağlıyor, rahat bırakın 'adamcağızları'" diye eylem yapıyor? Niye ben ve etrafımdaki insanların da büyük bir çoğunluğu (küçüğü büyüğü hepsi) hiç bir kusuru olmamasına rağmen polis tarafından çevrilince "hay anasını satıyım, sçtık" diye düşünüyor? Niye hala doğru düzgün eğitim almadan polis olunabilirken ve polis dediğimiz meslek sahibi insanları denetlemesi bu kadar zorken onlara sömürebilecekleri ve kötüye kullanabilecekleri çeşitli yetkiler yüklüyoruz? Liste uzar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 gence sucsuz diyen yok zaten absolut al hapse at, yargila 10 sene ceza ver, nebilem ulkeden sur ama kafasina kursun sikma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 kartan,varsayımlar gerçekten yersiz.gitmiyor bir yere. hiçbir anlamı yok aynısı senini çinde geçerli seni akıllı coool gellidus 19 sayfa bnoyunca senin savunduklarını savunanlar oldu keşke okusaydın benim arabama,dediğim gibi benzer durumlardaki bir çocuk çarptı arabamda büyük bir hasar vardı ve 1 ay boyunca kullanamadım arabayı noldu ama..vurmadım ben kimseyi abso,dur dediğinde durmak evet akıllıcası...ama dur denilince durmadı diye polisin silahına davranma şansı yok hakkı yok bakın bu kadar anlamıyorsunuz çünkü okumuyorsunuz DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. DUR İHTARINA UYMADI DİYE POLİSİN ATEŞ ETME YEKTİSİ YOK. polis suç işledi. nokta. said: Polisin yaptığını eleştiren arkadaşlar neden DUR ihtarına uymayıp kaçan genci eleştirmiyorlar hiç? abso bunun geyiği 20 kere yapıldı allahaşkına dönde eski sayfalara bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 2 polismis bide bitanesi havaya uyari atesi acarken diegri direk arabaya ates etmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 abi o zaman hakemin dudugunu duymadi diye kirmizi kart gören İLHAN MANSIZ da magdur? chelsea macinda belki o da gol atacakti? lanet olasi hakem. mac tekrar edilsin, ornek tesgil eder bu dava o maca. LAYLALALAY LAY LAYALALAY LAY LAYLALA LAY LAY İL HAN MAN SIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Polis barikatından kaçarsa vurulmayı göze almış demektir. Terörün bu kadar riskli olduğu bir yerde ne yazık ki polise neden tabanca verildi, yok polisin vurma yetkisi yok diyemeyiz. Poliğs DUR demiş araç kaçmış, barikat kurulmuş uyarı ateşi yapılmış araç hala devam etmiş. Ne yapıcaktı polis filmlerdeki gibi kaputa atlıyıp mı durduracaktı. Şöförü etkisiz hale getirmek için ateş açmış. Hareket halinda araç eğer ateş edilecek hale geldiyse ne yazık ki kıçından vurdu kafasından vurdu deme şansımız yok. Anlık saniyelik birşey, belkide gövde kısmına nişan aldı polis ama genç eğilince kafasına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 gastede aldim baktim tamamen dedigim gibi duygu somurusu var, polisin ne anasi ne babasi kalmistir su an. aracta bulunan tursun'un arkadaslari, 20 yasindaki atilla dogan ile emre okcelik gozaltina alinarak karakola goturuldu. okcelikte 59, doganda 147 promil alkol cikti. Tursun ve 2 arkadasinin gece boyunca 3 mekanda eglenip akol aldiklari ogrenildi. TUrsun'un surucu belgesine gecen haziran ayinda, alkollu arac kullanmaktan 2. kez yakalandiginda 2 yil sureyle el konuldugu anasildi. Arkadaslari ifadelerinde, Baran TUrsun'un 3. kez yakalanmamak ve babasindan korktugu icin kactigini soyledi. Ayrica aracin muayene zamaninin da gectigini belirlendi. e bu herifin trafige cikmasi yasak oglu yasak, gorgu tanigi var uyari atesinin direkt olarak araca yapilmadigi hakkinda. balistik raporlar gosterir sonucu. ama ilhan mansiz'a yazik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Absolut said: Polis barikatından kaçarsa vurulmayı göze almış demektir. Terörün bu kadar riskli olduğu bir yerde ne yazık ki polise neden tabanca verildi, yok polisin vurma yetkisi yok diyemeyiz. Poliğs DUR demiş araç kaçmış, barikat kurulmuş uyarı ateşi yapılmış araç hala devam etmiş. Ne yapıcaktı polis filmlerdeki gibi kaputa atlıyıp mı durduracaktı. Şöförü etkisiz hale getirmek için ateş açmış. Hareket halinda araç eğer ateş edilecek hale geldiyse ne yazık ki kıçından vurdu kafasından vurdu deme şansımız yok. Anlık saniyelik birşey, belkide gövde kısmına nişan aldı polis ama genç eğilince kafasına geldi. 147 promille kursuna gerek yok ki zaten o arabadakilerin olmesi icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 yolcunun degil soforun alkollu olmasi yasak icki icen kimse arabaya binmesin o zaman oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 3 mekan gezmisler yahu, hepsi de alkollu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ya su haberi okuyun allaskina, "ehliyetini kurtarmak isterken canindan oldu". Adamin sanki haksiz olarak ehliyetine el koyacaklardi hakkini ariyordu adam, tovbe. Hurriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 said: lafa bakarmısınız bu işin peşini bırakmayacağım demiş babası,beyefendi siz önce oğlunuza kanunlara ve kanun sağlayıcılara karşı saygılı olmayı öğretseydiniz,daha önce alkollü olarak yakalanan oğlunuza cipi vermeseydiniz,alkollü bir şekilde sade bir vatandaşı öldürseydi ne hissedecektiniz.polis suçsuz bunun gibi diyorum ben de, hem suclu hem guclu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 o polisleri alıp dövmek lazım ama olaya şu gözle bakmak lazım nasıl o polis ateş ettikten sonra o kurşun isabet etmeyebilirse, aynı şekilde bu çocuk da polislerden kaçma fantazisi üzerine o hızda başka biriyle şansına kaza yapmamış bence o da birilerini öldürme riskini üzerine almış (zira ehliyeti de alınmış) eğer ki o çocuk polis ateş etmeden jipiyle birine çarpıp onu öldürse lanetler yiyen o çocuk olacaktı. Ha ama polisin bunu yapmış olması daha korkutucu ve kabul edilemez çünkü polis dediğin kişi bizi koruması gereken kurumun çalışanları öldürmesi gereken değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Adam belli zengin bir ailenin cocugu. 2. kez alkollu arac kullanmantak ehliyetine el konuldugu soyleniyor, fakat hepimizin bildigi uzere %99.9 oranla polisleri bir corbaya kandirabiliyoruz. Kac kere yakalanmistir aslinda o adamda, 2 tanesi yanlis polise denk gelmis iste. Polis dur diyecek durmayacaksin, barikat cekecekler tinlamayacaksin oh pasama bak. Abso babanin dedigi gibi napsin polis kaportaya mi atlasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar