proggorp Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=qFoWz4fiwCE ahuhahaha!!!!1 daha sonra naptı acaba? bi de bu var 80'lerden: http://www.youtube.com/watch?v=jKXr40gl9_k&feature=related
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bunu da müzik die dinliolar işte..
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 aynı videoyu biri daha koymuş youtube'a. "maynard is a human after all" diye.çok güzel ya:D:D
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 burda da bi zıçışı var: http://www.youtube.com/watch?v=cbLpW86w-oE&feature=related
chuha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bosphorus said: bunu da müzik die dinliolar işte.. seni de adam diye dinliyorlar işte...
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ilkinde bi gariplik var ama donla çıkmış adam
Korax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 chuha said: bosphorus said: bunu da müzik die dinliolar işte.. seni de adam diye dinliyorlar işte... Polemik yaratmaya kasmayalım bence. Onun dışında sevmek zorunda değilsiniz bi müziği,ama "bunuda müzik diye dinniyolar işte" demek direkt olarak başkalarına saldırmak demek.Kötüyse video,bence bişeyler söylemekten kaçının.Sonu olmayan bi tartışma başlıyo sonra.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 oha ama sahneyi terketmemiş değil mi?!
Dev Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 @korax chuhanın hesabı açıkmış onla ben yazdım; o tool hakkında bu kadar yüzeysel bir yorum yapabiliyorsa ben de onun gibi yüzeysel bir insanı bu kadar yüzeysel bir yorum yaparım.
Dev Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 çok pis cümlede anlam bütünlüğü yakalayamama sorunu vuku bulmuş. neyse artık değiştiremiyoruz da. insanı => insana olacaktı eheh
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 kaçarın yok imzam oldun artık...
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bosphorus said: bunu da müzik die dinliolar işte.. Sen müzik diye ne dinliyorsun merak ettim.
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Maynard ı seviyoruz, güzel işler yapıyor. Hata yapar, insan yani... Ama bi de planlı yaptıkları var ki, bikini bandits hedesi mesela... Şöyle ki; çok lame. -_-
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 devoçi kırarım kafanı karışma o adama maynard napıcak abicim hatada yapsın biraz ama ilk vidyoda cidden bi gariplik var
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Dev said: @korax chuhanın hesabı açıkmış onla ben yazdım; o tool hakkında bu kadar yüzeysel bir yorum yapabiliyorsa ben de onun gibi yüzeysel bir insanı bu kadar yüzeysel bir yorum yaparım. O bukadar yüzeysel bi yorum yapmışsa kendi adına yapmış iyide :) sende onun verdiği yüzeysel cevaba aynı yüzeysellikle cevap verirsen senin ondan farkın ne? Hem renkler zevkler tartışılmaz hiçbizaman ;) çok kötü olabilir,istediğin kadar kötü de sen.O adam onu dinlerken keyif alıyosa bitmiştir.Senin bu bağlamda kötü deme hakkın elbette var,ama bunu da müzik diye dinliyolar işte dersen,dinleyen kişiye saldırmış oluyosun,müziği aşıyo konu.Gerek yok bence böyle şeylere.
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 iyi de konuyu açan benim.tool severim apc severim maynard severim hamdolsun.sadece maynard'ın acaip hallerini buldum koydum.adam da geldi bunları müzik diye dinliyolar dedi...sanki ben maynard aleyhtarı bişeyler yapmak istemişim gibi oldu.
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 uzumunu ye bagini sorma demis atalarimiz, muzigi dinle tipine bakma.
Öne çıkan mesajlar