Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Line-upa gel yarabbi: BLUE ÖYSTER CULT TESLA ULI JON ROTH CARCASS SABATON HAVANA BLACK SAXON MINISTRY HENSLEY/LAWTON & LIVE FIRE THE BLUES BAND DARE LIZZY BORDEN SHAKIN' STREET MUSTASCH ASTRAL DOORS BONAFIDE VOLBEAT AXEWITCH AVATAR NEGATIVE Judas Priest'le Van Halen da gelecek diye dedikodular dönüyor, gerçek olursa efsane olur. http://www.swedenrock.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 summer rock okudum ne alakaysa..ağlayacaktım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 wacken döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Öyle çok çok büyük tek grup bile yok şunların arasında bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Öyle über de bi lineup yok hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Vokali artık iptal gerçi ama kapı gibi BLUE ÖYSTER CULT var orda /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 carcass? ilgimi çeken tek grup orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Kadro mükemmel de, Carcass'ı bence babacan amcalarımız dışlayacaklar "Iy lan bunlar gırayndkorun yaratıcılarından, öyle müzik olmaz olsun böhüeğ." diye. Yok kimseye lafım yok, Carcass Wacken'da da çıkacak sanırım, oraya daha bir yakışacaklar bence, birkaç reunion eden grupla birlikte. Ama tam oldies olmuş ha, mükemmel fest'e benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 saxon var bi de...yok ya burda olsa da gitmem.bi tane şöyle babatorik grup olacağıdı. edip: sitede judas yazıyor.olmuş o zaman evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Blue Öyster Cult ziyadesiyle babatorik bir grup yahu (babatorik ne lan ahaha) ama işte vokal pek kalmadı maalesef. Astronomy'nin 1970 küsür kaydıyla 2005 kaydı arasındaki dağlar gibi farkı görmek için yutubdan nasiplenebilirsiniz en basidinden =P Carcass'ı görmemişim ben. Swansong'tan Heartwork'ten çalarlarsa problem olacağını sanmıyorum =) Eskilerden çalarlarsa problem çıkabilir ama ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Judas'la ELO da geliyormuş. Da Coheed&Cambria'nın ne işi var lan orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tomambas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Van Halen?O dedikodu noldu peki bilgisi olan var mı?David Lee Roth ve Eddie Van Halenın oğlu gelmiş gruba.Amerakiada turnedelermiş şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 1- Carcass'tan baska bi bok yok 2- NASIL YA CARCASS TOPLANDI MI SEHIR EFSANESIYDI HANI O? ANNEM. 3- Isvec'e ne hayallerle gitmistim hep boyle sacma sapan festler vardi, guneye inmiyo adam gibi muzik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bu röpörtajda açıklamışlar, aktifler gene eksiklerle falan da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Tomambas said: Van Halen?O dedikodu noldu peki bilgisi olan var mı?David Lee Roth ve Eddie Van Halenın oğlu gelmiş gruba.Amerakiada turnedelermiş şimdi. aha van halen fanı gördüm sevindim dave geldi oğlu geldi bayadır turnedeler.. youtubedan bakabilirsin kuzey amerika turnelerine.. philedelphia çok güzel konser.. :) Bunun dışında çok iyi bir organizasyon.. ayı ve leş metalden uzak... inşallah CRASHDIET de çıkar da gözümüz gönlümüz açılır Van Halen gelirse tam OWNAGE festival gidilesi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Teslayı da unutmamak lazım tabi :D nası grup yok başka penth aa.. ayıpsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Başka grup dememek ayıp tabi de, Carcass evet reunite oldu, ben de görünce inanamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ELO da geliyomuş.. vay anasını... ilk MÖTLEY CRÜE veya VAN HALEN haberinde gidiyorum bitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 lineup berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Def Leppard Whitesnake Testament Joe Satriani Bunlar da geliyormuş zuaaağ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Orda olacağım B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Werewolf said: Def Leppard Whitesnake Testament Joe Satriani Bunlar da geliyormuş zuaaağ. DEF LEPPARD '!?^'+!=+^'!?=^'!+?'^!+='!^?+=!'^=+?!'=?+?!'=^+= '!^?+'!?^=+?'!^=?+'! '!^?+=!'?^=+?'!^=+?='!^=+?'! '^?!+=!'?^=+?!'^=^'!+=?=^?'+!'!?^=+^'!?=!^'+?^'!+ tamamdır abicim oradayım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 OHA OHA OHA! isveçe uçak bileti ne kadar? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 99 euro austrian airlines'da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ne zamandı bu bileti geçtim vize falan kasıyor yaw =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar