Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 direk second coming of kira yamato ya hatat biyerde iddea ediyorlardi lacus ile kiranin cocugu bu yuzde yuz diye eleman ANGST i tavana vurmus kiradanda ote mizika caliyo lan!!!! mizika calmaktan daha angst bisey varmidir soraraim surat direk jesus yamato saclar sari ama bakiyoruz hem lacus un babasinin hemde kiranin babasinin saclar sari demekki elemanin sari olmasi normal e sacinada lacus gibi iacayip bisey takmis sesda kira direk cocuklari bu bunlarin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 o yumuşak herif bitiriyo beni ya böle gevşek gevşek işte o benim arkadaşımın kardeşi derken BİŞİ OLURSA GEBERTİRİM ULAN SENI SÜMSÜK moduna girmesi yardı beni misal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 8. bölüm alternatif ending Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Macross Frontier OST 1 Hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 seeder yok kahretsin ya sinirim bozuldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Yarım saat önce nete verildi olur o kadar. PS: 60la falan iniyor iyi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ok buldum tenksu aaa en beklediğim şarkı yok burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 victor, arkadaşım ne demek istiyosun sen. Bizde mızıka calıyoruz o ibibkle birmi tutuyosun şimdi beni.. ıcım gıttı klan vurulunca be.. pey pey pey cok guzel gidiyo yahu. yalnız ne guzel yapıyolar su combatları, izlemeeye doymuyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bu sırada OST manyak ötesi... ama ben nedense Ranka'nın söyleme tarzını daha çok seviyorum (daha az kasıntı geliyor)... Mesela bence "What about my star" şarkısında Ranka Lee > Sheryl Nome ama infinity şarkısıda süper (acaba düet versiyonu çıkar mı ? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 hime-sama e mişel agzina azina vurdu hime-sama nin sonra 3 tane bant yapistirdilar.hastanelik olucak sandim ben. efsane seri olmus.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Regalya said: o yumuşak herif bitiriyo beni ya böle gevşek gevşek işte o benim arkadaşımın kardeşi derken BİŞİ OLURSA GEBERTİRİM ULAN SENI SÜMSÜK moduna girmesi yardı beni misal :) bir o sahne bir de salıncak sahnesi beni dağıttı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 7. bölümde dönüşüm sonrası Cathy'nin midesi bulanınca yaptığı hareket beni benden aldi :> Gay dediğin böyle olucak Edit: Güzel haberler getirdim :> Seikan Hikou single Ranka Lee = Megumi Nakajima Out: June 25, 2008 Track listing 1. Seikan Hikou (星間飛行, Interstellar Flight?) 2. Neko Nikki (ねこ日記, Cat Diary?) 3. Ai Oboete Imasu ka (Deculture Edition size) (愛・おぼえていますか (デカルチャーエディションsize), Do You Remember Love? (Deculture Edition size)?) 4. Watashi no Kare wa Pilot - MISS MACROSS 2059 (私の彼はパイロット, My Boyfriend is a Pilot?) 5. Seikan Hikou (without Ranka) 6. Ai Oboete Imasu ka (Deculture Edition size without Ranka) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Keep'em comin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 10. bölüm streamden izliyorum japon proxy si ile de ... HHAAAYIIIIRRRRR demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 spoiler verme spoiler verme... verme lan !?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Spoiler yok. Benim HAAAYIIIIRRR ım başkası için EVEEEEETTTT olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ehe güzeldi ama birazcık türk filmi gibi oldu bir ara. (:P) yine de iyiydi gayet. :) 10 yalnız digimon'dan mı ithal etmişler o yaratığı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Brera'da tam Jesus Yamato olmuş cidden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 BEn Tori no hito versiyonun final şarkısı olacak zannediyordum. Meğersem bu bölüm içinmiş 10. bölüm Güzel bölümdü özellikle çizimlerini beyendim (hydra mı ne ile karşılaşırken biraz bozuldu gibi ama neyse). Sheryl sahnesinde yüz ifadesi mükemmeldi kızın. Bu sırada Alto'nunda marifetlerini öğrenmiş olduk heheh. Bu sırada anidbde best new coemr ödülü verilmiş sanıyorsam. Tamamen hakediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bir hikaye bu kadarmı güzel bağlanır bu kadarmı güzel desteklenir yarappım. off ya işte budur diyorum. işte bu. bu arada director-san=rispekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 harbi bu sezonun efsanesi oldu bu seri naruto ve bleach kabaktadi vermisken resmen imdada kostu kurtardi beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 şimdiden 2008 en iyi ost ödülünü kesinleştirdi gibi... ama diğer kategorileri bilemeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 en iyi animeye oynar en iyi mecha garanti bence ama scimler fanboylara kalirsa gundamn O_o veya geASS alir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Yahu gerizekalı anime-reactor yada sunrise dergisi newtype oylamalarıyla karar verilmiyor en iyilere Newtypea kalsa 100 en iyi karakterin 95 tanesi sunrise şovlarından. anime reactore kalsa death note dennou coilden daha iyi bir anime lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar