Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'Battlestar's Final Season In Doubt?

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Battlestar Galactica's executive producer Ronald D. Moore has accepted that the show may never resume filming following the current writers' strike in America.

In a posting on his blog after production on the acclaimed show's final season shut down, Moore stated: “I refuse to believe that we won’t finish, that we won’t be back to film our final stories, but I know and accept there is that possibility.”

Currently, only 13 episodes have been filmed with nine yet to be completed. Moore added: “I am ready to put the rest of the story on the table and take the risk that I’ll never be able to tell it, in support of this strike. Like Adama says, you make your choices and then you live with them.”

(Source - www.digitalspy.co.uk - Thursday, November 22 2007)

LAAN LAAAAAAAAAN LAAAN!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadığım şey:

şimdi bsg gibi deli para kazandıran bir diziyi yarıda bıraktıran adam bir daha holivutta bir yapımcıyla çalışabilir mi, bu kadar para kazandıran bir dizi elemanın teki "ben artık yazmıyorum" dedi diye yarıda kalır mı? bilemiyorum tabii belki sözleşmelerinde aynı senaristle devam etmek gibi bir zorunluluk vardır ama sanmıyorum. başkası yazsın nedir yani?
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
alakasi yok ki
o topik battlestar galaktika hakkinda
bu battlestar galaktinain bitebilecegi bi daha yayinlanamayacagi hakkinda bi yaziyla alakali
her bi boka aramaya inan demeden forumlarda topik neden acilir her bi seyi ayni tiopike yazmak zorunlu mudur bi oren ole gel
Hemen dellenme arkadaşım. Ben bir arkadaş bu haberi orada vermişti demek istedim ben.

@huun
Bütün yazarlar grevde sendika olarak. Sendikaya üye olmayan da senaryo yazamıyor. Yeni senarist bulursan sendikaya üye olmak zorunda. (Bizde ki gibi değil orada zorunlu) Sendikaya üye oluncada otomatikman greve dahil oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...