Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isim değiştirme??

ohyeah

Öne çıkan mesajlar

WoW'u bıraktığıma hergün "İyi yapmışım yavaş yavaş KO'ya dönüyodu." diyebiliyorum artık :) FOR THE HORDE diye barırken allyların BC sonrası Horde'a geçmesi lvl çıtasının yükseltilmesi transfer falan herşeye he dendi. E nick değiştirme nedir yahu? İlk sayfadaki arkadaşa katılıyorum yakında parayla buff satar bunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

_Rion_ said:
WoW'u bıraktığıma hergün "İyi yapmışım yavaş yavaş KO'ya dönüyodu." diyebiliyorum artık :) FOR THE HORDE diye barırken allyların BC sonrası Horde'a geçmesi lvl çıtasının yükseltilmesi transfer falan herşeye he dendi. E nick değiştirme nedir yahu? İlk sayfadaki arkadaşa katılıyorum yakında parayla buff satar bunlar...

sanki böle wow a karşı bi özlem varmışta "ama yok yiğitliğe b.k sürdürmem dönmicem" sıkıntısı var gibi sezdim ama hadi bakalım ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de iyi olmuş bir özellik. Farmerlar scammerler yararlanmasın dersek hiçbir şeyin eklenmemesi gerekir şu oyuna. Lonca bankaları açıldığında üç beş vurguncu çıktı diye o yenilik eklenmese miydi? Biraz geniş açıdan bakmak gerek bence.

Oyunu epeyce önce bıraksam da wow bence hala doğru yolda ilerliyor. Hele ki wotlk geldiğinde en az 1-2 milyon daha oyuncu gelir ki inanılmaz bir başarı bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Harbiden scammer ne ya :D.

Hayatımda scammer görmedim, guildimden 1 kişininde gördüğünü duymadım. Yani malzeme-craft lazımsa guildin var, yok guildin o durumda değilse her serverın imba guildleri var. Onlardan birini tüm guildin için destek guildi kabul edersin. Onların guild crafterına yaptırısın herşeyi. Yoksa 5g ucuza yaptıracam diye ne işiniz olur elalemin adamıyla hiç anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

blizz'e yüklenmek için bahane arıyormuş herkes :)
nick değiştirmek gayet masumane bir yenilik bence, sanki millet migrate ederek değiştiremiyordu da simdi ilk defa böyle bişey gelmiş gibi şaşırmışsınız.

ben migrate ederken değiştirmemiştim ama pişmanım en kısa sürede değiştirebilirim. tee ne zaman arkadas uydurmustu nickimi, aklıma baska bişey gelmediği için koymustum ama hiç begenmiyorum değiştiricem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...