Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sweden Rock 2008

Werewolf

Öne çıkan mesajlar

Line-upa gel yarabbi:

BLUE ÖYSTER CULT
TESLA
ULI JON ROTH
CARCASS
SABATON
HAVANA BLACK
SAXON
MINISTRY
HENSLEY/LAWTON & LIVE FIRE
THE BLUES BAND
DARE
LIZZY BORDEN
SHAKIN' STREET
MUSTASCH
ASTRAL DOORS
BONAFIDE
VOLBEAT
AXEWITCH
NEGATIVE

Judas Priest'le Van Halen da gelecek diye dedikodular dönüyor, gerçek olursa efsane olur.

http://www.swedenrock.com
Sosyal ağlarda paylaş

Kadro mükemmel de, Carcass'ı bence babacan amcalarımız dışlayacaklar "Iy lan bunlar gırayndkorun yaratıcılarından, öyle müzik olmaz olsun böhüeğ." diye. Yok kimseye lafım yok, Carcass Wacken'da da çıkacak sanırım, oraya daha bir yakışacaklar bence, birkaç reunion eden grupla birlikte. Ama tam oldies olmuş ha, mükemmel fest'e benziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Blue Öyster Cult ziyadesiyle babatorik bir grup yahu (babatorik ne lan ahaha) ama işte vokal pek kalmadı maalesef.
Astronomy'nin 1970 küsür kaydıyla 2005 kaydı arasındaki dağlar gibi farkı görmek için yutubdan nasiplenebilirsiniz en basidinden =P
Carcass'ı görmemişim ben. Swansong'tan Heartwork'ten çalarlarsa problem olacağını sanmıyorum =) Eskilerden çalarlarsa problem çıkabilir ama ehehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Tomambas said:
Van Halen?O dedikodu noldu peki bilgisi olan var mı?David Lee Roth ve Eddie Van Halenın oğlu gelmiş gruba.Amerakiada turnedelermiş şimdi.

aha van halen fanı gördüm sevindim

dave geldi oğlu geldi bayadır turnedeler.. youtubedan bakabilirsin kuzey amerika turnelerine.. philedelphia çok güzel konser.. :)

Bunun dışında çok iyi bir organizasyon.. ayı ve leş metalden uzak... inşallah CRASHDIET de çıkar da gözümüz gönlümüz açılır

Van Halen gelirse tam OWNAGE festival gidilesi yani..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...