BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ehehe topik ac cok acikliyo durumu bole spesifik arzumun sebebide Pal PS3 um war baska sekilde oynama sansim yok. Yane olur ya PS2 niz wardir oynamis bitirmisinizdir bana 1 2 haftaligina odunc verirsiniz bende size karsiliginda ne biliyim dizi cekerim dvd ye ne biliyim yemek ismarlarim bisiler yapar odesiriz yane tek iste istedigim 1 2 haft aoyniyim bitiriyim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 e yok mu bi delikanli ba diyorum dizi cekcem bak diyorum yemek ismarlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 biraz elektrikten elektronikten anliyorsan, ps3 ün eject sistemi üzerinde oynayip kopya oyun oynayabiliyorsun. hem region code olayinida cözüyor. (ben anlamadiğim icin o işlerden bulaşmadim hic :P) http://www.youtube.com/watch?v=Zn2B1ylrDmA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Onu yaparken aleti bozmak da var tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 entresan bisi sanirim emulasyon softwareini calistirmak icin sadece orjinal oyun gerekiyo ondan sonra ne takarsan caisiyo ama ne yazik ki ps3 umu sokup yapmaya urasmicam anliyorum elektronikten ama 500 euroluk aleti garantiside yok bozmayi riske edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 tekrar upliyorum hade be gozunuun yagini yiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar