Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell / Bedava Cep telefonu olayı

Sensible

Öne çıkan mesajlar

benım bır arkadaşın annesı ayda 2-3 mılyar arası oduyor onlara hedıye edıyorlar t610 vermişler 3 ay fılan once[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO

Sosyal ağlarda paylaş

birde ben yanıt verim.. geçen gün bu kampanyadan haberim oldu turkcell bayiine gittim konuştum babamın faturası aylık 200 milyon civarı hep dedim o zmn sizde kampayadan yararlanın dediler.. verdikleri telefonlar ise 300-350 milyonluk şeyler.. kampanyanın koşulu ise gelecek 12 ayda konuşma faturasının 59 milyonu geçmesi.

ama bana dedilerki gelecek aylarda bi kampanyamız daha olacak aylık faturası 79 milyonu geçenlere daha kral telefon verecez dediler işte sensible da ondan bahsediyor..
Sosyal ağlarda paylaş

bnm annemin bi arkada$ı var cep telefonunu caldırmı$tı sonra ona ericson T600 geldi , nedeniyse o ayda 500 milyonluk felan konu$ma yapıodu, Turkcell de boyle bir mu$teriyi kacırmamak icin felan telefon yolladı heralde sgfsdffsd[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Benim duyduğum bir kişi seçiyosun ikinizde 59 milyon lira verirseniz kendi aranızda bilmem ne ayına kadar sınırsız para ödemeden 79 milyon verirseniz kendi aranızda bilmene ayına kadar sınırsız para vermeden konuşabiliyosunuz. Ama sanırım bu telsimdi.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Yurt dışında çok popüler bi sistem bu. Kontrakt imzalıyosun. Faturan mesela 50 milyonu geçmese bile 50 milyon ödüyosun. 55 milyon olursa 55 milyon ödüyosun. Yanında beleş telefon veriyolar. Olay bu sadece..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Benim yurtdışına gitmiş bir akrabam demişti. Bu sistem güzel ama paraya sıkışıksanız çok kötü oluyormuş. Bi de şu bizim hazırkart gibi kontürlü sistem hiç bi yerde yokmuş ve çok güzel bi olaymış (doğru bence de)..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...