Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

naptın sen maynard?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
chuha said:
bosphorus said:
bunu da müzik die dinliolar işte..

seni de adam diye dinliyorlar işte...

Polemik yaratmaya kasmayalım bence.

Onun dışında sevmek zorunda değilsiniz bi müziği,ama "bunuda müzik diye dinniyolar işte" demek direkt olarak başkalarına saldırmak demek.Kötüyse video,bence bişeyler söylemekten kaçının.Sonu olmayan bi tartışma başlıyo sonra.
Mesaj tarihi:
@korax

chuhanın hesabı açıkmış onla ben yazdım;

o tool hakkında bu kadar yüzeysel bir yorum yapabiliyorsa ben de onun gibi yüzeysel bir insanı bu kadar yüzeysel bir yorum yaparım.
Mesaj tarihi:
çok pis cümlede anlam bütünlüğü yakalayamama sorunu vuku bulmuş. neyse artık değiştiremiyoruz da. insanı => insana olacaktı eheh
Mesaj tarihi:
Dev said:
@korax

chuhanın hesabı açıkmış onla ben yazdım;

o tool hakkında bu kadar yüzeysel bir yorum yapabiliyorsa ben de onun gibi yüzeysel bir insanı bu kadar yüzeysel bir yorum yaparım.

O bukadar yüzeysel bi yorum yapmışsa kendi adına yapmış iyide :) sende onun verdiği yüzeysel cevaba aynı yüzeysellikle cevap verirsen senin ondan farkın ne?
Hem renkler zevkler tartışılmaz hiçbizaman ;) çok kötü olabilir,istediğin kadar kötü de sen.O adam onu dinlerken keyif alıyosa bitmiştir.Senin bu bağlamda kötü deme hakkın elbette var,ama bunu da müzik diye dinliyolar işte dersen,dinleyen kişiye saldırmış oluyosun,müziği aşıyo konu.Gerek yok bence böyle şeylere.
Mesaj tarihi:
iyi de konuyu açan benim.tool severim apc severim maynard severim hamdolsun.sadece maynard'ın acaip hallerini buldum koydum.adam da geldi bunları müzik diye dinliyolar dedi...sanki ben maynard aleyhtarı bişeyler yapmak istemişim gibi oldu.
  • Yeni Oluştur...