Sensible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 12 Ay boyunca fatrası her ay 80 milyonu geçenleremi ne öyle bişey cep telefonu veriyorlarmış böyle birşey duydum doğrumu?[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Oha... Babama söyleyim gitsin alsın telefonunu lol. Ne veriyorlarmış?[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yok be bi kampanyası var. aylık 65 milyon veriosun sana bi telefon veriolar 3 saat konushma ve 30 msg bedava fln[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 benım bır arkadaşın annesı ayda 2-3 mılyar arası oduyor onlara hedıye edıyorlar t610 vermişler 3 ay fılan once[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 zamanında 3 tane telefon almıştık Turkcell den :) bu şekilde.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 birde ben yanıt verim.. geçen gün bu kampanyadan haberim oldu turkcell bayiine gittim konuştum babamın faturası aylık 200 milyon civarı hep dedim o zmn sizde kampayadan yararlanın dediler.. verdikleri telefonlar ise 300-350 milyonluk şeyler.. kampanyanın koşulu ise gelecek 12 ayda konuşma faturasının 59 milyonu geçmesi. ama bana dedilerki gelecek aylarda bi kampanyamız daha olacak aylık faturası 79 milyonu geçenlere daha kral telefon verecez dediler işte sensible da ondan bahsediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yalannnn :)[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Yalan 2.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bu telsim'in cep partner ne ayaktır? belirlediğimiz bir numara ile sınırsız görüşme imkanı filan?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Ona bir bedel ödüyosun sonra istediğin kadar konuşuyosun..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Oha... Abi GPRS için kullanırsan o olayı resmen abuse etmiş olursun lol.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bnm annemin bi arkada$ı var cep telefonunu caldırmı$tı sonra ona ericson T600 geldi , nedeniyse o ayda 500 milyonluk felan konu$ma yapıodu, Turkcell de boyle bir mu$teriyi kacırmamak icin felan telefon yolladı heralde sgfsdffsd[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Puhaha doğrudur..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Benim duyduğum bir kişi seçiyosun ikinizde 59 milyon lira verirseniz kendi aranızda bilmem ne ayına kadar sınırsız para ödemeden 79 milyon verirseniz kendi aranızda bilmene ayına kadar sınırsız para vermeden konuşabiliyosunuz. Ama sanırım bu telsimdi.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Yurt dışında çok popüler bi sistem bu. Kontrakt imzalıyosun. Faturan mesela 50 milyonu geçmese bile 50 milyon ödüyosun. 55 milyon olursa 55 milyon ödüyosun. Yanında beleş telefon veriyolar. Olay bu sadece..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yurtdışında 6600 veya sx1'leri 400-500 dolara alıyorlar garantili bu şekilde. aaah aaaah[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Benim yurtdışına gitmiş bir akrabam demişti. Bu sistem güzel ama paraya sıkışıksanız çok kötü oluyormuş. Bi de şu bizim hazırkart gibi kontürlü sistem hiç bi yerde yokmuş ve çok güzel bi olaymış (doğru bence de)..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Kontür rules :D[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar