Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 şimdi ben üye oldum. 14 günlük beleş oynama sürem fln var. şimdi bende orjinal uo yok? ne yapmalıyım. şuan patch yapıyorum. kopya uo ile girebilirmiyim oyuna beleş account şeyisinden? razorla fln bağlanabilirmiyim yada yoksa patchi bitirmem mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bildiğim kadarıyla elindeki cd'nin orjinal olmasına gerek yok. Önemli olan hesabın geçerli olması. O yüzden, bilgisayarında kurulu UO varsa hemen onla bile oynayabilirsin patchleri yaptıktan sonra. Ayrıca Razor'la girersin ama 3rd party yazılım olarak görülüyo olması lazım; yani yasak olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yaw europaya girdim de deli lag var yaw. başka bi yerde fln mı oynasam kafam karıştı burda da guilde fln girdim direk millet yardım edio:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Evet patchleri tamamladıkdan sonra oyununu oynayabilirsin , en güzel ping i Europa dan alman lazım , haftasonları biraz kötü olabilir ping ler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 hmm biraz sa kötü:) çünkü koşamıyorum resmen.:/ biraz düzelirse yine pek işime yaramaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bir de nerde bu millet yaw. en son 3 sene önce fln girmiştim osiye brit bankada yürünmediğini hatırlıorum kalabalıktan. şimdi nerde bu insanlar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar