Yaa birsey sorucam elinizin altinda internet var bu konuda 1milyon tane kaynak var yani 10 dakikanizi almaz boyle birseyi bulmaniz..
Can Dundarin belgeseli var belgeselin kitabi var..
Internete yazdigin zaman korkunc detayli seyler cikiyor yok o sinifta bu kadar kisi vardi sukadar ogrenci bu kadar ogretmen herseyi yaziyor..
Biraz arastiralim ondan sonra bak surda su var o yuzden merak ettim sizin fikriniz ne dersin.. Burda konu hakkinda bilgisi olanlar tartisir..
Ayni sekilde komunist yetistiriyor diye menderes kapatti demekte korkunc bir ezberciligin urunudur malesef..
Arkadaşım amacını anlamadım ki gelmişsin nutuk çekmişsin bana burada. Bak ben orada zaten biraz açıklamışım kafam karıştı, kesin kaynak gösterir misiniz diye. Can Dündar bu konuda tek yorumcu mudur? Petgamber filan mıdır? Can Dündar iyi der bir olaya, başka biri kötü der. Burada da olduğu gibi sen başka birşey demişsin Köy Enstitüleri hakkında başka biri başka birşey demiş. İnternetteki tüm kaynaklar aynı şeyi söylemiyor ki hepsi farklı şeyleri söylüyor.
Ayrıca
''Yaa birsey sorucam elinizin altinda internet var bu konuda 1milyon tane kaynak var yani 10 dakikanizi almaz boyle birseyi bulmaniz..
Can Dundarin belgeseli var belgeselin kitabi var..
Internete yazdigin zaman korkunc detayli seyler cikiyor yok o sinifta bu kadar kisi vardi sukadar ogrenci bu kadar ogretmen herseyi yaziyor..
Biraz arastiralim ondan sonra bak surda su var o yuzden merak ettim sizin fikriniz ne dersin.. Burda konu hakkinda bilgisi olanlar tartisir..''
Şu cümlede hakarettir. Şimdi boşu boşuna polemik çıkıcam konu sapıcak, ikimiz birebirimize düşücez. Özel mesajla uyarsan bir yanlışım varsa memnun olurdum. Neyse böyle işte. Biz konumuza dönelim.
Arkadaşlar gene ikililiğe düştüm. Herkes aynı şeyi söylemiyor. Zaten arkadaşın söylediği şu sözle:
''Ayni sekilde komunist yetistiriyor diye menderes kapatti demekte korkunc bir ezberciligin urunudur malesef.''
2-3 post sonra İdeolojiler savaşına dönecek topik. En iyisi ben yarın şöyle bir sahafları dolaşayim, sahaf muhabbetlerine katılayim. Belki aradığım cevabı bulabilirim. Herkese teşekkürler(:
Ama gene durmayalım düşüncelerimizi yazalım bu topiğe(:
Öne çıkan mesajlar